💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Baktimmm iyisin ya boyun kacti canim yani birazcik daha verince tam olacann bencee

Bende de sade çavdar Wasa'sı var.
Ama bu paprikalıyı çok seviyorum.
Bir de domatesli fesleğenlisini.

Karatay hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar tavsiye eden var mı yada daha önce deneyen acil cevap bekliyorum 40 gündür diyetteyim ve haftanın 6 günü spor yapıyorum vere vere 2 kilo verdim .düzenli bir diyet yapıp kendime gelmek istiyorum

Bende de sade çavdar Wasa'sı var.
Ama bu paprikalıyı çok seviyorum.
Bir de domatesli fesleğenlisini.

Denerım ozaman gecen alıcaktım bıraktım kotu falan cıkar dıye bende kardesıme aldırmıstım o bır paket sade bır paket tam tahıllı dıye hatırlıyorum ama emın olamıyorum ondan aldı sadeyı actım ama dokunmadım sardım ama dıgerını yedım guzeldı kendım harc yapıp mıkrodalgada ısıtıp peynırlerı erıtıyodum ama senınkınıde denerım bazen üşenıyorum o anlarda ıyı olur

Denemelisin canım harika.
Bak benim sade olan bu:

Ben ona da cvp verimm.. karataydan uyguladigim bazi seyler var. 1 tanesi ekmegi kesmek bunun yerine ceviz tuketmek.
2ncisi oğünler arasi 4 saat mideyi dinlendirmek
3ncusu de sık ögünler degilde acikmadikca yememek ve en fazla 3 oğün yapmak. Mideyi yormamak icin.
Zeytinyag. Yaptigim bircok seyde düşük ısıda ısıtıp az kaynatip zeytinyag kullanmak
Meyveleri kararli tuketmek.
Vs bicok sey. Bi cok konuda katiliyorum kendiisne bi zararni da gormedm kitabinin hepsni okumasamda formulleri ve incellikleri guzel.. saglikli geldi bana bikac tuyolarini hayatima soktum uyguluyorum memnunum

Denemelisin canım harika.
Bak benim sade olan bu:

Bunu bılıyorum buna ben harc yapıyodum bıde sarılı paketı var o duruyor bunu daha sevdım hatta bunu ben yanımda tasıyodum bıyere gıderken kendı ekmegımı yıyodum ınceya senın dedıgındende alıp denıycem degısıklık olır zaten ya dılımlı cavdar alıyorum ınce dılımlı yada bu daha uzun saklanıyor bunlar

Menumudr verıyım

Cılgın bir kahvaltıyla aranızdayım galıba hasta olucam burnum falan ısyanda

12;30 4 yaprak sarma bittide kurtuldum ,2 dılım çavdar,yarım haşlama yumurta,1 tatlı kaşığı kaymak,2 tel peynır şekersız çay

17;09 2 çavdarlı ekmekten sandıvıç haşlama tavuk gögsü,bol yeşillik 3,4 çatal patateslı yumurta,sade soda

Sade türk kahvesı bitter stıks

Karışık bitki çayı

Su 2 lt
Detoks suyu 400 ml

Bugun bıraz sacma oldu halsızım hıc bişe yapmadan yattım bugun başka bıse yemem

. Bende almıstım kıtabını yemek yedıkten sonra 4 saat ıcınde acıkıyorsanız o yıcek sıze yaramıyor

Ekmeklerin az olsa goze batmiyor.. bendr oleym valla deli virane.neyse aksamlari dikkat et de gunduzleri biraz gevsesende ayni kalirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…