💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Öğlen çok fena tatlım.
4 dilim beyaz ekmek epey fazla :)

Iyisin meliha abla ya sen ayni kilodayiz senle hemen hemen sanirim.. guzel gozujyyosun :)

Daha çok bekliyordum herhalde..

Meliha tatlım sadece azıcık göbek kalmış batmiyo bile goze. Maşallah sana canım.

Amin tatlım cumlemizden razı olsun Rabbim.

mstb supersın azcık gobek var ama benden az valla

Meliha valla sen zayifsin :)

Kızlar valla beni motive ettiniz. Teşekkürler. Bu etekli halim de biraz ondan. Pantolon bu kadar iyi durmuyor ama olacak azimliyim :)
Hepinizin sayesinde verdim yoksa bana kalsa daha veremezdim . Sağolun

Amannn defne benim cozutmadigim gun var miii hep boyle oluyor bunaldim valla iyice iradesizlestim

Reyhan hakkaten fazla da engelleyemiyorum offf

Birgulum bak sen 85-86 ken be 78-79 dum.sen neredeyse 79 a indin bben yerimde sayiyorum
Tatlım karbonlular çok acıktırıyor valla biraz daha fazla protein almaya çalış. Daha uzun tok kalırsın.

Amannn defne benim cozutmadigim gun var miii hep boyle oluyor bunaldim valla iyice iradesizlestim

Reyhan hakkaten fazla da engelleyemiyorum offf

Birgulum bak sen 85-86 ken be 78-79 dum.sen neredeyse 79 a indin bben yerimde sayiyorum

Emelim oluyor bazen öyle.
Sen yine de ipin ucunu bırakma iyice kaçmasın.

İyi gunler kizlar menumu veriyim ama hic bisey yok bugun ceza gunumdu sabah ki arti ve dunku durumden dolayi
Sabah
Kalkar kalkmaz ilik limonlu su
Kahvalti
07:30
5-6. Tane findik
3-4 kuru kayisi
Ogle
12:30
1 kase sebze corbasi
Aksam
16:30( birazdan yiycem)
1 tabak salata
1 kase yogurt
Su
3 litre oldu bile
Spor 1 saat bisiklet
Yarim saat tempolu yuruyus

Kızlar elektrikli süpürgemin motoru yandı.
Üzüldüm desem yalan olur nefret ediyordum kendisinden.
Şimdi dik süpürge alcam ama karar veremiyorum.
Karar verince bana da soyle bende alicam ama karar veremedim cevremdekiler fakir kullaniyo ama neredeyse hepsi kabloda sorun yasiyo temazsizlik oluyomus

Karar verince bana da soyle bende alicam ama karar veremedim cevremdekiler fakir kullaniyo ama neredeyse hepsi kabloda sorun yasiyo temazsizlik oluyomus

Fakir dikey süpürge mi?
Eltim Fakir Darky almış çok memnun.
Ben de Fakir Darky ve Arnica Tria arasında kaldım.

Kızlar elektrikli süpürgemin motoru yandı.
Üzüldüm desem yalan olur nefret ediyordum kendisinden.
Şimdi dik süpürge alcam ama karar veremiyorum.
Ben dik süpürgeden hiç memnun kalmadım 1 sene sonra bi işe yaramaz oldu. Bence yine normal al derim :)

Fakir dikey süpürge mi?
Eltim Fakir Darky almış çok memnun.
Ben de Fakir Darky ve Arnica Tria arasında kaldım.
Evet canim su kirmizilar varya kablo bi sure sonra temazsizlik yapiyo genelinde var bu sorun ama cekim gucunden motorundan bi sikayet etmediler

Evet canim su kirmizilar varya kablo bi sure sonra temazsizlik yapiyo genelinde var bu sorun ama cekim gucunden motorundan bi sikayet etmediler

Eğer kabloyu sararken çok gerdiriyorsalar kabloyu bu sorun ondan olabilir canım.
O süpürge bence güzele benziyor hem parçaları çıkarılıp küçük de kullanılıyor o kısım cezbedici.
Arnica'nın ise motor gücü daha yüksek arada kaldım.

Supurgenin cekimi guzel kullanisli da ama gozum korktu benim kablosundan kablo yukari dogru oldugundan supururken birden yanlislikla bassan temazsizlik oluyomus biraz dikkat de gerektiriyo ama buyuk supurgenin yerini tutmaz onu da soyluyum cunku cok cabuk isiniyo butun evi arka arkaya supurmeyin diye uyarmislarda satan kisiler

Fakirin starky var canim onada bak derim gorumcemin vardi canini okudu supurgenin yine de cekimini cok begeniyodum gerci cocuklari at yapti ortadan ikiye ayirdilar ama supurge degil ya insan olsa kirarlar onlar belini

Şimdi baktım da o 800 watt canım motor gücü çok düşük gibi.

Bak kablo konusunda haklısın kablosu aşağıda kalıyor öyle sorunlar oluşabilir evet.
Ben genelde toptan her tarafı süpürmüyorum zaten.
2 kişiyiz gelen gidenimiz de yok evin çoğunu kullanmıyoruz.
En fazla 2 oda süpürüyorum yani :)

Bakalım eşim gelsin de ne diyecek bu dikey süpürge olayına.

oglen cok olmus canım.. 4 dılım ekmek ustune kızartma ustune sosıs.. Aksam bıraz olsun telafı etmıssn ama genel olarak fazla gıbı..

suyun guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…