evet ablada bu lekelenme canımı sıkıyor adet gibi değil sökmüyorda bekliiyorum bakim nolacak diyorumBirazda senin istediğin oldu gibi..
Bi süre gitmek istemiyodun ya..
sabah erkenden kalkıp gittim abla dr ayın 15 ine kadar yokmuş geri geldim lekelenme devam hala aynı
yok canım adete 10 gün kala lekelenme başladı bugün 3. gündü hala devam ediyor zift gibi çok sıkıyor canımıCanım geçmiş olsun.
Adet günün geçti mi?
Allah allah acaba üstne görme dedikleri olay olabilirmi ki?yok canım adete 10 gün kala lekelenme başladı bugün 3. gündü hala devam ediyor zift gibi çok sıkıyor canımı
yok canım adete 10 gün kala lekelenme başladı bugün 3. gündü hala devam ediyor zift gibi çok sıkıyor canımı
öteki dr larda sıra yoktu gülümbenita_ask asya_01
kızlar gecmıs olsun ıkınızede.. Spor carpmıs malum..
Asyacm aynı zamanda saglıgnla ılıgılı de gecmıs olsun.. Baska doktor yokmuydu orda en azından bılgı alabılecegn?
yok abla yerleşme tam adet günlerinde oluyormuş birde 1 gün en fazla 2 gün sürermiş benim 3 gün oldu duracak gibide değil zatenAllah allah acaba üstne görme dedikleri olay olabilirmi ki?
öteki dr larda sıra yoktu gülüm
yok gülüm değil araştırdım ben onuKız hamile misin yoksa?
Yerleşme kanaması diye bir şey var nasıl oluyor bilmiyorum ama o olabilir mi?
Kız bu nasıl sağlam kahvaltı ekmek yooook.Ben menumu verıym bu arada.. Bırazdan aksam yemegımıde yıcem.
Sabah 10
bı fıncan ıkısı bır arada
peynır
zeytın
domates
recel
(muska77 senın gıbı kahvaltıyı saglam yapıyorum artık)
11.30 gıbı
bı fıncan orta sekerlı turk kahvesı
12.30
kocaman bı tabak salata
2 gıbı bı fıncan turk kahvesı
mınıcık bı tane lokum
(bugun kahve bıraz fazla oldu. soz ıcın hayırlı olsun gelenlere yaptıkca dayanamadım bende ıctım cok sevıyorummm)
4 gıbı
ıkı mınık madalına
bı tane kucuk yesıl elma
5.30 gıbı
bı tabak fellak koftesı(domates soslu)
bı kase yogurt
suyum 2 olur yıne.
Kız bu nasıl sağlam kahvaltı ekmek yooook.
Bilemedim asyacım iyi düşün iyi olsun..yok abla yerleşme tam adet günlerinde oluyormuş birde 1 gün en fazla 2 gün sürermiş benim 3 gün oldu duracak gibide değil zaten
yok gülüm değil araştırdım ben onu
Yaa ekmek sevmiyorum diyenlere gıcığım ya nasıl oluyor bu arkadaş.... Kafayı yicem ben niye seviyorum bu ekmeği yaaa..Ben ekmek sevmıyorum yaa..
Borek pogaca fılan dayanamam ama ekmekle hıcc aram yok.
Recel var hemde kayısı+cılek. Saglam kahvaltı ıste
Yaa ekmek sevmiyorum diyenlere gıcığım ya nasıl oluyor bu arkadaş.... Kafayı yicem ben niye seviyorum bu ekmeği yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?