Bugunku menum
Sabah
Bi bardak sut
Iki yumurta
Yarim yas hurma
Iki dilim armut
Yarim dilim ekmek
Ara
Yarim muz
Iki ceviz
Aksam ( saat 4 gbi)
Bi kepce srhrye corbasi
Bi kepce nohut
Saat 7 gbi
Bi krpce sebzeli yogurt crbasi
Et
Ayran
Bgn cok oldu. Ve gene tarti oncesi
bugunku menumu yazayim ondan sonra gecmise bakayim
sabah 11:00 1 kase sutlu kuru uzumlu yulaf ezmesi
aksam 18:00 1 dolu tabak yogurtlu pirasa yemegi
Iyi aksamlar arkadaslar kusura bakmayin 2 gun oldu menu yazamadim. Kizimin rahatsizligi gecmedi dugun telasi filan dersen firsat bulamadim. Ve tabi sitresten kosusturmadan yedimsizden uzak kalmak iyi gelmiyo bana, motivé olamiyorum.yarina arti (+) beni bekliyorum.
dunku yediklerimi yazmadimkuzum mesela kaymakli kabak tatlisi
Tebrikler ablacim 2 gun icin cook guzel benim bildirime bakarsak harika hattaKoşturmaya başlamadan bildirimi yapayım cuma 72.6
Bugün 72.1
Sonra tekrar görüşürüz öptümmmmm
benita ozlemcigim resimlerde birhayli iyi duruyorsun canim
Canancim çok geçmiş olsun canım. Çocukların hastalıkları kötü ediyor insanı..selam kuzlar bi þesaji gece 1 ew yazmistim gitmemis yine se gonserwyim
menum istediim gibi gitmedi sms ilerleme var.bu saatte kim yotum yspscsk kendim yorumlaysyim bsri.
sabsh 11.15 2 yumurtsdan kasarli sahanda yumurta.1 kasik jadar tahin pekmez 10 zeytin 1 dlm ekmek
ara 1 br sut 1 muz
cocuk baktik oksuruutuyor grip tavuksuyu corba yq2pam dedim hep
betaber ictik.
1 kase tavuksuyu corba.1 kasik pilav tavuk haslama salata yogurt
aksam elektrikler gitti.hasta cocukla apar topar hi arkadasa gittik.cayin yanina kiymali pide koydular.2 dilim yedim malesef.saat cok gec oldu leslie de yapamam.saten oglan uyanabilir bu gece hareketli olabilir bemim icin dun neredeyse saat basi uyanmisti.niraz onca ne bicim kustu anlatamam.geniz aki tisi coktu.insallah gece cok uyanmaz.
Off kötü olmuş yavrum zaten hasta.. Bununla geçmiş olsun.kizlar 4 de oglum uyanmisti.yatarken viks buhari yapmistik iui gelmisti.hadi bidaha yapalim dedi esim iyi dedim yaa uyku sersemj esim coxugun isyune su daþlatti dogru acile yavrumun sirtinda kucuk tirnak kadar bi de yanik var simdi.agladi kustu xok cok kotu bir geceydi.
buyuk gecmis olsun canimkizlar 4 de oglum uyanmisti.yatarken viks buhari yapmistik iui gelmisti.hadi bidaha yapalim dedi esim iyi dedim yaa uyku sersemj esim coxugun isyune su daþlatti dogru acile yavrumun sirtinda kucuk tirnak kadar bi de yanik var simdi.agladi kustu xok cok kotu bir geceydi.
kizlar 4 de oglum uyanmisti.yatarken viks buhari yapmistik iui gelmisti.hadi bidaha yapalim dedi esim iyi dedim yaa uyku sersemj esim coxugun isyune su daþlatti dogru acile yavrumun sirtinda kucuk tirnak kadar bi de yanik var simdi.agladi kustu xok cok kotu bir geceydi.
Eveet rezilliğimi itiraf etme vakti..
Cuma 71,5
Bugün 73
Oooof of 1,5 kiloooo
Ama şişimde üzükler parmağima gömülmüş durumda çoğu şiştir dimiii?
Ayyy inşallah füsuncum yaa. Yemesi muhteşemdi ama şişi ve artısı moral bozuyo işte..odemdir o canim cumaya kadar gider eksiye bile gecersin
Güle güle tatlııııım.kizlar benim cikmam lazim gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?