Kız benim bildirime bak moralin düzelsin...Bende yapayım bildiri mimi utanarak geldim ben çünkü:
Cuma: 97.2
Bugün 97.7
+500
Benim bahanem yok maalesef ama cumaya gidicek tabiki uzerinede 500 daha gidicek
İçimize canavar kaçmış gibi heheCanan gecmis olsun canim
Bildirimler hep + gelmis nerdeyse noldu hafta sonu hepimize
Asya o dertten 3 günlük sabırla kurtuldum şükür.kızlar günaydınn
cuma;71,5
bugün de aynı ama wc sıkıntısı devamm ya sormayın en son çarşamba günü wc ye gittim deli olucam yapmadığım şeyde kalmadı bıktım artıkk yaa
onu denemeye çalışırım ablişşKız benim bildirime bak moralin düzelsin...
İçimize canavar kaçmış gibi hehe
Asya o dertten 3 günlük sabırla kurtuldum şükür.
hergece yatmadan minik bir diş sarımsak yutuyorum.. üçüncü günden sonra oh be oldum...
Alışkanlık oldu her gece yutuyorum. Hiç hastada olmadım doğal antibiyotik ya..
Artık her gece evdekilerede yutturuyorum...
Bn de ptesine 79lari sondan gorurum diodum yok anacim yok:)Gunaydin.
Cuma 78.5
Bugun 79.1
Fark +600
Cumartesi 78.1 i gordum.diyodum ki pazartesi 77.9 olurum ama pis bogazliyim amannn beeeea
Zuhal abla ben gibisin desene valla bende hem solunum yolum hem alt hem ust hastaligi istilaya ugradm:) ama bunada shamdolsun diyim iyi olacam insallah. Spordan terli ciktm hemen sarsti beni normalde olmam kolay.. ter beni bitiriyor. Neyse sifa versm Rabbm tüm hastalaraKızlar benimde bugün boğaz, baş ağrısı ve kırıklığım var
Ne yazıkki akşam biraz fazla karbon oldu
Bide bugün regli kendini gösterdi
Yarın Büyük ihtimal artı olabilirim
Müge senin miniğede geçmiş olsun
Bizim bebişde hasta akşam hastaneye götürdüler çok şükür önemli bişeyi yok
Yarında 40 mız çıkıyor oraya gidecem
Pazar günüde mevlüdümüz var
Bide salı günü sohbet bende
Allahım artık boşa çıkıp telaş istemiyorum
Yarın görüşmek üzere canlar
Hiç halim yok
Herkese iyi geceler
Geçmiş olsun canım.Ben 72 yim.. belki daha az cikabilirim ama gribten otürü bol su ve bol bitki cayi ve corba ictigmden bide reglim 2nci gnu oldugu icin etkileyeblir. Cumaya insallah fark olacaktir..
Allah razi olsun ablacimGeçmiş olsun canım.
Iyisin meliha abla ya sen ayni kilodayiz senle hemen hemen sanirim.. guzel gozujyyosun :)Bu da yandan
Ben gidemedimBen tartıyı unuttum kalkar kalmaz bır yandan hazırlandım bır yandan kahvaltı yaptım spora gittim
Daha çok bekliyordum herhalde..O kadar cok yorulmusum kı.
Okula gıtmedm zaten yenı uyandım sayılır..
Tartıldım hemen cok kotu beklıyodm sahsen.. Ama baktım o kadar da fena degıl paylasım dedım..
En son 72.7ydı bugun 72.9 cıktım.. Artı cıkıp bı mutlu olan da benımde herhalde..
Neyse bakalım bu hafta ıyı bı bıldırm gelıcek benden bekleyınn
Meliha tatlım sadece azıcık göbek kalmış batmiyo bile goze. Maşallah sana canım.Bu da yandan
Amin tatlım cumlemizden razı olsun Rabbim.Allah razi olsun ablacim
Ufff sende benim gibi cozutmussun.Mrb kizlar biraz hasta gibiyim.menumu yazayim daha kotu olma ihtimaline karsilik
MENUM
KAHVALTİ 09.00 1 ç. ekmegi cok az kasar peyniri 1h.yumurta ceyrek salatalik cok az maydonoz
SAAT 11.00 ½ mandalina ½ elma
OGLE 13.30 4 dilim beyaz ekmek (kalin dilim) az p.kizarma 4 parmak sosis (evde degildim boyle oldu maalesef)
SAAT 16.00 2 k.kayisi 2 kayisi
AKSAM 19.00 8 yk kabak.yemegi yogurt salata
SU 2 .5 olur
Ben gidemedimbugun benmde dersim vardi.. neyse sagligm olsun en kisa zamanda ins.. insan alisincada gitmeynce bosluk oluyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?