Kalorisni nasi hesapladn bacim:)) aksam corbayi bi kasede tutup yogurt fln yeseydn keske:)Mrb hatunlarrr. İyi misiniz? Korkunun ecele faydasi yok dimi
MENUM
KALKİNCA 08.00 1 Elma
KAHVALTİ 10.00 acik bufe kahvalti ( 890 kalori)
SAAT 16.00 1 k.incir 1k.kayisi
SAAT 17.00 Tek sekerli kahve
AKSAM 20.00 4 kepce m.corbasi maydonoz tere
SU 2.5lt
Kalorisni nasi hesapladn bacim:)) aksam corbayi bi kasede tutup yogurt fln yeseydn keske:)
He biliom da bi tek kahvaltinn kalorisini yazdgi icn dkktmi cekti:)) bizm unide yemekhanede yemek yiyince o gunku kaloriyi yaziolar da:) o geldi aklimaKalorı programları var tel ındırıyosun
He biliom da bi tek kahvaltinn kalorisini yazdgi icn dkktmi cekti:)) bizm unide yemekhanede yemek yiyince o gunku kaloriyi yaziolar da:) o geldi aklima
Bnce de dedigin gbi olmus:)) gerci bi ogunde azicik abartsan kalori firliyo hemen. Hic adil deilYedıklerımı yazmamıs ondan kalorısını yazmıs anlayın artık demıs
Gcms olsun canimcim topigimzn bebelerinn biri iyilesio dieri hsta oluo.3 yasi doldurmamiza 2 ay var bugün tüm gün hastanelerdeydik rezilkikti atesi 39.3 ü buldu maalesef bademcikler çok şişmiş kizarmis fenaymis yani penisilin grubu bir antibiyotik şurup verdiler inşallah alerji yapmaz
Ablaaa hani menuuuu:) cok cok cook az yiyosun kilo vermeye devam ediceksin bu gidislebugunku menumu yazayim ondan sonra gecmise bakayim
sabah 11:00 1 kase sutlu kuru uzumlu yulaf ezmesi
aksam 18:00 1 dolu tabak yogurtlu pirasa yemegi
Gunaydin hanimlar oglum hasta boğaz enfensiyonu büyük ihtimal gece hiç uyumadik diyebiliriz dengem sasti akşam misafir im vardi offffd hiç yediklerime dikkat edemedim uykum o kadar çok ki hiç doymuyorum gibi oglum hastaneye gitmek için dakika sayıyo şu an
Sabah agri kesici verdim gece de vermistimde sabah dio " hani kesmedi hic bir ise yaramiyor bu agri kesici" guliyimmi agliyimmi bilemedim hemen ağrısı kesilcek saniyor sanırım
maasAllah canimCuma kilom: 108.1
Bugün: 107
hosgeldin kuzumıyı aksamlar geldım sonunda..
Cok tempolu gectı su sıralar. Malum kız ısteme-soz bır arada yaptık.
Yollar fılan da yogundu baya bı eve yenı geldım sayılır cok yorgunum yazdıklarınızı okumak ıstedm hemen hemen okudm hepsını.
Kılo veren herkesı tebrık edıyorum kcoaamn kocamaaannn..
Sımdı cıkmam lazım dus alıcam uyucam yarın 9da dersım var.
Yarın kılo bıldırımı yapamam zaten lıste yapmıyoruz yarın.
Cumaya yapıcam bıldırımımı. Kı muhtemelen fazlasıyla +dayımdır.
Hersey guzeldı tunık pantolon aldm resım atıcam bı ara sımdı hıccc degıl.. Bı dusa atyım kendımı once..
Kocaman opuldunuz hepınız sevılıyosunuzzz..
Kızlar benimde bugün boğaz, baş ağrısı ve kırıklığım var
Ne yazıkki akşam biraz fazla karbon oldu
Bide bugün regli kendini gösterdi
Yarın Büyük ihtimal artı olabilirim
Müge senin miniğede geçmiş olsun
Bizim bebişde hasta akşam hastaneye götürdüler çok şükür önemli bişeyi yok
Yarında 40 mız çıkıyor oraya gidecem
Pazar günüde mevlüdümüz var
Bide salı günü sohbet bende
Allahım artık boşa çıkıp telaş istemiyorum
Yarın görüşmek üzere canlar
Hiç halim yok
Herkese iyi geceler
dunku yediklerimi yazmadimAblaaa hani menuuuu:) cok cok cook az yiyosun kilo vermeye devam ediceksin bu gidisle
Iyi aksamlar arkadaslar kusura bakmayin 2 gun oldu menu yazamadim. Kizimin rahatsizligi gecmedi dugun telasi filan dersen firsat bulamadim. Ve tabi sitresten kosusturmadan yedimsizden uzak kalmak iyi gelmiyo bana, motivé olamiyorum.yarina arti (+) beni bekliyorum.
canim gayet normal bir menu abarti yok hem diger gunlerde az yedigin icin vucududa sasirtmis olursun bu arada gecmis olsun canimMenumudr verıyım
Cılgın bir kahvaltıyla aranızdayım galıba hasta olucam burnum falan ısyanda
12;30 4 yaprak sarma bittide kurtuldum,2 dılım çavdar,yarım haşlama yumurta,1 tatlı kaşığı kaymak,2 tel peynır şekersız çay
17;09 2 çavdarlı ekmekten sandıvıç haşlama tavuk gögsü,bol yeşillik 3,4 çatal patateslı yumurta,sade soda
Sade türk kahvesı bitter stıks
Karışık bitki çayı
Su 2 lt
Detoks suyu 400 ml
Bugun bıraz sacma oldu halsızım hıc bişe yapmadan yattım bugunbaşka bıse yemem
menun gayet guzel canimYaziyim bari menumu
Oncelikle eltim romanyadan cikolata getirmisti findikli toplar ben hastaligim yaklastiginda gunde 2 tane yemeye basladm yetiyor bana canm cok istiyor kalorisi dusuk. Findik yogunluk. Yine sabah erkenden 2 tane yedim kendimi kandirdim :)
SBah 07:00 de Kereviz salatasi ( elma az ceviz tarcin keciboynuzu ożü bi tatli kasigi ve activia )
Oģlen: 12:00 de yumurta omlet
Zeytin
SALATALIK domates
Bi tatli kasigi bal bi tatli kasigi pekmez ( bogazlarim icin )
Aksam: 1 kase sicak ayran corbasi
2 ymk ksk pilav
2 kofte
Salata
1 bardak ayran
2.5 lt su olur
Spor yok butun gun yattim..
saglikli bir menu olmus canimkızlar menüm
sabah geç uyandım öğlen gibi oldu yani
1 yumurtayla mantarlı omlet
yarım kk peynir
4 zeytin
yarım salatalık domates
ara
bitkiçayı
yarım elma
akşam
brokoli salatası
2 kaşık yoğurt aldım
su 2 lt yakın
spor 90 dk yürüyüş kızlar yersem eğer 1 avuç çerz yiyebilirim içinde leblebi yer fıstığı mısır var bide bitki çayı bugünde böyle canlar
canim simidi ve gozlemeyi az yemissin bence sorun olmaz sporun da gayet iyiBen bugün karbonhidrat konusunda biraz cozutmuş olabilirim
Ama yarın tam gaz devam edicem.
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 5 siyah zeytin, 1 dilim sucuk, 1 tatlı kaşığı yer fıstığı ezmesi, 1 ceviz.
Ara: 1 bardak tarçınlı süt.
Öğle: 1.5 kepçe etli barbunya.
Ara: Çeyrek simit, 1 mandalina.
Akşam: 1 avuç içi kadar peynirli gözleme, 1 tabak salata.
Spor: 50 dk yürüyüş.
Su: 2 lt.
Mrb hatunlarrr. İyi misiniz? Korkunun ecele faydasi yok dimi
MENUM
KALKİNCA 08.00 1 Elma
KAHVALTİ 10.00 acik bufe kahvalti ( 890 kalori)
SAAT 16.00 1 k.incir 1k.kayisi
SAAT 17.00 Tek sekerli kahve
AKSAM 20.00 4 kepce m.corbasi maydonoz tere
SU 2.5lt
Menümmmm
Sabah öğlen bir arada
1 haşlanmış yumurta 1kk peynir 5 zeytin dereotu 1 dilim çavdar ekmeği
Akşam 3 kaşık taze fasülye 1 kase ceviz ve kerevizli yoğurt salata
Suyu 2 lt tamamlayacağım
Spor henüz yok yatmadan 3 mil leslie yapıcam-cezamın karşılığı
Bugunku menum
Sabah
Bi bardak sut
Iki yumurta
Yarim yas hurma
Iki dilim armut
Yarim dilim ekmek
Ara
Yarim muz
Iki ceviz
Aksam ( saat 4 gbi)
Bi kepce srhrye corbasi
Bi kepce nohut
Saat 7 gbi
Bi krpce sebzeli yogurt crbasi
Et
Ayran
Bgn cok oldu. Ve gene tarti oncesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?