💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ozlem tabiki yiyebilirsin karar senin.

Sadece aksam yemez demek.istemistim.

Akşam yemem eskıden olsa yerdım yalan yok hem yersem resmen kendı bacagıma sıkmıs olurum daha şimdi 400 ml yeşil çay gömdüm mıgde full bugun yeşil çayla 4 lt sıvı almıs olcam kardesım sabah ıse goturcek dıye bu saatte yaptım

Güzel.olmuş

yok gülüm polikistik over var bende en azından ben öyle biliyorum
Geçmiş olsun canım sıkna canını. Allah beterinden saklasın

Poğaca salam olmamış. Akşam da sadece duru çorba yerine salata vs yeseydin. En azından çiğnedikce beyne doyma sinyali giderdi. Çorba anca şişirmiştir

Cippss olmadaydı o biraz cısss olmuş

Çok güzel

Olmuş olmuş

selam þenum
sabah gece iykusuzdum cok gec kalktim
12.30 2 kase tarhana yarim sogan 1dlm ekmek
ara 1 mandalin
18.00 1dlm ekmek 2 kasik tavuklu patates.1tabak kabak yemegi salaata yogurt5

Uyanınca çorbayı bilirim de soğan dokunmadı mı

Güzel

Çikolatalar hariç iyi

Alşama makarnayı bilemedim

İhi olmuş )

canım hem nohut hem bulgur ıkısı bır arada bıraz fazla sanırm..

onun dısında gayet guzel

Yemekhane yemeği

Ben begendım bulgurdan korkma helekı mercımeklı bulgur pılavından mercımek kılo vermede yardımcı tabı abartılı yememek şartıyla

Teşekkürler

Senin gibi bi ablası olduğu için kardeşin çok şanslı

2 gündür yeterince spor yaptın cnm yarın bişey yapma kasların dinlensin

leblebıden bısey olmaz canım.. Cok gecmıs olsun yaa kıyamam..
Saol fistigm. Ev tozuna alerjim var ara ara hortluo. Ne illet bsey alerji. Hamilelik boyunca burnmdan gram nefes alamadim, hormonlara tepki olrk burnun ic dokusu sismis bnde. Ruyalarimda boguldugmu goruyoduk artik o derece rahatsizdim. Allah ihtiyacj olan herkese sifa versn insallah neren acisa agrisa oranin kiymetni anliosun

aksam esim pasta almis kizlar.su kucuk market pastalarindan.cok sevwr.annem ye ye deuip durmasin diye tabahima koydum.sonrabu saatte kilo uapacak canan kizim bu mu yarína eksi cikmak ki istersin dwdim kendi kendime.veee yemedimcok mutlu ve hu4zirluyum.belki yarn kahvaltida yerim belki de hic yemem.su 63.00 i gormek istiyorum artik bu cuma .

ay canim ne zor olmus birgulcum.hic duymamistim boylw birsey.
oglum da su an karsimda yazik burnu tikali.bi saga bi sola donuyor.o kucucuk burunlarini acmayi genizlerinu temizlemwyi bilmiuorlar haliyle cok zormus ya bebwklwrin cocuklaein grip olmasi.kendim olsa agei kwsici bile kullanmam.

ozlemim bu gunu hic yasanmamis mi saysak .unutalim be yaaa.

meliha benita ve feyza (insallah dogru hatirliyorumdur)
canlar sogani severim ama sabah sabah ben dw pwk severwk yemedim dogrusu.sut yapsin diye yedim hem de aci bi sogandi.benim pasa hic bisi yemiyor hemen hemwn beni de emmiyor uyanikken.ben de sagiyorum sutumu.ya sagdigimdan ya da azAldigindan sutum az cikiyor.artsin diye yedim gitti

Afiyet olsun bol bol süt olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…