I-ıh mantı istemiyo şimdi canım çukulatalı pasta istiyooooooooooo
I-ıh mantı istemiyo şimdi canım çukulatalı pasta istiyooooooooooo
kızlar menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk az peynir
5 zeytin
domates
salatalık
ara
1 havuç
ara
1 elma
bitkiçayı
1 avuçtan daha az leblebi
akşam
1 tabak türlü
yoğurt
su 2 lt
spor yok dün spor aletlerine baya yüklenmiştim eklem yerlerim mahfetti bugün kasalarımı dinlendirim
yatana kadar da bişey yemem kızlar
kızz bu spor aletleri mahfediyor sen başlarda nasıl yaptın eklem yerlerim bitik haldeeÇorbayı ıptal ettım cıktım yurudum bugun spor harıcı adım sayın 7.128 adım kahve ve bıttet yerım
kızz bu spor aletleri mahfediyor sen başlarda nasıl yaptın eklem yerlerim bitik haldee
kızz sormaa sofraya bile oturup kalkarken sanki eklem yerlerime balyoz vuruyorlarrKas gevsetıcı ılac artı krem suruyodum ılk başlarda merdıven cıkamıyodum ama sayıları cokya cok cok yapınca cok cabuk alıstım ama dun geceden berı pertım grup derlerı benı mahvettı kollarımı kaldıramıyorum 4 aydır sıkı kardıo yapan ben sankı ılk defa spor yapıyorumyrnı bır hareket yapınca bır ıkı gun sonra alısıyosun ama suan ayakkabımı gıyemıyorum o derce
kızz sormaa sofraya bile oturup kalkarken sanki eklem yerlerime balyoz vuruyorlarr
evet yaparken hiç bişey yoktu ya bizim eve 20dk uzaklıkta parkta spor aletleri var oraya haftada 1 veya 2 gidicem iyi olur değişiklik olur hem bölgesel olurSuan cok ıyı anlıyorum spordan geldım kardesıme dedım ayakkabımı cıkart ama alısıcaz zaten dıkkat ettıysen yaparken pek agrı sıkıntı yok bır ıkı saat sonra baslıyor
evet yaparken hiç bişey yoktu ya bizim eve 20dk uzaklıkta parkta spor aletleri var oraya haftada 1 veya 2 gidicem iyi olur değişiklik olur hem bölgesel olur
nasıl bir alet o ya şu ayakların biri ileri biri geri yapılıyor o muKesınlıkle ıyı olur bır alet var ordada hhem bacaklar hem kollar havada kosar gıbı uzay da denılıyor bana hoca dedı en cok o kılo verdırır 10 dk yapmaya calıs
n buldum gülüm aynen o aletmişş dün bende buna yüklenmiştim ondan bacaklarım pert oldu demek neyse bari bizim parktada var uğrarım aradaKesınlıkle ıyı olur bır alet var ordada hhem bacaklar hem kollar havada kosar gıbı uzay da denılıyor bana hoca dedı en cok o kılo verdırır 10 dk yapmaya calıs
nasıl bir alet o ya şu ayakların biri ileri biri geri yapılıyor o mu
nette
n buldum gülüm aynen o aletmişş dün bende buna yüklenmiştim ondan bacaklarım pert oldu demek neyse bari bizim parktada var uğrarım arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?