- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Mrb kizlar biraz hasta gibiyim.menumu yazayim daha kotu olma ihtimaline karsilik
MENUM
KAHVALTİ 09.00 1 ç. ekmegi cok az kasar peyniri 1h.yumurta ceyrek salatalik cok az maydonoz
SAAT 11.00 ½ mandalina ½ elma
OGLE 13.30 4 dilim beyaz ekmek (kalin dilim) az p.kizarma 4 parmak sosis (evde degildim boyle oldu maalesef)
SAAT 16.00 2 k.kayisi 2 kayisi
AKSAM 19.00 8 yk kabak.yemegi yogurt salata
SU 2 .5 olur
Iyisin meliha abla ya sen ayni kilodayiz senle hemen hemen sanirim.. guzel gozujyyosun :)
Daha çok bekliyordum herhalde..
Meliha tatlım sadece azıcık göbek kalmış batmiyo bile goze. Maşallah sana canım.
Amin tatlım cumlemizden razı olsun Rabbim.
mstb supersın azcık gobek var ama benden az valla
Meliha valla sen zayifsin :)
Tatlım karbonlular çok acıktırıyor valla biraz daha fazla protein almaya çalış. Daha uzun tok kalırsın.Amannn defne benim cozutmadigim gun var miiihep boyle oluyor bunaldim valla iyice iradesizlestim
Reyhan hakkaten fazla da engelleyemiyorum offf
Birgulum bak sen 85-86 ken be 78-79 dum.sen neredeyse 79 a indin bben yerimde sayiyorum
Amannn defne benim cozutmadigim gun var miiihep boyle oluyor bunaldim valla iyice iradesizlestim
Reyhan hakkaten fazla da engelleyemiyorum offf
Birgulum bak sen 85-86 ken be 78-79 dum.sen neredeyse 79 a indin bben yerimde sayiyorum
Karar verince bana da soyle bende alicam ama karar veremedim cevremdekiler fakir kullaniyo ama neredeyse hepsi kabloda sorun yasiyo temazsizlik oluyomusKızlar elektrikli süpürgemin motoru yandı.
Üzüldüm desem yalan olur nefret ediyordum kendisinden.
Şimdi dik süpürge alcam ama karar veremiyorum.
Karar verince bana da soyle bende alicam ama karar veremedim cevremdekiler fakir kullaniyo ama neredeyse hepsi kabloda sorun yasiyo temazsizlik oluyomus
Ben dik süpürgeden hiç memnun kalmadım 1 sene sonra bi işe yaramaz oldu. Bence yine normal al derim :)Kızlar elektrikli süpürgemin motoru yandı.
Üzüldüm desem yalan olur nefret ediyordum kendisinden.
Şimdi dik süpürge alcam ama karar veremiyorum.
Evet canim su kirmizilar varya kablo bi sure sonra temazsizlik yapiyo genelinde var bu sorun ama cekim gucunden motorundan bi sikayet etmedilerFakir dikey süpürge mi?
Eltim Fakir Darky almış çok memnun.
Ben de Fakir Darky ve Arnica Tria arasında kaldım.
Evet canim su kirmizilar varya kablo bi sure sonra temazsizlik yapiyo genelinde var bu sorun ama cekim gucunden motorundan bi sikayet etmediler
Ben dik süpürgeden hiç memnun kalmadım 1 sene sonra bi işe yaramaz oldu. Bence yine normal al derim :)
Supurgenin cekimi guzel kullanisli da ama gozum korktu benim kablosundan kablo yukari dogru oldugundan supururken birden yanlislikla bassan temazsizlik oluyomus biraz dikkat de gerektiriyo ama buyuk supurgenin yerini tutmaz onu da soyluyum cunku cok cabuk isiniyo butun evi arka arkaya supurmeyin diye uyarmislarda satan kisilerEğer kabloyu sararken çok gerdiriyorsalar kabloyu bu sorun ondan olabilir canım.
O süpürge bence güzele benziyor hem parçaları çıkarılıp küçük de kullanılıyor o kısım cezbedici.
Arnica'nın ise motor gücü daha yüksek arada kaldım.
Fakirin starky var canim onada bak derim gorumcemin vardi canini okudu supurgenin yine de cekimini cok begeniyodum gerci cocuklari at yapti ortadan ikiye ayirdilar ama supurge degil ya insan olsa kirarlar onlar belini
Supurgenin cekimi guzel kullanisli da ama gozum korktu benim kablosundan kablo yukari dogru oldugundan supururken birden yanlislikla bassan temazsizlik oluyomus biraz dikkat de gerektiriyo ama buyuk supurgenin yerini tutmaz onu da soyluyum cunku cok cabuk isiniyo butun evi arka arkaya supurmeyin diye uyarmislarda satan kisiler
Mrb kizlar biraz hasta gibiyim.menumu yazayim daha kotu olma ihtimaline karsilik
MENUM
KAHVALTİ 09.00 1 ç. ekmegi cok az kasar peyniri 1h.yumurta ceyrek salatalik cok az maydonoz
SAAT 11.00 ½ mandalina ½ elma
OGLE 13.30 4 dilim beyaz ekmek (kalin dilim) az p.kizarma 4 parmak sosis (evde degildim boyle oldu maalesef)
SAAT 16.00 2 k.kayisi 2 kayisi
AKSAM 19.00 8 yk kabak.yemegi yogurt salata
SU 2 .5 olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?