Neyine bakalım bacım muhteşem menü..menümü yazayımm kızlar akşama yokum çünkü bakın menüme
sabah
1 yum. mantarlı omlet,1 bardak tarçınlı süt bardak az büyüktü
öğle
1 havuç
ara
1 bitkiçayı
akşam
1 tabak pırasa
yoğurt
su 2 lt yakın
spor çarşıya tempolu yürüyerek gidip geldim 2 saatten fazla sürdü dolandım çünkü biraz
birşey yicemi sanmıyorum sonrasında kızlar haa bide öğlen çarşıdaydım gelincede canım istemedi bitki çayı içtim
Şanslı insanlar nolacakAlmıyor ki adam.
7.5 sene oldu evleneli ancak bu kadar oldu.
Ailece zayıflar.
Metabolizmaları baya hızlı :)
Hepimizin amacı bu tatlım. Ve olacak...evet yaa sorma gülümm bu kez kararlıyım bu zamana kadar bozmadım daha da Allahın izniyle bozmam hayatıma tombik devam etmek istemiyorum artık bıktımm çünkü aynaya baktığımda kendimi fit görmek istiyorum ya
süpersinnn ablişşş hep destek tamm destekkNeyine bakalım bacım muhteşem menü..
menümü yazayımm kızlar akşama yokum çünkü bakın menüme
sabah
öğle
1 havuç
ara
1 bitkiçayı
akşam
1 tabak pırasa
yoğurt
su 2 lt yakın
spor çarşıya tempolu yürüyerek gidip geldim 2 saatten fazla sürdü dolandım çünkü biraz
birşey yicemi sanmıyorum sonrasında kızlar haa bide öğlen çarşıdaydım gelincede canım istemedi bitki çayı içtim
Hımmm o zamnn koyma istersen peynirli yada sebzeli omlet yap.. Anam sende herşeyi yemiyonki.. Alternatif üretmek zor oluyo..
Odem yag kas 3 sey kaybediyoruz zateb beni teselli eden tek sey ben 9,5 kiloda ben 2 kilo kas 7,5 kilo yag kaybettin agir verdigim ay kas kaybım sıfırdı çok garıp bır durum gercekten hıc bu kadar ayrıntılı oldugunu dusunmemıstım 3 lt su ıcıyorum ama su az cıkıyor daha cok içmem gerekıyor kılo alırken otur ye en sevdıgın seyı al kılo verırken yok odem yok kas yok yag yok sarkmasın yok lıflı ye bın tane sıkıcı ayrıntı 139 bırının sosyal medyada okumustum kılo verme seruvenını ayda 5,6 kılo
menümü yazayımm kızlar akşama yokum çünkü bakın menüme
sabah
öğle
1 havuç
ara
1 bitkiçayı
akşam
1 tabak pırasa
yoğurt
su 2 lt yakın
inş abla ben 17 gün gram veremedim yoksa hedefdeydim belki şimdi ama olsun yine vazgeçmedim az gitsin öz gitsinŞanslı insanlar nolacak
Hepimizin amacı bu tatlım. Ve olacak...
kızz ne güzel söylüyon datlı dilli arkadaşımmSen bıse yesende abartmazsın :) gayet guzel
evet yaa sorma gülümm bu kez kararlıyım bu zamana kadar bozmadım daha da Allahın izniyle bozmam hayatıma tombik devam etmek istemiyorum artık bıktımm çünkü aynaya baktığımda kendimi fit görmek istiyorum ya
ben kendimden değilde göbekten nefret ediyorum ya düzz karın istiyorummmm hemde çokkkkkkGörecez inşallah canım.
Zaten aynaya bakmaktan nefret ederim.
Kendimi hiç beğenmiyorum.
ben kendimden değilde göbekten nefret ediyorum ya düzz karın istiyorummmm hemde çokkkkkk
çarşıda gözüm doydu pastanelrden öyle kokular geldii ki eve gelene kadar daha gaza geldim kızzzKız öğlen düzgün yiyeydinya :)
Yarın tartı günü değil o yüzden 1 dilimcik yiyeyim canım çekti :)
Aynen ya.
Sarkma olursa napçam bilmiyorum zaten.
Ben çok sabırsız bir insanım ya.
Aslında ağır vermek en sağlıklısı ama haftada 3-4 kilo versem hayır demezdim :)
Düz karnım olsa piercing taktıracam
Eşim kulaklarımdan tavana çiviler
çarşıda gözüm doydu pastanelrden öyle kokular geldii ki eve gelene kadar daha gaza geldim kızzzşaka ya gülüm canım istemedi süt tok tuttu
X xDerinMavix bende ayda 8 kıloya gobek atardım bütün becerıksızlıgıme ragmenayda 4 versek bıle ıyı verelım bır daha gerı almayalım
ay süpersinnnn kahkaha attım kızzz tavana çiviler dedin ya ona
Öyle ama kuzum menülerin harika laf edecek eleştirecek bişey yokki..süpersinnn ablişşş hep destek tamm destekk
O zaman afiyet olsun..Kız öğlen düzgün yiyeydinya :)
Yarın tartı günü değil o yüzden 1 dilimcik yiyeyim canım çekti :)
Aynen ya.
Sarkma olursa napçam bilmiyorum zaten.
Ben çok sabırsız bir insanım ya.
Aslında ağır vermek en sağlıklısı ama haftada 3-4 kilo versem hayır demezdim :)
Kız ben 90da 1 ay takıldım ne yapsam 89 olmuyodu.. Azimmmm sabırrrr ve sonuçççinş abla ben 17 gün gram veremedim yoksa hedefdeydim belki şimdi ama olsun yine vazgeçmedim az gitsin öz gitsin
Amiiin.. Bidaha alırsam töbe veremem..X xDerinMavix bende ayda 8 kıloya gobek atardım bütün becerıksızlıgıme ragmenayda 4 versek bıle ıyı verelım bır daha gerı almayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?