Pastamı MmmmmmmmmPastamı ıyyy
Ayy salçalı sosta yapsaydın kız makarnanın üstüneMenumu yazip cikmam lazim sonra takip edecem
Sabah :yarim yufka,3 bardak cay 5 dilim buyuklugunde orgu peyniri,3 zeytin,yarim kase yogurt, domates salatalik
Oglen: randevum vardi yemek yiyemedim gelince 1 büyük fincan kahve, 1 kase icinde ( kuru kayisi,ceviz,leblebi,uzum)
Sonra 1 elma,1 mandalina
Aksam : 1 tabak yogurtlu sarimsakli makarna
18 gr cık amaaCippss olmadaydı o biraz cısss olmuş
Aşkısı benimde toza alerjim var leblebi tetikliyo haberin ola böyle tozlu unlu gibi yaa..Leblebi brzcik gecti yemek deil kuzum. Ya zaten su alerji illeti birakmio yakami. Sehirde yetiskin alerji doktru da yok kmse anlmio halimden
Ohhh sosisli götürülmüş.. Afiyet olsun özlemim yaramasın..Slm kizlar anca gelebildim ya bugun gittjm ise
Menu sikınti valla bugun
Sabah okulda sosisli yedim mecbur
Aksamda toyha corbasi kizarmis tavuk bulgur pilavi
Helal sana ben valla yerdim bu aralar kendime hakim olma konusunda sıkıntı yaşıyorum..aksam esim pasta almis kizlar.su kucuk market pastalarindan.cok sevwr.annem ye ye deuip durmasin diye tabahima koydum.sonrabu saatte kilo uapacak canan kizim bu mu yarína eksi cikmak ki istersin dwdim kendi kendime.veee yemedimcok mutlu ve hu4zirluyum. belki yarn kahvaltida yerim belki de hic yemem.su 63.00 i gormek istiyorum artik bu cuma .
Allahım sınanıuorum kardesım tavuklu borek ıstedı malzeme almaya gıdıyoz ama ben sabah yerım
Menumu yazip cikmam lazim sonra takip edecem
Sabah :yarim yufka,3 bardak cay 5 dilim buyuklugunde orgu peyniri,3 zeytin,yarim kase yogurt, domates salatalik
Oglen: randevum vardi yemek yiyemedim gelince 1 büyük fincan kahve, 1 kase icinde ( kuru kayisi,ceviz,leblebi,uzum)
Sonra 1 elma,1 mandalina
Aksam : 1 tabak yogurtlu sarimsakli makarna
Cnm düzelir inşallah bende de pko vardı 3.ignede hamile kaldım bak 2 yaş oldu kızım darısı sana inşallah...stres çok etkiliyo bide pko kiloda yaparmış doktor glokofen mi neydi insulin direnci için bi ilaç vermişti onla biraz kilo vermiştim 100 le falan hamile kaldım
Herkese selammmm önce menümü bildireyim sonra geçmişe döncem zaten menü de bi tuhaf öğlen ne yediğimi unutup akşam yine aynısını yedim ve masayı toplarken dank etti. İşin tuhaf yanı iyi mi yoksa kötü mü komik mi desem bilemedim bu yemek bulgur pilavıydı.
Sabah 7 30
2 yumurtalı omlet 1 kk peynir çeyrek armut
Dereotu 1 dilim çavdar ekmeği
Öğlen 12 00
5 kaşık etli nohut 3 kaşık bulgur pilavı ve koyu kıvamlı cacık
Akşam 18 00
3 kaşık pırasa 3 kaşık mercinekli bulgur pilavı yeşillik
Su 2 lt
Spor pilava karşılık 1 mil leslie
70 yarım mekik 50 squat
Leblebi brzcik gecti yemek deil kuzum. Ya zaten su alerji illeti birakmio yakami. Sehirde yetiskin alerji doktru da yok kmse anlmio halimden
Saol fistigm. Ev tozuna alerjim var ara ara hortluo. Ne illet bsey alerji. Hamilelik boyunca burnmdan gram nefes alamadim, hormonlara tepki olrk burnun ic dokusu sismis bnde. Ruyalarimda boguldugmu goruyoduk artik o derece rahatsizdim. Allah ihtiyacj olan herkese sifa versn insallah neren acisa agrisa oranin kiymetni anliosun
40 yil dusunsem aklima gelmezdi haaaPastamı Mmmmmmmmm
Ayy salçalı sosta yapsaydın kız makarnanın üstüne
18 gr cık amaa
Aşkısı benimde toza alerjim var leblebi tetikliyo haberin ola böyle tozlu unlu gibi yaa..
Ohhh sosisli götürülmüş.. Afiyet olsun özlemim yaramasın..
Helal sana ben valla yerdim bu aralar kendime hakim olma konusunda sıkıntı yaşıyorum..
Haşırmamı oluyor öksürmemi..40 yil dusunsem aklima gelmezdi haaayok mu alerjiye care bulan ya
Ay sorma geceleri uyanip agliyodum artik. Bi de o sirada doktora yeterlik sinavina calisiyodum. Oksijensiz kafam nasi calissinGunaydin kizlar.
Uff en sevdigim :)
Sabah erken yersen sorun olmaz canim.
Makarna aksam olmasa iyiymis ama en azindan yagli degilmis.
Bende de Pko var.
Darisi bize insallah.
Igne dedigin catlatma ignesi mi asilama mi?
Bulgur fazla degil o yuzden sorun yok bence.
Belki aksamki biraz su tutabilir o kadar.
Gecmis olsun canim bende de polen alerjisi var.
Ev tozu da cok fenadir.
Ben evi supururken supurgenin attigi hava yuzunden hapsirma krizine girerim.
Grip olup nefes alamayinca bile ben delirecek gibi oluyorum.
9 ay nasil dayandin, kiyamam
kızz benim basenim yokk popom zaten küçük daha da erirse ne kalır ben ön bacak tarafından göbeğe etkisi olur diye yapmıştımBazrn sıkıcı oluyor alette cogu zaman kollarını kullanmıyorum ama basen falan ıyı gıder
canım folikasit kullanıyorum sadece oda şimdiye kadar yapmadı eşim dedi biraz bekleyelim başka dr a götürürüm seniAsya_01 canım sen bir ilac falan kullandinmi hic neden ole lekelenme enteresan gercekten kendini doktorunu bekliycekmisin yoksa baska bir dr a gidicekmisin
walla kuzum her trlusu oluyor bana. Oksurunce alerjik astima da ceviriyo. Hapsirnca da nezle gbi oluormHaşırmamı oluyor öksürmemi..
Valla bana doktor bi sprey verdi 1 yıl kullandım bir daha hiç olmadı..W
walla kuzum her trlusu oluyor bana. Oksurunce alerjik astima da ceviriyo. Hapsirnca da nezle gbi oluorm
Ne iyi olmuş iyi eğlenceler.kahvaltımı yaptım çarşıda işim var yürüyerek gidip gelicem hemde akşam sinemaya gidicez bilet alıcam bu aralar çok yıprandı sinirlerim eşim sağolsun doping olsun diye düşündü heralde dönüşte parkta spor aletleri var onlarıda kullanıcam iş
sağol abliş keyifler nasıl çıkmadan göreyim sizleri dedimValla bana doktor bi sprey verdi 1 yıl kullandım bir daha hiç olmadı..
Ne iyi olmuş iyi eğlenceler.
İyiyim şükür canım..sağol abliş keyifler nasıl çıkmadan göreyim sizleri dedim
adet zamanın yakınmı ablacımmİyiyim şükür canım..
Biraz iştahım var ama neyse tutuyorum kendimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?