Ekmeklerin az olsa goze batmiyor.. bendr oleym valla deli virane.neyse aksamlari dikkat et de gunduzleri biraz gevsesende ayni kalirsin
Menumudr verıyım
Cılgın bir kahvaltıyla aranızdayım galıba hasta olucam burnum falan ısyanda
12;30 4 yaprak sarma bittide kurtuldum,2 dılım çavdar,yarım haşlama yumurta,1 tatlı kaşığı kaymak,2 tel peynır şekersız çay
17;09 2 çavdarlı ekmekten sandıvıç haşlama tavuk gögsü,bol yeşillik 3,4 çatal patateslı yumurta,sade soda
Sade türk kahvesı bitter stıks
Karışık bitki çayı
Su 2 lt
Detoks suyu 400 ml
Bugun bıraz sacma oldu halsızım hıc bişe yapmadan yattım bugunbaşka bıse yemem
Yaziyim bari menumu
Oncelikle eltim romanyadan cikolata getirmisti findikli toplar ben hastaligim yaklastiginda gunde 2 tane yemeye basladm yetiyor bana canm cok istiyor kalorisi dusuk. Findik yogunluk. Yine sabah erkenden 2 tane yedim kendimi kandirdim :)
SBah 07:00 de Kereviz salatasi ( elma az ceviz tarcin keciboynuzu ożü bi tatli kasigi ve activia )
Oģlen: 12:00 de yumurta omlet
Zeytin
SALATALIK domates
Bi tatli kasigi bal bi tatli kasigi pekmez ( bogazlarim icin )
Aksam: 1 kase sicak ayran corbasi
2 ymk ksk pilav
2 kofte
Salata
1 bardak ayran
2.5 lt su olur
Spor yok butun gun yattim..
kızlar menüm
sabah geç uyandım öğlen gibi oldu yani
1 yumurtayla mantarlı omlet
yarım kk peynir
4 zeytin
yarım salatalık domates
ara
bitkiçayı
yarım elma
akşam
brokoli salatası
2 kaşık yoğurt aldım
su 2 lt yakın
spor 90 dk yürüyüş kızlar yersem eğer 1 avuç çerz yiyebilirim içinde leblebi yer fıstığı mısır var bide bitki çayı bugünde böyle canlar
:)himm valla bu donemde almadn olmuyor ya kalori hesabi yapip zamanli yedkten sora meliha abla sknti yok bana gore yasaklar daha cazib gelir yasak yok dikkat var. Kacamagni hatirlamiom ama geece yaptinsaa eyvah
Biraz ekmekler gözüküyk ama gerisi iyi
Dün geceki kaçağımdan sonra senin çikolatalara bişey diyemicem :)
Diorum ya aliskanliga donsmedigi surece kendine izin verdigin gunler olsun.. sadece zamanli olsunUzun zaman sonra ılk defa boyle oldu menum ama yınede kalorı hesabı yaptım 862 kalorı almısım 1400 kalorıye kadar yolu var ama ben 600 le 900 arası yapıyorum halsızlık yıgenım burnu akıyodu ondan gectı ama ben 2 aydır yaptıgım sporun cok altında kalorı alıyorum ve vucut kendını tutmaya başladı su içmek bile zorluyor benı zor bela içiyorum
Diorum ya aliskanliga donsmedigi surece kendine izin verdigin gunler olsun.. sadece zamanli olsun
3 yasi doldurmamiza 2 ay var bugün tüm gün hastanelerdeydik rezilkikti atesi 39.3 ü buldu maalesef bademcikler çok şişmiş kizarmis fenaymis yani penisilin grubu bir antibiyotik şurup verdiler inşallah alerji yapmazselam
harikasin canim
canim kiyamam.kac yasinda.
acil sifalar dilerim mugecim
Çok teşekür ederim abla cım bende yarın sabah başlıyorumBen ona da cvp verimm.. karataydan uyguladigim bazi seyler var. 1 tanesi ekmegi kesmek bunun yerine ceviz tuketmek.
2ncisi oğünler arasi 4 saat mideyi dinlendirmek
3ncusu de sık ögünler degilde acikmadikca yememek ve en fazla 3 oğün yapmak. Mideyi yormamak icin.
Zeytinyag. Yaptigim bircok seyde düşük ısıda ısıtıp az kaynatip zeytinyag kullanmak
Meyveleri kararli tuketmek.
Vs bicok sey. Bi cok konuda katiliyorum kendiisne bi zararni da gormedm kitabinin hepsni okumasamda formulleri ve incellikleri guzel.. saglikli geldi bana bikac tuyolarini hayatima soktum uyguluyorum memnunum
:)himm valla bu donemde almadn olmuyor ya kalori hesabi yapip zamanli yedkten sora meliha abla sknti yok bana gore yasaklar daha cazib gelir yasak yok dikkat var. Kacamagni hatirlamiom ama geece yaptinsaa eyvah
Mrb hatunlarrr. İyi misiniz? Korkunun ecele faydasi yok dimi
MENUM
KALKİNCA 08.00 1 Elma
KAHVALTİ 10.00 acik bufe kahvalti ( 890 kalori)
SAAT 16.00 1 k.incir 1k.kayisi
SAAT 17.00 Tek sekerli kahve
AKSAM 20.00 4 kepce m.corbasi maydonoz tere
SU 2.5lt
kızlar menüm
sabah geç uyandım öğlen gibi oldu yani
1 yumurtayla mantarlı omlet
yarım kk peynir
4 zeytin
yarım salatalık domates
ara
bitkiçayı
yarım elma
akşam
brokoli salatası
2 kaşık yoğurt aldım
su 2 lt yakın
spor 90 dk yürüyüş kızlar yersem eğer 1 avuç çerz yiyebilirim içinde leblebi yer fıstığı mısır var bide bitki çayı bugünde böyle canlar
3 yasi doldurmamiza 2 ay var bugün tüm gün hastanelerdeydik rezilkikti atesi 39.3 ü buldu maalesef bademcikler çok şişmiş kizarmis fenaymis yani penisilin grubu bir antibiyotik şurup verdiler inşallah alerji yapmaz
Ben bugün karbonhidrat konusunda biraz cozutmuş olabilirim
Ama yarın tam gaz devam edicem.
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 5 siyah zeytin, 1 dilim sucuk, 1 tatlı kaşığı yer fıstığı ezmesi, 1 ceviz.
Ara: 1 bardak tarçınlı süt.
Öğle: 1.5 kepçe etli barbunya.
Ara: Çeyrek simit, 1 mandalina.
Akşam: 1 avuç içi kadar peynirli gözleme, 1 tabak salata
Spor: 50 dk yürüyüş.
Su: 2 lt.
Mrb hatunlarrr. İyi misiniz? Korkunun ecele faydasi yok dimi
MENUM
KALKİNCA 08.00 1 Elma
KAHVALTİ 10.00 acik bufe kahvalti ( 890 kalori)
SAAT 16.00 1 k.incir 1k.kayisi
SAAT 17.00 Tek sekerli kahve
AKSAM 20.00 4 kepce m.corbasi maydonoz tere
SU 2.5lt
ıyı aksamlar geldım sonunda..
Cok tempolu gectı su sıralar. Malum kız ısteme-soz bır arada yaptık.
Yollar fılan da yogundu baya bı eve yenı geldım sayılır cok yorgunum yazdıklarınızı okumak ıstedm hemen hemen okudm hepsını.
Kılo veren herkesı tebrık edıyorum kcoaamn kocamaaannn..
Sımdı cıkmam lazım dus alıcam uyucam yarın 9da dersım var.
Yarın kılo bıldırımı yapamam zaten lıste yapmıyoruz yarın.
Cumaya yapıcam bıldırımımı. Kı muhtemelen fazlasıyla +dayımdır.
Hersey guzeldı tunık pantolon aldm resım atıcam bı ara sımdı hıccc degıl.. Bı dusa atyım kendımı once..
Kocaman opuldunuz hepınız sevılıyosunuzzz..
3 yasi doldurmamiza 2 ay var bugün tüm gün hastanelerdeydik rezilkikti atesi 39.3 ü buldu maalesef bademcikler çok şişmiş kizarmis fenaymis yani penisilin grubu bir antibiyotik şurup verdiler inşallah alerji yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?