💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

kızlar menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk az peynir
5 zeytin
domates
salatalık

ara
1 havuç

ara
1 elma
bitkiçayı
1 avuçtan daha az leblebi

akşam
1 tabak türlü
yoğurt

su 2 lt
spor yok dün spor aletlerine baya yüklenmiştim eklem yerlerim mahfetti bugün kasalarımı dinlendirim
yatana kadar da bişey yemem kızlar

gayet guzel canım

kızz bu spor aletleri mahfediyor sen başlarda nasıl yaptın eklem yerlerim bitik haldee

Kas gevsetıcı ılac artı krem suruyodum ılk başlarda merdıven cıkamıyodum ama sayıları cokya cok cok yapınca cok cabuk alıstım ama dun geceden berı pertım grup derlerı benı mahvettı kollarımı kaldıramıyorum 4 aydır sıkı kardıo yapan ben sankı ılk defa spor yapıyorumyrnı bır hareket yapınca bır ıkı gun sonra alısıyosun ama suan ayakkabımı gıyemıyorum o derce

kızz sormaa sofraya bile oturup kalkarken sanki eklem yerlerime balyoz vuruyorlarr

Suan cok ıyı anlıyorum spordan geldım kardesıme dedım ayakkabımı cıkart ama alısıcaz zaten dıkkat ettıysen yaparken pek agrı sıkıntı yok bır ıkı saat sonra baslıyor
evet yaparken hiç bişey yoktu ya bizim eve 20dk uzaklıkta parkta spor aletleri var oraya haftada 1 veya 2 gidicem iyi olur değişiklik olur hem bölgesel olur

evet yaparken hiç bişey yoktu ya bizim eve 20dk uzaklıkta parkta spor aletleri var oraya haftada 1 veya 2 gidicem iyi olur değişiklik olur hem bölgesel olur

Kesınlıkle ıyı olur bır alet var ordada hhem bacaklar hem kollar havada kosar gıbı uzay da denılıyor bana hoca dedı en cok o kılo verdırır 10 dk yapmaya calıs

nette
Kesınlıkle ıyı olur bır alet var ordada hhem bacaklar hem kollar havada kosar gıbı uzay da denılıyor bana hoca dedı en cok o kılo verdırır 10 dk yapmaya calıs
n buldum gülüm aynen o aletmişş dün bende buna yüklenmiştim ondan bacaklarım pert oldu demek neyse bari bizim parktada var uğrarım arada

nasıl bir alet o ya şu ayakların biri ileri biri geri yapılıyor o mu

nette

n buldum gülüm aynen o aletmişş dün bende buna yüklenmiştim ondan bacaklarım pert oldu demek neyse bari bizim parktada var uğrarım arada

Bazrn sıkıcı oluyor alette cogu zaman kollarını kullanmıyorum ama basen falan ıyı gıder

Kizlar mrb gecmisi okuyamiyorum gb bitcek yorumda yapamicam k.bakmayin olur mu

MENUM

KAHVALTİ 06.30 1 ç. ekmegi cok az kasar peyniri 2 kkb.peynir

07.30 (annemlerde) ½ sb sut simit buyuklugunde krep

SAAT 11.00 ½ mandalina yesil cay

OGLE 13.30 2 kase tavuk corbasi 1 tb ekmegi

SAAT 16.00 3 k.kayisi 1k.incir

AKSAM 18.00 maydonoz yogurtlu karnabar yemegi

SU 2 olur

Iyi aksamlarr arkadaslar..

Sabah : 1 elma

07:00 de kereviz salatasi ( elma kereviz az kuru uzum ve tarcin )

11:00 de
2 haslanmis yumurta
2 ceviiz
2 kuru kayisi
Domates salatalik
Haslanmis brokoli

15:00 de bitter cikolata ve sütlu cikolata azar azar ( regl)

18:00 de 1 kase corba / bol salata

2.5 lt su
Anca yuruyus yaptm biraz hava almak icin oda tam iyilesemedm

Annemdeyim burda salata yiyeblirm yiyesm olmasada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…