💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bende yapayım bildiri mimi utanarak geldim ben çünkü:
Cuma: 97.2
Bugün 97.7
+500

Benim bahanem yok maalesef ama cumaya gidicek tabiki uzerinede 500 daha gidicek
Kız benim bildirime bak moralin düzelsin...
Canan gecmis olsun canim
Bildirimler hep + gelmis nerdeyse noldu hafta sonu hepimize
İçimize canavar kaçmış gibi hehe
kızlar günaydınn
cuma;71,5
bugün de aynı ama wc sıkıntısı devamm ya sormayın en son çarşamba günü wc ye gittim deli olucam yapmadığım şeyde kalmadı bıktım artıkk yaa
Asya o dertten 3 günlük sabırla kurtuldum şükür.
hergece yatmadan minik bir diş sarımsak yutuyorum.. üçüncü günden sonra oh be oldum...
Alışkanlık oldu her gece yutuyorum. Hiç hastada olmadım doğal antibiyotik ya..
Artık her gece evdekilerede yutturuyorum...

onu denemeye çalışırım ablişş

Bugun grencilerim farkinda msnz hocam su bi hafta icnde nasil da kilo verdinix erdidiniz resmen dediler:) cok mutlandim:) hamilelikte otuzdan fazla kilo aldm diyince de sok oldular tabi:)) az kalmis hocam gayet iyi gorunuyorsunuz falan... Ah ne de simardim ne de hosuma gitti:)

Zuhal abla ben gibisin desene valla bende hem solunum yolum hem alt hem ust hastaligi istilaya ugradm:) ama bunada shamdolsun diyim iyi olacam insallah. Spordan terli ciktm hemen sarsti beni normalde olmam kolay.. ter beni bitiriyor. Neyse sifa versm Rabbm tüm hastalara

O kadar cok yorulmusum kı.

Okula gıtmedm zaten yenı uyandım sayılır..

Tartıldım hemen cok kotu beklıyodm sahsen.. Ama baktım o kadar da fena degıl paylasım dedım..

En son 72.7ydı bugun 72.9 cıktım.. Artı cıkıp bı mutlu olan da benımde herhalde..

Neyse bakalım bu hafta ıyı bı bıldırm gelıcek benden bekleyınn

Mrb kizlar biraz hasta gibiyim.menumu yazayim daha kotu olma ihtimaline karsilik

MENUM

KAHVALTİ 09.00 1 ç. ekmegi cok az kasar peyniri 1h.yumurta ceyrek salatalik cok az maydonoz

SAAT 11.00 ½ mandalina ½ elma

OGLE 13.30 4 dilim beyaz ekmek (kalin dilim) az p.kizarma 4 parmak sosis (evde degildim boyle oldu maalesef)

SAAT 16.00 2 k.kayisi 2 kayisi

AKSAM 19.00 8 yk kabak.yemegi yogurt salata

SU 2 .5 olur

Daha çok bekliyordum herhalde..
Meliha tatlım sadece azıcık göbek kalmış batmiyo bile goze. Maşallah sana canım.
Allah razi olsun ablacim
Amin tatlım cumlemizden razı olsun Rabbim.

Ufff sende benim gibi cozutmussun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…