Ah nasil da en zayif aninda aklini celiyorlar deil mi melihaAtın beni denizlere.....tezgahta duran kestane şekeri bilmem kaçıncı kez suya kalkışımda sonunda beni ele geçirdi. Zaten canım tatlı istiyordu. Tatlı krizim 3 adet kestane şekeriyle sona erdi. Yarın bunu telafi edeceğim söz ;(
Hic problem yok meliha abla sen yemeedin biseycik :) devam et yolundaki sekerleri at kenarabenm tam donemim gecikicek sanrm tatli beni yoklamasn die ugrasiyomm
Ah nasil da en zayif aninda aklini celiyorlar deil mi melihaDert etme erken daha. Bisicik olmaz. Telafisini yqparsin sen zaten.
Olsn cnm surekli yapmadgn icin bnce metabolizmana iyi bile gelebilirSorma. Ne güzel kaçamaksız gidiyordum(
İnşallahOlsn cnm surekli yapmadgn icin bnce metabolizmana iyi bile gelebilir
Gunaydin canimgünaydınnnnn
abla menünüz gayet güzel bir arkadaş dedi wasa lar 3 tanesi 1 dilim ekmepe eşit ...ayıptır söylemesi ben wasa nedir bilmiyorum ve nerde satılıyor acaba☺
Ayfer wasa migrosta satiliyor :)
Reyhan menun cok yerinde alkisss
(Barbunyaya et guzrl oluyormu)
Gunaydin hanimlar oglum hasta boğaz enfensiyonu büyük ihtimal gece hiç uyumadik diyebiliriz dengem sasti akşam misafir im vardi offffd hiç yediklerime dikkat edemedim uykum o kadar çok ki hiç doymuyorum gibi oglum hastaneye gitmek için dakika sayıyo şu an
Sabah agri kesici verdim gece de vermistimde sabah dio " hani kesmedi hic bir ise yaramiyor bu agri kesici" guliyimmi agliyimmi bilemedim hemen ağrısı kesilcek saniyor sanırım
Ben goremedimm amaa
Ozlemmm.fotona baktimmm valla hariksin
Sagol kuzum deniycemCnmcim keci boynuzu pkmezyle limon veya portskal suyunu karstrp ic. Cok iyi geliyo c vitamni deposu. Taze siklms olcak tbi.
Gecmis olsun cnmGunaydin hanimlar oglum hasta boğaz enfensiyonu büyük ihtimal gece hiç uyumadik diyebiliriz dengem sasti akşam misafir im vardi offffd hiç yediklerime dikkat edemedim uykum o kadar çok ki hiç doymuyorum gibi oglum hastaneye gitmek için dakika sayıyo şu an
Sabah agri kesici verdim gece de vermistimde sabah dio " hani kesmedi hic bir ise yaramiyor bu agri kesici" guliyimmi agliyimmi bilemedim hemen ağrısı kesilcek saniyor sanırım
Evet canim dogru hatirliyosun 1 yasinda oglum var ben bisikleti hergun suruyorum 1 saat hafta da 7 saat o oluyo yanina ne yapabilirsem genellikle leslie 3 mil oluyo onun olmadigi zamanlarda muzigi aciyorum kuduruyorum yuruyus sansim yok esimden dolayi ama gidecegim yerlere hep yururum kizimi kresten almaya yarim saat 1 saat once cikar yururum mesela evde plates setim var koltukta hic oturmam cocuklar uyuyo veya yoklarsa devamli ugrasirim aslinda kendi imkanimi kendim saglamaya calisiyorum aramizda 1 yas var Husna diyebilirsinhüsna abla tebrik ederim valla bebeğin vardı senin yalnış hatırlamıyorsam hep spor yapıyorsun haftada kaç saat spor yapıyorsun acaba abla
harikasin canimKendimi tuttum yemedim cananimm
canim kiyamam.kac yasinda.Gunaydin hanimlar oglum hasta boğaz enfensiyonu büyük ihtimal gece hiç uyumadik diyebiliriz dengem sasti akşam misafir im vardi offffd hiç yediklerime dikkat edemedim uykum o kadar çok ki hiç doymuyorum gibi oglum hastaneye gitmek için dakika sayıyo şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?