- 5 Mayıs 2013
- 33.877
- 41.438
- 798
İnşallah canım bende detoks yapıcam bıtsın denerım
Geçmiş olsun canım. Valla beni ne iğne ne hap minicik bi şişe sprey kurtardı.Canmcm bn de tedavi gordm ve en son 10 yildan fazla olmstr bu derece alerji olali. Ama hamilelik be dogummla beraber nuksetti mi npti anlam veremiyorum
Nasıl bir detoks?
Şu sirkeli vs olan mı?
Diyet değilki güzelimNe bileyim hamileyken kendiliğinden veriliyorsa olur abla ama diyet yapmak olmaz ki hamileyken.
Sırkelı su hayatımın parcası oldu ılk defa ıcılır bısr buldumyag yakan balkabağı çorbası kahvaltımı yapıcam sonra butun gun çorba ve kıvırcık 3 gun bu sabah borek yedım gercı cıktım yurudum hem boregı dengelemem lazım hemde arınmıs olur
Diyet değilki güzelim
Sadece tatlı yağlı hamurişi yok
Sağlıklı beslenme
O hangisymis kız?Ben sirkenin kokusuna bile tahammül edemediğim için benim açımdan içilebilir değil
Ben de bir detoks suyu görmüştüm insanlar 9 günde 8-9 kilo verip paylaşıyorlar çok şaşırdım
Öyleyse olur tabi :)
O hangisymis kız?
Hımm anladı ben...Marka vermiyim şimdi.
Ünlü bir markanın Aloe Vera detoksu.
Hımm anladı ben...
Boşver ya boğazı tutmak tek çözüm zaten.Baya inceledim de kullananlar çok memnun.
Övgü yağdırmışlar.
Ama bana fiyat tuzlu geldi.
Boşver ya boğazı tutmak tek çözüm zaten.
Ben sirkenin kokusuna bile tahammül edemediğim için benim açımdan içilebilir değil
Ben de bir detoks suyu görmüştüm insanlar 9 günde 8-9 kilo verip paylaşıyorlar çok şaşırdım
Öyleyse olur tabi :)
Cezbetmezmi? Aklını çekiyor insanın. Hemen sordum baksana neymiş diye..Evet orası öyle.
İşte sağlıklı olmadığını bilsem de kısa sürede çok kilo vermek cezbetmiyor değil.
Cezbetmezmi? Aklını çekiyor insanın. Hemen sordum baksana neymiş diye..
Banada bırı yatmadan once sırke iç dedı bır kere ıctım ama ne cıkarabıldım ne sevdım ama bu tarcın lımon elma vs var bende ıcıyorum bazrn dıyorum benden sırke kokusu gelıyormusade bende içimem ayda 6 kılo bermrk ısterım ama 10 gunde çok kas kaybı olur sonra kat kat gerı doner
Cezbetmezmi? Aklını çekiyor insanın. Hemen sordum baksana neymiş diye..
Tuz lambası da çok iyi odada. Kızım çok horluyordu kesildiKizlar pasa kilici bitkisi gece bile oksijen deposu ben oğlumun odasina koydum evde enteresan çok toz hali halılar anti alerjinik olsun perdeler falan en çok yoz tutan benin oglum dada vardi bebekkken hep tikaniyordu halisini degistirdim cicek koydum baya azaldi bence an büyük kaynaklardan biride stres
Bir de onun geri alma kısmı var evet.
Kılo vercez dıye denemedıgımız bıse kalmadı mesela ben acı yıyemem ama corbada acı var yana yana yıcem ama acı bıber yag yakıyormus dıye katlancam
Meraklıyız ondan
Tuz lambası da çok iyi odada. Kızım çok horluyordu kesildi
Kılo vercez dıye denemedıgımız bıse kalmadı mesela ben acı yıyemem ama corbada acı var yana yana yıcem ama acı bıber yag yakıyormus dıye katlancam
Acı ben de yiyemiyorum.
Gastritim var mide ağrısı yapıyor bende.
Ben zaten hersyı yıyen ınsanlara hayranımacı yıyemem yogurt yemek benım ıcın zor cacık ayran ok ama al kasık kasık yogurt ye azap cıgnıyorum yumurta beyazını zor yerım garıp garıp huylar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?