💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Nasıl bir detoks?
Şu sirkeli vs olan mı?

Sırkelı su hayatımın parcası oldu ılk defa ıcılır bısr buldum yag yakan balkabağı çorbası kahvaltımı yapıcam sonra butun gun çorba ve kıvırcık 3 gun bu sabah borek yedım gercı cıktım yurudum hem boregı dengelemem lazım hemde arınmıs olur

Ben sirkenin kokusuna bile tahammül edemediğim için benim açımdan içilebilir değil
Ben de bir detoks suyu görmüştüm insanlar 9 günde 8-9 kilo verip paylaşıyorlar çok şaşırdım

Diyet değilki güzelim
Sadece tatlı yağlı hamurişi yok
Sağlıklı beslenme

Öyleyse olur tabi :)

Banada bırı yatmadan once sırke iç dedı bır kere ıctım ama ne cıkarabıldım ne sevdım ama bu tarcın lımon elma vs var bende ıcıyorum bazrn dıyorum benden sırke kokusu gelıyormu sade bende içimem ayda 6 kılo bermrk ısterım ama 10 gunde çok kas kaybı olur sonra kat kat gerı doner

Cezbetmezmi? Aklını çekiyor insanın. Hemen sordum baksana neymiş diye..

Meraktan soruyor ınsan ama ben bu kadar spora ve bılıyosunuz ayda 3 kılo verıyorum benım bıle 2 ayda 5 kılo verıp kollarım 4 cm ınceldı dıye hareketlerınimı azalttı hoca 5 kıloda bıle yumusuyor vucut 10 gunde 10 kılo korkutur benı ayda 6 super olur

Bir de onun geri alma kısmı var evet.

Cezbetmezmi? Aklını çekiyor insanın. Hemen sordum baksana neymiş diye..

Meraklıyız ondan

Tuz lambası da çok iyi odada. Kızım çok horluyordu kesildi

Tuz lambası da çok iyi odada. Kızım çok horluyordu kesildi

Buyuklerdede ısr yararmı acaba benım annem bazen aşırı horluyor son yıllarda çıktı bu durum

Ben zaten hersyı yıyen ınsanlara hayranım acı yıyemem yogurt yemek benım ıcın zor cacık ayran ok ama al kasık kasık yogurt ye azap cıgnıyorum yumurta beyazını zor yerım garıp garıp huylar

Sen yine iyiymişsin.
Ben acı yemem, yoğurt yemem, peynir yemem, sebzelerin çoğunu yemem :)
Eşim Allah'tan lahana ve mantar hariç her şeyi yer yemek seçmez.
Ben de öyle olmak isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…