evet yiğenimde öyle dünyaları yerr bir koca yaşpastayı tek başına yerdi fallikk banamısın demezdi kimisi doğuştan şanslıKesinlikle metabolizma meselesi tatlım.
Üniversitede sınıfta bir kız vardı abartmıyorum kol bilekleri benim 3 parmağım kadardı.
Ama yediği yemeği görsen benim belki 2-3 katım.
Şaşmamak elde değil.
Çok güzel olmuş fıstık menün..
evet yiğenimde öyle dünyaları yerr bir koca yaşpastayı tek başına yerdi fallikk banamısın demezdi kimisi doğuştan şanslı
Off benim eşimde öyle..haklısın canım ideal kiloya yaklaştıkça kilo vermekte yavaşlıyormuş offf arkadaş 1000 bilinmeyenli denklem gibi bazıları var yiyorlar yiyorlar hala aynılar hiç kilo almıyorlar bizim yapımızdanda kaynaklı kızlar yaa
Ben ilk ay 11 kilo vermiştim. Yani ödemmi bu şimdi?Canım hepsi ödem olamaz ki.
Diyete ilk başladığında hızlı verilen kilo ödemdir.
Ama sürekli haftada 2 kilo verdiğimi düşün mesela hepsi ödem olabilir mi?
o lafada hep bahane derler aslında ama su için değilde çoğu şeyi yediğimizde içtiğimizde yarıyor ne yalan söyleyim dikkat edicez sağlıklı beslenmek en iyisi bu zamana kadar zayıflama kararı almadığıma bin pişmanımBir biz şöyle olamadık.
Biz su içse yarayan cinsteniz
Eşimde aynı.. Artık ondan zayıfım ya benden mutlusu yok..Kesinlikle metabolizma meselesi tatlım.
Üniversitede sınıfta bir kız vardı abartmıyorum kol bilekleri benim 3 parmağım kadardı.
Ama yediği yemeği görsen benim belki 2-3 katım.
Şaşmamak elde değil.
ayyyy benim eşimde öyle diyor şimdii ablişOff benim eşimde öyle..
Yiyo yiyo yiyo boyuna yiyo yine almıyo arkadaş beni delirtiyo.. Benim yerimede yiyomuş..
Ben ilk ay 11 kilo vermiştim. Yani ödemmi bu şimdi?
wawwww 11 kilo süperrrrrrOff benim eşimde öyle..
Yiyo yiyo yiyo boyuna yiyo yine almıyo arkadaş beni delirtiyo.. Benim yerimede yiyomuş..
Off benim eşimde öyle..
o lafada hep bahane derler aslında ama su için değilde çoğu şeyi yediğimizde içtiğimizde yarıyor ne yalan söyleyim dikkat edicez sağlıklı beslenmek en iyisi bu zamana kadar zayıflama kararı almadığıma bin pişmanım
bir laf varya yumurta dayanınca diye benimki aynen öyle oldu halbuki en güzel zamanlar gençlik zamanları öyle kiloyla heba oluyorrYok yok öyle demek istemedim abla.
Mesela ilk başladığımızda ilk bikaç gün fazla kilo veririzya onu diyorum.
Ben geçen sene ilk başladığımda ilk gün 1.5'tan fazla kilo vermiştim o ödemdi mesela.
Ama düzenli her hafta 2 kilo veriliyorsa bu ödem olamaz uzun vadede.
Aynen canım haklısın.
Ben de keşke önlemimi daha önce alsaydım.
Eşimde aynı.. Artık ondan zayıfım ya benden mutlusu yok..
Pantolonları dizimden çıkmıyodu yukarı şimdi bol geliyo..
Bir dilimmiş hiç bişey olmaz korkma..Teşekkürler ablam.
Pastırma tuzlu, su tutmaz umarım :)
He ya hele ben 114lere kadar aklım nereme kaçtıysa artık.o lafada hep bahane derler aslında ama su için değilde çoğu şeyi yediğimizde içtiğimizde yarıyor ne yalan söyleyim dikkat edicez sağlıklı beslenmek en iyisi bu zamana kadar zayıflama kararı almadığıma bin pişmanım
Sağolsunla pek düşünüyolar bizi.. Yerimize yemek bile yiyolar.ayyyy benim eşimde öyle diyor şimdii ablişerkek psikolojisi iştee
bir laf varya yumurta dayanınca diye benimki aynen öyle oldu halbuki en güzel zamanlar gençlik zamanları öyle kiloyla heba oluyorr
Bir dilimmiş hiç bişey olmaz korkma..
Dimi?Yok yok öyle demek istemedim abla.
Mesela ilk başladığımızda ilk bikaç gün fazla kilo veririzya onu diyorum.
Ben geçen sene ilk başladığımda ilk gün 1.5'tan fazla kilo vermiştim o ödemdi mesela.
Ama düzenli her hafta 2 kilo veriliyorsa bu ödem olamaz uzun vadede.
Aynen canım haklısın.
Ben de keşke önlemimi daha önce alsaydım.
Anaam senin işin daha zor.. 69 ne be.. azıcık kalıplan diye gaza getir adamı maviş...Benim eşim evlendiğimizde 55 kiloydu iskelet gibi.
Sonra 60'lara çıktı.
1.5 senedir sigarayı da bırakınca 69 oldu :)
Hımmm o zamnn koyma istersen peynirli yada sebzeli omlet yap.. Anam sende herşeyi yemiyonki.. Alternatif üretmek zor oluyo..Aynen canım.
Olsun daha yaşımız ne ki geç kalmış sayılmayız.
Hiç başlamamış da olabilirdik.
Bir dilim ama öncekinde tutmuştu su
Canım hepsi ödem olamaz ki.
Diyete ilk başladığında hızlı verilen kilo ödemdir.
Ama sürekli haftada 2 kilo verdiğimi düşün mesela hepsi ödem olabilir mi?
Dimi?
Anaam senin işin daha zor.. 69 ne be.. azıcık kalıplan diye gaza getir adamı maviş...
evet yaa sorma gülümm bu kez kararlıyım bu zamana kadar bozmadım daha da Allahın izniyle bozmam hayatıma tombik devam etmek istemiyorum artık bıktımm çünkü aynaya baktığımda kendimi fit görmek istiyorum yaAynen canım.
Olsun daha yaşımız ne ki geç kalmış sayılmayız.
Hiç başlamamış da olabilirdik.
Bir dilim ama öncekinde tutmuştu su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?