💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ah nasil da en zayif aninda aklini celiyorlar deil mi meliha Dert etme erken daha. Bisicik olmaz. Telafisini yqparsin sen zaten.

Günaydın fıstıklar

Pazar tuzaklarına düşmediğimiz bi gün olsun inşallah

Ben akşam Düğünden sonra işe gittim
Gece eşim aradı, yatılı misafir gelmiş
Geldim yataklarını hazırlayıp geri gittim

Dünde baklava ve kek yememek için çok mücadele ettim
Millet çok güzel olmuş dedikçe
Aslında kimsenin bişey demesinede gerek yok zaten çok severim kendi baklavamı
Ama sınavı başarıyla geçtim ve yemedim

Sadece düğünde avuç içi kadar şinitzelyemek durumunda kaldım
Tabakta az bulgur pilav ve salata vardı ama ikisiyle doymadım
Birazda yoğurtlu mezelerden aldım

Sabah su içtiğim için tartılmadım
Bide sanki artı olmuşumdur gibi hissettim
Akşamı hafif tutarsam telafi olur heralde

Meliha tabiki olmasa iyi ama arada olabiliyor insanız işte
Zaten kendi Cezanı kendin verdin Tatlişim

Özlemcim geçmiş olsun cnm

Birgül dün senin bebiş düşmüş bugün nasıl inşallah bişeyi yoktur

Emel nefsine yenilmediğin için tebrikler cnm

Mügecim sınavın için inşallah hayır olur güzelim

Ben şimdi kahvaltı hazırlamaya başlıyom
Aslında öğleden sonra mevlüt vardı ama gidebilcemmi bilmiyorum
Misafirin durumuna bağlı

Gunaydin hanimlar oglum hasta boğaz enfensiyonu büyük ihtimal gece hiç uyumadik diyebiliriz dengem sasti akşam misafir im vardi offffd hiç yediklerime dikkat edemedim uykum o kadar çok ki hiç doymuyorum gibi oglum hastaneye gitmek için dakika sayıyo şu an

Sabah agri kesici verdim gece de vermistimde sabah dio " hani kesmedi hic bir ise yaramiyor bu agri kesici" guliyimmi agliyimmi bilemedim hemen ağrısı kesilcek saniyor sanırım

Günaydın kızlar.
Wasa'nın ne olduğunu soranlara:

Bunun sadesi de oluyor.

abla menünüz gayet güzel bir arkadaş dedi wasa lar 3 tanesi 1 dilim ekmepe eşit ...ayıptır söylemesi ben wasa nedir bilmiyorum ve nerde satılıyor acaba☺

O sade olanlar için geçerli canım.
Migros, Kipa, Carrefour gibi büyük marketlerde bulabilirsin.

Ayfer wasa migrosta satiliyor :)

Reyhan menun cok yerinde alkisss
(Barbunyaya et guzrl oluyormu)

Teşekkürler Emelim.
Barbunya etle de tavuk göğsüyle de harika oluyor.

Çok geçmiş olsun canım.

Ben goremedimm amaa

Izlıyım canım galıba senınde benı ızlemen lazım gormen ıcım oyle ayarlamıstım

Ozlemmm.fotona baktimmm valla hariksin

İdare ederım ozamanlar süslenıyodum kılo 80 kere çıkınca hıc bısr yapmaz oldum içimden gelmıyor inş 5 kılo daha verıyım eskı özlem olucam

Bende senı tebrık ederım tutup yemedıgın için

Wasa ekmegı bır ara kullandım ben tahıllısını normalıde var daha dıruyor ben lor peynır kırmızı bıber bıraz labne dereotu maydanoz harc yapıp ustune sürüyodum mıkro dalgada 2 dk cevırınce super oluyodu X xDerinMavix hatırlattıgın iyi oldu 1 oaket oyle duruyor acmıstım ama guzel sarıp kaldırmıstım bakalım bıse olmadıysa bende bıseler yapıyım

Gecmis olsun cnm

Kv de bende sakat esim peynirli pide yaptirdi yarim yedim inş pazar tuzaklarindan kastin bu degildir zuhal abla

Sabahta tartildim 69.8 ciktim 2 gundur yatiyom enerji harcama sifir bakalim nolcak
Mevlam görelim neyler neylerse guzel eyler

hüsna abla tebrik ederim valla bebeğin vardı senin yalnış hatırlamıyorsam hep spor yapıyorsun haftada kaç saat spor yapıyorsun acaba abla
Evet canim dogru hatirliyosun 1 yasinda oglum var ben bisikleti hergun suruyorum 1 saat hafta da 7 saat o oluyo yanina ne yapabilirsem genellikle leslie 3 mil oluyo onun olmadigi zamanlarda muzigi aciyorum kuduruyorum yuruyus sansim yok esimden dolayi ama gidecegim yerlere hep yururum kizimi kresten almaya yarim saat 1 saat once cikar yururum mesela evde plates setim var koltukta hic oturmam cocuklar uyuyo veya yoklarsa devamli ugrasirim aslinda kendi imkanimi kendim saglamaya calisiyorum aramizda 1 yas var Husna diyebilirsin

selam

Kendimi tuttum yemedim cananimm
harikasin canim
canim kiyamam.kac yasinda.
acil sifalar dilerim mugecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…