💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Anladım canım.
Ben henüz tedaviye başlamadım.
Önce kilo verip sonra doğal yolla olmazsa tedavi olucam.
Hayirlisiyla hemen olsun insallah canim bizde basta istememistik sonra istedik 4 5 ay tik yoktu o zaman gittim bide çevre faktoru tabi daha istemedigimiz donemde bile doktor kartı
falan veriyolardi elime...
Stres yapmıycakmışsın ben onu anladım iğneden bi iki gün sonra eşim şehir dışına gitti bu ay hiç olmaz demiştim...

Hemen olmasın canım kilolar gidince hemen olsun :)
Çevre faktörünü ben hiiiç takmıyorum. Hepsine fazlasıyla laf soktum ve sustular.
Stres çok engelliyor haklısın. Hakkımızda hayırlısı.

Hemen olmasın canım kilolar gidince hemen olsun :)
Çevre faktörünü ben hiiiç takmıyorum. Hepsine fazlasıyla laf soktum ve sustular.
Stres çok engelliyor haklısın. Hakkımızda hayırlısı.
Bence kiloyuda takma hamilelikte kilo bile veriliyo ben çok kilo almadım hatta başlarında verdim hele dogumdan sonra göbek falan sıfırdı ...görüp şaşıranlar bile olmuştu...sonrasında cozuttum işte bide emziremedim kızımı emzirenler daha çok kilo veriyo

Hamileyken kilo vermek sağlıklı değil canım Allah korusun bebekte zeka geriliğine yol açabiliyormuş.
Benim eltim de hamileyken sadece 1-2 kilo aldı.

Hamilelikte kiloyu takma diyorsun ama bana sağlıksız geliyor.
Verip hamile kalmak daha mantıklı geliyor.
Yine de hayırlısı inşallah.

Kızın kaç aylık?

Fazla kilosu olanlar eğer sağlıklı beslenirse Kilo vermeleri gayet normal cnm

canım folikasit kullanıyorum sadece oda şimdiye kadar yapmadı eşim dedi biraz bekleyelim başka dr a götürürüm seni
Yok o yapmaz canim bence pek bekleme elbet senin doktorun giderken hastalarini baska bir dr a yonlendirmistir ona bence git bakalim bu lekelenme bole uzun surmesi enteresan gercekten adetine 10 gün kalami baslamisti

Yok o yapmaz canim bence pek bekleme elbet senin doktorun giderken hastalarini baska bir dr a yonlendirmistir ona bence git bakalim bu lekelenme bole uzun surmesi enteresan gercekten adetine 10 gün kalami baslamisti
Evet gülüm 10 gün kala ya devlet te ya kim kime dum duma işte Dr çok ıyi bir Dr

Ne gbi tedbirler canm? Akarlar her yerde olnca uzak kalmk hep mumkun ol uyo bnm icn.

Ne gbi tedbirler canm? Akarlar her yerde olnca uzak kalmk hep mumkun ol uyo bnm icn.
Kendimi o donemde hic yormadim nefesimi daraltacak kadar kosusturmadim deterjanin her turlusunden sigara icilen ortamlardan uzak durdum soguklardan kendimi sirtimi hep korudum gogsumde hep sicak havlu tuttum gogsumu hic usutmedim sonra duzelmeye baslayinca yavas yavas normal hayatima donmeye basladim spreyi de biraktim su anda cok yorulunca daraliyorum ama sprey kullanacak kadar degil

Gecms olsn cnm atlatmana sevndm. Vucuda hastaligi unttrmak gerekio dmk ki:)

Kizlar pasa kilici bitkisi gece bile oksijen deposu ben oğlumun odasina koydum evde enteresan çok toz hali halılar anti alerjinik olsun perdeler falan en çok yoz tutan benin oglum dada vardi bebekkken hep tikaniyordu halisini degistirdim cicek koydum baya azaldi bence an büyük kaynaklardan biride stres

Kızım iki yaşını doldurdu canım...diyet falan yapmadım canım zaten hamileyken kendiliğinden gitti her hamile kilo almıyo sağlıklı beslenince kendiliğinden gidiyo zaten...zayıf hamile kalmak tabiki süper bişey hayırlısı bakalım

Ha öyleyse süpermiş canım. Ben diyet yaptın sandım.
Maşallah Allah bağışlasın kızını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…