💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Pastamı Mmmmmmmmm
Ayy salçalı sosta yapsaydın kız makarnanın üstüne
Cippss olmadaydı o biraz cısss olmuş
18 gr cık amaa
Leblebi brzcik gecti yemek deil kuzum. Ya zaten su alerji illeti birakmio yakami. Sehirde yetiskin alerji doktru da yok kmse anlmio halimden
Aşkısı benimde toza alerjim var leblebi tetikliyo haberin ola böyle tozlu unlu gibi yaa..
Slm kizlar anca gelebildim ya bugun gittjm ise
Menu sikınti valla bugun

Sabah okulda sosisli yedim mecbur
Aksamda toyha corbasi kizarmis tavuk bulgur pilavi
Ohhh sosisli götürülmüş.. Afiyet olsun özlemim yaramasın..
Helal sana ben valla yerdim bu aralar kendime hakim olma konusunda sıkıntı yaşıyorum..

Gunaydin kizlar.

Allahım sınanıuorum kardesım tavuklu borek ıstedı malzeme almaya gıdıyoz ama ben sabah yerım

Uff en sevdigim :)
Sabah erken yersen sorun olmaz canim.

Makarna aksam olmasa iyiymis ama en azindan yagli degilmis.

Bende de Pko var.
Darisi bize insallah.
Igne dedigin catlatma ignesi mi asilama mi?

Bulgur fazla degil o yuzden sorun yok bence.
Belki aksamki biraz su tutabilir o kadar.

Leblebi brzcik gecti yemek deil kuzum. Ya zaten su alerji illeti birakmio yakami. Sehirde yetiskin alerji doktru da yok kmse anlmio halimden

Gecmis olsun canim bende de polen alerjisi var.

Ev tozu da cok fenadir.
Ben evi supururken supurgenin attigi hava yuzunden hapsirma krizine girerim.

Grip olup nefes alamayinca bile ben delirecek gibi oluyorum.
9 ay nasil dayandin, kiyamam

40 yil dusunsem aklima gelmezdi haaa yok mu alerjiye care bulan ya

Ay sorma geceleri uyanip agliyodum artik. Bi de o sirada doktora yeterlik sinavina calisiyodum. Oksijensiz kafam nasi calissin vok sukur ki dogum yapinca gecti hemen tikaniklik. Bi an omur boyu oyle kalacak sanmistim

Asya_01 canım sen bir ilac falan kullandinmi hic neden ole lekelenme enteresan gercekten kendini doktorunu bekliycekmisin yoksa baska bir dr a gidicekmisin
canım folikasit kullanıyorum sadece oda şimdiye kadar yapmadı eşim dedi biraz bekleyelim başka dr a götürürüm seni

kahvaltımı yaptım çarşıda işim var yürüyerek gidip gelicem hemde akşam sinemaya gidicez bilet alıcam bu aralar çok yıprandı sinirlerim eşim sağolsun doping olsun diye düşündü heralde dönüşte parkta spor aletleri var onlarıda kullanıcam iş

W

walla kuzum her trlusu oluyor bana. Oksurunce alerjik astima da ceviriyo. Hapsirnca da nezle gbi oluorm
Valla bana doktor bi sprey verdi 1 yıl kullandım bir daha hiç olmadı..
Ne iyi olmuş iyi eğlenceler.

Günaydın fıstıklar

Birgülüm bendede birçok şeye alerji var
Eskiden daha fazlaydı astıma çevirdi
Sprey kullanıyodum bayadır kullanmıyom
Mesela ben 1 tane elma armut Vs den fazla yiyemem hemen boğazım kaşınır öksürük başlar
Bi kere kendi sıktığım elma suyundan 1 yudum almıştım yine astım krizi tutmuştu
Kuruyemişleride fazla yiyemem
Arabanın kaloriferinden çıkan hava çok tozlu geliyor bana oda nefesimi tıkıyor
Benim eskiye göre daha iyi
Eğer tamamen kurtulmak istiyorsan iğne tedavisi olman gerekiyor. Oda baya uzun sürüyor
Başta herhafta oluyorsun sonra her ay
2-3 sene devam etmek gerekiyor
Eğer iğne süreni atlatırsan boşa gidiyor
Ben düzenli gidemiceğimi bildiğim için yaptırmadım

Seninde zamanla hafifliyebilir
Buhar makineside iyi gelir

Gunaydin herkese aksam yoktum menude veremedim kusara bakmayin sabah ve ogle cok guzel de yediklerim ama aksam esim yemege goturdu supriz oldu sonra kizimin ne zamandir istedigi bi film vardi ona gittik geldigimde yorulmustum cocuklari uyuturken yanlarinda uyuya kalmisim spor falan da yapamadim yediklerimi yakamadan kaldim oyle dun guzeldi ama bugun bi vicdan azabi oturdu icime hemde tartiya iki gun kala olmadi ama neyse saglik olsun demekten baska bisey gelmiyo elimden bugun carsida bayaa isim var hepsini kosturarak halledicem aksami telafi edicem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…