- 10 Kasım 2015
- 701
- 2.511
- 113
- 33
Bendede astim vardi abla bi kac sene spreylerle dolastim her gittigim yerde cantamda her an hirlamaya basliycak bogazim nefesim daralacak diye carsiya pazara bile gidemedim cogu zaman zaman ama ikinci senemin sonunda havanin cigerleri kuruttugunu ve bagimlilik yaptigini duydum sonra kendi tedbirimi alarak havayi biraktim su anda cok rahatim Allah ' a sukur arada olsada hava kullanmiyorumGünaydın fıstıklar
Birgülüm bendede birçok şeye alerji var
Eskiden daha fazlaydı astıma çevirdi
Sprey kullanıyodum bayadır kullanmıyom
Mesela ben 1 tane elma armut Vs den fazla yiyemem hemen boğazım kaşınır öksürük başlar
Bi kere kendi sıktığım elma suyundan 1 yudum almıştım yine astım krizi tutmuştu
Kuruyemişleride fazla yiyemem
Arabanın kaloriferinden çıkan hava çok tozlu geliyor bana oda nefesimi tıkıyor
Benim eskiye göre daha iyi
Eğer tamamen kurtulmak istiyorsan iğne tedavisi olman gerekiyor. Oda baya uzun sürüyor
Başta herhafta oluyorsun sonra her ay
2-3 sene devam etmek gerekiyor
Eğer iğne süreni atlatırsan boşa gidiyor
Ben düzenli gidemiceğimi bildiğim için yaptırmadım
Seninde zamanla hafifliyebilir
Buhar makineside iyi gelir
Yok gülüm daha 10 gün falan var. Erken sinyal gönderiyosa bilemem tabii...adet zamanın yakınmı ablacımm
benim bu lekelenme inş yine ödem yapmamıştır karnım şiş onun farkındayım sökmedi malesef hala leke leke devam ediyor 2 gün daha devam ederse gidicem dr a eşim salıya kadar kendi dr umu bekletmem dediYok gülüm daha 10 gün falan var. Erken sinyal gönderiyosa bilemem tabii...
Bekleme tabi için rahat etsin, hiç değilse nedenini öğrenirsin..benim bu lekelenme inş yine ödem yapmamıştır karnım şiş onun farkındayım sökmedi malesef hala leke leke devam ediyor 2 gün daha devam ederse gidicem dr a eşim salıya kadar kendi dr umu bekletmem dedi
Ay sorma geceleri uyanip agliyodum artik. Bi de o sirada doktora yeterlik sinavina calisiyodum. Oksijensiz kafam nasi calissinvok sukur ki dogum yapinca gecti hemen tikaniklik. Bi an omur boyu oyle kalacak sanmistim
haklısın abliş ben kaçtım geldikten sonra görüşürüz inşBekleme tabi için rahat etsin, hiç değilse nedenini öğrenirsin..
Spreylerde kortizon olduğu için uzun süreli kullanmak iyi değil zatenBendede astim vardi abla bi kac sene spreylerle dolastim her gittigim yerde cantamda her an hirlamaya basliycak bogazim nefesim daralacak diye carsiya pazara bile gidemedim cogu zaman zaman ama ikinci senemin sonunda havanin cigerleri kuruttugunu ve bagimlilik yaptigini duydum sonra kendi tedbirimi alarak havayi biraktim su anda cok rahatim Allah ' a sukur arada olsada hava kullanmiyorum
kahvaltımı yaptım çarşıda işim var yürüyerek gidip gelicem hemde akşam sinemaya gidicez bilet alıcam bu aralar çok yıprandı sinirlerim eşim sağolsun doping olsun diye düşündü heralde dönüşte parkta spor aletleri var onlarıda kullanıcam iş
Hadi bakalım bu sabah tartıldınmı?Haftada 200-300 gramı zor veren ben şuan iyi gidiyorum sanki.
Şu ceviz suyu wc olayımı düzenledi, çok şükür.
Onun da etkisi var sanırım.
Mavişim dünkü bildirimini gördüm bu sefer çok güzel başladın ve devam ediyosunCanım eşinle aranız düzeldi sanırım.
Maşallah, çok sevindim.
İyi eğlenceler :)
Mavişim dünkü bildirimini gördüm bu sefer çok güzel başladın ve devam ediyosun
Sakın yavaş veriyom falan diye beynini şartlandırma
Bak ne güzelde veriyon
Bi çok faydası olduğunu biliyodumda wc ye etkili olduğunu farketmedimHaftada 200-300 gramı zor veren ben şuan iyi gidiyorum sanki.
Şu ceviz suyu wc olayımı düzenledi, çok şükür.
Onun da etkisi var sanırım.
Kapılmada zaten hep çok güzel veriyom diye beynini kodlaYok ablam yavaş veriyorum demicem bu sefer iyi veriyorum.
Cuma 108.1'dim bugün 106.7 çıktım.
Böyle devam edersem umutsuzluğa kapılmam hiç :)
Bi çok faydası olduğunu biliyodumda wc ye etkili olduğunu farketmedim
Bende bi ara yapıyodum
İyi aklıma getirdin bende başlayım
Kapılmada zaten hep çok güzel veriyom diye beynini kodla
Ceviz suyunun tartıya da etkisi varmış abla.
Wc sorununu gidermesi benim için en güzeli.
Çünkü Bekunis dışında kolay kolay çözüm bulamıyorum ona.
Bir de tiroidi düzenliyormuş ceviz suyu, o da benim için olumlu etki.
Öyle yapıyorum ablam bugün çok mutluyum :)
Canim olur insallahGunaydin kizlar.
Uff en sevdigim :)
Sabah erken yersen sorun olmaz canim.
Makarna aksam olmasa iyiymis ama en azindan yagli degilmis.
Bende de Pko var.
Darisi bize insallah.
Igne dedigin catlatma ignesi mi asilama mi?
[/B]
Hemen kaydedıyım benımde sıkıntım buyuk ben bekunıs ıcemıyorum surup aldım ama dogal yolu tercıh ederım
Mutluluğun daim olsun fıstığımCeviz suyunun tartıya da etkisi varmış abla.
Wc sorununu gidermesi benim için en güzeli.
Çünkü Bekunis dışında kolay kolay çözüm bulamıyorum ona.
Bir de tiroidi düzenliyormuş ceviz suyu, o da benim için olumlu etki.
Öyle yapıyorum ablam bugün çok mutluyum :)
Canim olur insallah
Catlatma ignesi vurulmustum koldan adetin 3.gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?