💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kesinlikle metabolizma meselesi tatlım.
Üniversitede sınıfta bir kız vardı abartmıyorum kol bilekleri benim 3 parmağım kadardı.
Ama yediği yemeği görsen benim belki 2-3 katım.
Şaşmamak elde değil.
evet yiğenimde öyle dünyaları yerr bir koca yaşpastayı tek başına yerdi fallikk banamısın demezdi kimisi doğuştan şanslı

Off benim eşimde öyle..
Yiyo yiyo yiyo boyuna yiyo yine almıyo arkadaş beni delirtiyo.. Benim yerimede yiyomuş..
Canım hepsi ödem olamaz ki.
Diyete ilk başladığında hızlı verilen kilo ödemdir.
Ama sürekli haftada 2 kilo verdiğimi düşün mesela hepsi ödem olabilir mi?
Ben ilk ay 11 kilo vermiştim. Yani ödemmi bu şimdi?

Bir biz şöyle olamadık.
Biz su içse yarayan cinsteniz
o lafada hep bahane derler aslında ama su için değilde çoğu şeyi yediğimizde içtiğimizde yarıyor ne yalan söyleyim dikkat edicez sağlıklı beslenmek en iyisi bu zamana kadar zayıflama kararı almadığıma bin pişmanım

Kesinlikle metabolizma meselesi tatlım.
Üniversitede sınıfta bir kız vardı abartmıyorum kol bilekleri benim 3 parmağım kadardı.
Ama yediği yemeği görsen benim belki 2-3 katım.
Şaşmamak elde değil.
Eşimde aynı.. Artık ondan zayıfım ya benden mutlusu yok..
Pantolonları dizimden çıkmıyodu yukarı şimdi bol geliyo..

Off benim eşimde öyle..
Yiyo yiyo yiyo boyuna yiyo yine almıyo arkadaş beni delirtiyo.. Benim yerimede yiyomuş..

ayyyy benim eşimde öyle diyor şimdii ablişerkek psikolojisi iştee

Off benim eşimde öyle..

Yok yok öyle demek istemedim abla.
Mesela ilk başladığımızda ilk bikaç gün fazla kilo veririzya onu diyorum.

Ben geçen sene ilk başladığımda ilk gün 1.5'tan fazla kilo vermiştim o ödemdi mesela.
Ama düzenli her hafta 2 kilo veriliyorsa bu ödem olamaz uzun vadede.

Aynen canım haklısın.
Ben de keşke önlemimi daha önce alsaydım.

bir laf varya yumurta dayanınca diye benimki aynen öyle oldu halbuki en güzel zamanlar gençlik zamanları öyle kiloyla heba oluyorr

Teşekkürler ablam.
Pastırma tuzlu, su tutmaz umarım :)
Bir dilimmiş hiç bişey olmaz korkma..
He ya hele ben 114lere kadar aklım nereme kaçtıysa artık. Şimdide ver ver bitmiyo..
ayyyy benim eşimde öyle diyor şimdii ablişerkek psikolojisi iştee
Sağolsunla pek düşünüyolar bizi.. Yerimize yemek bile yiyolar.

bir laf varya yumurta dayanınca diye benimki aynen öyle oldu halbuki en güzel zamanlar gençlik zamanları öyle kiloyla heba oluyorr

Aynen canım.
Olsun daha yaşımız ne ki geç kalmış sayılmayız.
Hiç başlamamış da olabilirdik.

Bir dilimmiş hiç bişey olmaz korkma..

Bir dilim ama öncekinde tutmuştu su

Dimi?
Benim eşim evlendiğimizde 55 kiloydu iskelet gibi.
Sonra 60'lara çıktı.
1.5 senedir sigarayı da bırakınca 69 oldu :)
Anaam senin işin daha zor.. 69 ne be.. azıcık kalıplan diye gaza getir adamı maviş...

menümü yazayımm kızlar akşama yokum çünkü bakın menüme
sabah
1 yum. mantarlı omlet,1 bardak tarçınlı süt bardak az büyüktü

öğle
1 havuç

ara
1 bitkiçayı

akşam
1 tabak pırasa
yoğurt

su 2 lt yakın
spor çarşıya tempolu yürüyerek gidip geldim 2 saatten fazla sürdü dolandım çünkü biraz
birşey yicemi sanmıyorum sonrasında kızlar haa bide öğlen çarşıdaydım gelincede canım istemedi bitki çayı içtim

Canım hepsi ödem olamaz ki.
Diyete ilk başladığında hızlı verilen kilo ödemdir.
Ama sürekli haftada 2 kilo verdiğimi düşün mesela hepsi ödem olabilir mi?

Odem yag kas 3 sey kaybediyoruz zateb beni teselli eden tek sey ben 9,5 kiloda ben 2 kilo kas 7,5 kilo yag kaybettin agir verdigim ay kas kaybım sıfırdı çok garıp bır durum gercekten hıc bu kadar ayrıntılı oldugunu dusunmemıstım 3 lt su ıcıyorum ama su az cıkıyor daha cok içmem gerekıyor kılo alırken otur ye en sevdıgın seyı al kılo verırken yok odem yok kas yok yag yok sarkmasın yok lıflı ye bın tane sıkıcı ayrıntı 139 bırının sosyal medyada okumustum kılo verme seruvenını ayda 5,6 kılo

Aynen canım.
Olsun daha yaşımız ne ki geç kalmış sayılmayız.
Hiç başlamamış da olabilirdik.

Bir dilim ama öncekinde tutmuştu su
evet yaa sorma gülümm bu kez kararlıyım bu zamana kadar bozmadım daha da Allahın izniyle bozmam hayatıma tombik devam etmek istemiyorum artık bıktımm çünkü aynaya baktığımda kendimi fit görmek istiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…