💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bence kötü değil...

bugunku menumu yazayim ondan sonra gecmise bakayim

sabah 11:00 1 kase sutlu kuru uzumlu yulaf ezmesi
aksam 18:00 1 dolu tabak yogurtlu pirasa yemegi

Azıcıkmış ama demin gördüm kaymaklı kadayıfı

Çok geçmiş olsun canım +yı düşünme önce sağlık bugün + olur yarın eksilir tasalanma

dunku yediklerimi yazmadimkuzum mesela kaymakli kabak tatlisi

Hayirli sabahlar herkese dun misafirim vardi menu mu veremedim bugun veririm insallah kilo bildirimi mi yapiyim neden boyle oldu bilmiyorum adetime bi kac gun kaldigi icin galiba
Cuma
73:90
Pazartesi
74 100
+200
Kotu bi p,tesine giris yaptim hayirlisi diyelim bakalim cumaya toparmak umidiyle biraz zor olacak ama bu hafta, herkese guzel gunler dilerim az kalorili az stresli bol nese ve sporlu bi gun gecirirsiniz insallah

selam kuzlar bi þesaji gece 1 ew yazmistim gitmemis yine se gonserwyim
menum istediim gibi gitmedi sms ilerleme var.bu saatte kim yotum yspscsk kendim yorumlaysyim bsri.
sabsh 11.15 2 yumurtsdan kasarli sahanda yumurta.1 kasik jadar tahin pekmez 10 zeytin 1 dlm ekmek
ara 1 br sut 1 muz
cocuk baktik oksuruutuyor grip tavuksuyu corba yq2pam dedim hep
betaber ictik.
1 kase tavuksuyu corba.1 kasik pilav tavuk haslama salata yogurt

aksam elektrikler gitti.hasta cocukla apar topar hi arkadasa gittik.cayin yanina kiymali pide koydular.2 dilim yedim malesef.saat cok gec oldu leslie de yapamam.saten oglan uyanabilir bu gece hareketli olabilir bemim icin dun neredeyse saat basi uyanmisti.niraz onca ne bicim kustu anlatamam.geniz aki tisi coktu.insallah gece cok uyanmaz.

kizlar 4 de oglum uyanmisti.yatarken viks buhari yapmistik iui gelmisti.hadi bidaha yapalim dedi esim iyi dedim yaa uyku sersemj esim coxugun isyune su daþlatti dogru acile yavrumun sirtinda kucuk tirnak kadar bi de yanik var simdi.agladi kustu xok cok kotu bir geceydi.

Canancim çok geçmiş olsun canım. Çocukların hastalıkları kötü ediyor insanı..

Off kötü olmuş yavrum zaten hasta.. Bununla geçmiş olsun.

buyuk gecmis olsun canim

Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…