Çok güzel harikasın..Hazırken bildireyim
Sabah 7 30
1 yumurtalı omlet 1kk peynir roka 1 dilim çavdar ekmeği 1 kase yoğurt içine 1 kuru kayısı
Öğlen 12 00
Yarım kase şehriye çrbası 3 kadınbudu köfte tere
Akşam 18.00
1 tavuk budu yağsız tavada bol salata
Spor 2 km yürüyüş
Su 2 lt oldu şimdilik
Sabah ogle aksam yumurta yesende gunde 1 kılo gıdıyormus banada mama tarzı bıselerden bahsettıler ama ben kendıne guvenemedım yıyemem dıye zaten fıyatları ucuk tut bogazını o parayı ver spor slonuna sıkılaszaten dıkkatlı beslenmek artı masraf herseyın ıyısını alıyısun ektra seyler o yuzden bosverın bıse falan olur Allah korusun
Sen de harikasın tatlımÇok güzel harikasın..
Sağol canım içerim daha su :)Çok iyi hele sabahkı yogurtsuyu bdaha içersın akşama çok var
Yok canım dediğim gibi başta cazip geldi ama şuan hiç düşünmüyorum öyle şeyler.
Sabah, öğle, akşam da yumurta yenmez ki.
Alerji falan yapar :)
Odem attırıyomus sabah haslama oglen beyazından omlet oyle bısrler var ama onlar bıle 3,4 gun rn fazla haftada 500 gr 1 kılo kılo vermek saglıklıymıs
Valla güzel afiyet olsun.
Seni sormalı ? Aldınmı sinema biletlerini?
(Bende topiiğin meraklısı oldum iyice )
bende iyiyim gülüm kimsecikler yok bu aralar sanki kızlar yakalayamıyoruz birbirimiziİyi tatlım senin nasıl?
Bence haftalık verilen kilo miktarı toplam kiloya göre değişir tatlım.
Mesela 70 kilo olan birinin haftada 300-500 gr vermesi normal.
Ama ben 106 kiloyum mesela haftada bu kadar vermek benim için az.
evet aldım abliş 9 da akşamm ayy baya dopng olucak vallaha
bende iyiyim gülüm kimsecikler yok bu aralar sanki kızlar yakalayamıyoruz birbirimizi
haklısın canım ideal kiloya yaklaştıkça kilo vermekte yavaşlıyormuş offf arkadaş 1000 bilinmeyenli denklem gibi bazıları var yiyorlar yiyorlar hala aynılar hiç kilo almıyorlar bizim yapımızdanda kaynaklı kızlar yaaBence haftalık verilen kilo miktarı toplam kiloya göre değişir tatlım.
Mesela 70 kilo olan birinin haftada 300-500 gr vermesi normal.
Ama ben 106 kiloyum mesela haftada bu kadar vermek benim için az.
düğün dernek 2 ye aldım gülüm 1. seriye çok gülmüştüm bakalım bu nasılHangi film asyacigim?
Odem ama cogu yag olarak dısun haftada 2 kılo yag yakamazsın o acıdan senndusun ayda 4 verdıgını 6 ayda 24 kılo ben duymadım zayıf ınsanların buzım kafar odem sorunu yasadıgını
Hangı fılıme gıdıyorsunuz :)
düğün dernek 2 ye aldım gülümOdem ama cogu yag olarak dısun haftada 2 kılo yag yakamazsın o acıdan senndusun ayda 4 verdıgını 6 ayda 24 kılo ben duymadım zayıf ınsanların buzım kafar odem sorunu yasadıgını
Hangı fılıme gıdıyorsunuz :)
Çok güzel olmuş fıstık menün..Ben de menümü paylaşayım hazır nasılsa.
Daha akşam yemeğini yemedim.
Sabah: 1 kase müsli ve süt, 1 ceviz.
Ara: 1 tane paprikalı Wasa, 1 tane diyet kurabiyemden.
Öğle: 6 tavuk köftesi, 1 tabak salata.
Ara: 3 kuru kayısı, 4 fındık, 2 kaju.
Akşam: 2 yumurtadan 1 dilim pastırmalı omlet.
Spor: Bugün de yok.
Su: Şimdilik 1.5 litreyi biraz geçti.
E hadi bakalım. Uslu uslu seyredin filminizi...evet aldım abliş 9 da akşamm ayy baya dopng olucak vallaha
Çok güzel olmuş fıstık menün..
E hadi bakalım. Uslu uslu seyredin filminizi...
haklısın canım ideal kiloya yaklaştıkça kilo vermekte yavaşlıyormuş offf arkadaş 1000 bilinmeyenli denklem gibi bazıları var yiyorlar yiyorlar hala aynılar hiç kilo almıyorlar bizim yapımızdanda kaynaklı kızlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?