Aynen, aynı sorunu yaşıyoruz burada diyet konuşmadan bıkan varmı?canım ablam benimmmmhepimiz canciğer olduk burada ya sizden aldığım morali kimselerden alamıyorum
hıh aynen ablacımm..bugün yengem adı o ki bana akıl veriyor wc sorunu bide adet sorunundan dolayı kuruttun kendini ye biraz boşver adetten kesilecen gibi şeyler söyledi dr zayıfla diyor gören de der ki tıp okumuşAynen, aynı sorunu yaşıyoruz burada diyet konuşmadan bıkan varmı?
Ama normalde konusamiyosun. Ya sıkılırlar yada çok bilirler.
Bak sen.. Az yiyince adettenmi kesilirmiş insan? Sanki anoreksi olmusuzda!hıh aynen ablacımm..bugün yengem adı o ki bana akıl veriyor wc sorunu bide adet sorunundan dolayı kuruttun kendini ye biraz boşver adetten kesilecen gibi şeyler söyledi dr zayıfla diyor gören de der ki tıp okumuş
Evet tüm ülke çapında indirimlerden haberimiz olacak.
ya zuhal ablacım okuyunca yazarsın cvp şimdi ben bu bitkiçayı yeşilçay falan onları içmeye başlayınca kabızlık sorunum arttı öncede vardı ama öyle uzun değildi ben bir süre baya kesicem bu bitki çayını acaba kilo vermem dururmu zaten yavaş veriyorum ya tedirginim
hasedinden öyle söylüyor ye sen ne bakıyon dr a diyorBak sen.. Az yiyince adettenmi kesilirmiş insan? Sanki anoreksi olmusuzda!
Takma amaaaan!
bi tane yedin ve tadiji tam anlayamadin herhalde kuzum
ama kararliydinanlayana kadar kurabiyelerin pesini birakmadin.
kurabıye dısında guzel canım hıc bozma yarın aynen devam..
Bak sen.. Az yiyince adettenmi kesilirmiş insan? Sanki anoreksi olmusuzda!
Takma amaaaan!
zuhal ablişte bir baksın msjıma da gülüm bana da öyle geliyor ama çekniyorum işte gerçi br akılda diyorr böyle de az gidiyor zaten bu kez de wc sorun oluyorBenım evıme cok yakın avm var spor yaptıgım yerın yanı bazen geZıyorum xok begendıgım bıse var ama buyuk beden yok yada kucuk bedene yakısan seyler kendıme alamıyorum kardesıme alıyorum
Yok canım durmaz zaten bazen ara vermelısın sen 4,5 gun ara ver sonra basla senın kabızlık bence az yemenden kaynaklı yıllardır ceken bırıyım dusun surup bıle ıse yaramıyor sabah bende cevıze baslıycam arastırdım yapan bırının yorumu superdı o kadR cok yararı varkı cayı bırak dene bakalım
Çok güzel olmuş canım iddialisin haa!Eveeet.. Bende verebılırm sanırım menumu..
uyandıgmda lımonlu ılık su ıctım (9 gıbı) bı tane kuru ıncır bı tane kuru kayısı bı tane cevız
Sabah 10.30
salatalık
domates
bal
bı fıncan kahve (yanında bı kare bıtter)
peynırlı pul bıberlı tavada yumurta
zeytın
Oglen 1
bı tabak tavuk sote
bı kase yogurt
bı tane mınıcık salatalık tursusu
ara bı tane mandalına bı tane yesıl elma
Aksam 5
sebzelı etlı turlu (Patateslernden yemedım)
bı kase yayla corbası
bolca salata
suyum 2 gıbı.
Yarın proteın gunu yapıcam pazartesı tartı ıcın ıddaamı surdurmek adına
Arkadaş kilolumu?hasedinden öyle söylüyor ye sen ne bakıyon dr a diyorçakallllllllll dedim içimden
salı gelsede artık şu dr la bir görüşsem bu defa baya soru soracamm ona yaaİnekmıyız bız cok yıyınce süt olur cok yıyınce adet duzenlı olur adetı stres falan etkılıyor bıde ben adetlıyken soda ıcınce azalıyor
evet abliş işte o sprialı çıkardı demiştim ya bidon gibi oldu diye eskiden daha zayıftı kanaması sökmeyince 5 kilo aldı bile2 ayda benden 5 yada 6 kilo fazladırÇok güzel olmuş canım iddialisin haa!
Arkadaş kilolumu?
Menuler iiyi gozukuyor..
Benitanin cislari kiminin kurabiyeleri cisss ciss haric.. ert3si gune daha dikkatli insallah hanimlar
Bende menumu vereyim..
Sabah 08:00 de 4 tane köfte kücük
1 haslanmis yumurta
Maydonoz salatalik domates
Zeytin / 1-2 ceviz
Öglen: 13:00 de piyaz salata/ 1 bardak ayran
Aksam30 da
3 ymk yaş fasulye
2 ymk tereyagli erıste
Yarim kase corba
Salata
Su 3 lt
Spr yok 1 saat yurudum..
Burda rekor bende heraldeYok biri 89 kg resmini koyacakmis biri 90 koyacakmisss.
102 kg yi koyarsam gorursunuz
Ben azicik bol olsun elbiseleri hemen yolluyorum birilerine yeni cicisler aliyorum
Menü güzel şekercimkızlar menüm
sabah
1 yum mantarlı omlet
5 zeytin
salatalık domates
1 bardak tarçınlı süt
ara 1 bardak şalgam bardak büyüktü biraz
öğle 3 kaşık kadar pırasam kalmıştı
yarım kase yoğurt
ara
1 elma
akşam
tavuk göğsü haşlama(bolcaydı )
4 yk bulgur pilavı
3 kaşık yoğurttan aldım
salata
su 2 lt yakın
spor 1 saat içinde hem yürüyüş hem parkta spor aletlerinden faydalandım biraz akşamı iyi yedim kızlar karnım baya doydu
Kız Birgül yine sabahki mesajımı görmedinBn bgn neler yedigimi yazmiym bencehersyden azar azar tattim diym. Sarmalari biraz fazla gotrmus olabilirim tabi.
Bugün pek olmamış ÖzlemimKahvalti yok kuafor randevum vardi
13:20 5,6 catal borek ,2sade minik pogaca,1 tatli kasigi labne
18:30 1 ,5 kepce mercimek corbasi,4 yk pilav,4 yk et kavurma,1 bardak ayran
Su 2 ,5 lt
400 ml detoks
Yuruyus adim sayisi 4,493
Tam beni cok hirpalamayin diycektim kacamaklar hava ucmus
Sabahki yumurtalı ekmek fala olmuş cnmKizlar bugun sabah tan aksama kadar ablamin evini temizledim hamile doguma az kaldi menulerde haliyle biraz cozuttu.
MENUM
KAHVALTİ 07.30 2 ç. ekmegi 2 yk domates biber kattigim sucuk 2 catal aci sos 2 catal labne 1dilim yumurtali ekmek kizartmasi
SAAT 12.30 tek sekerli t.kahvesi
OGLE 15.00 1 dlm hazir kek
AKSAM 18.00 3 kepce tavuk corbasi (sukur bitti) 3 sıkım etsiz cig kofte yesillik
Su 2 lt
Yarını hafif tutup telafi et şekercimHalamla noel kurabiyesi denemesi yaptik. Bikac tane indirdim mideye. Insallah yansimaz.
Sabah ve akşam baya çok olmuş cnmselam
menumu vereyim hemn
savah 10.30 1 flm ekmek azicik bal kaymak ve( mslesef bogazimi tutamadim zuhal ablacim)hashas ezmesi pekmez
ara 15.00 mandalina 2tane ve cok kucuktuler
aksam 1 kasik pilav bi tabak barbunya syyundan koymadim.salata yogurt 1 kase hosaf (sut olsun yemek pek yemiyor ustahi yok da)yarim dilim ekmek 2 dis sarimsak
Ben hiç almıyım canikom zaten yeni yeni kurtulmaya çalışıyomBenden kime bulascaksa gelsin alsin alismis migde az yemeye suan ölcem migde kuculmus bu sevindirici bise normalde ben bu kadar az yicem bide rahatsiz olcam imkansizdi
Senin kahvaltılara alıştık artık cnmMenüm
11.00
3 dL kız ekmek
1 yumurtalı menemen
1 KK peynir
5 zeytin
2 çay kaşığı cokokrem
16.30
Tavuk sote
Yeşil salata
Yoğurt
Su 2 lt
Spor yok 1,5 saat temizlik.
Mavişim cornflakes ler pek iyi bi seçim değil çok şekerli ve yağ oranı yüksek oluyorMenumu de veriyim.
Kahvalti: 1 kase corn flakes ve sut, 1 ceviz.
Ogle: Marul salatasi, 2 yumurtadan Akdeniz omleti (icinde mantar, siyah zeytin, domates, dereotu ve az kasar rendesi var.)
Ara: Kurabiye
Aksam: 1 kase kuskonmaz corbasi, cok az tavuk sote, 2 tane bulgurlu biber dolma.
Su: 2lt.
Spor: Yok.
Ben birinde daha duymuştum cnmya zuhal ablacım okuyunca yazarsın cvp şimdi ben bu bitkiçayı yeşilçay falan onları içmeye başlayınca kabızlık sorunum arttı öncede vardı ama öyle uzun değildi ben bir süre baya kesicem bu bitki çayını acaba kilo vermem dururmu zaten yavaş veriyorum ya tedirginim
zuhal ablişte bir baksın msjıma da gülüm bana da öyle geliyor ama çekniyorum işte gerçi br akılda diyorr böyle de az gidiyor zaten bu kez de wc sorun oluyor
Çok güzel olmuş canım iddialisin haa!
Arkadaş kilolumu?
abla kalkar kalkmaz da meyve yenmiyor yaaBurda rekor bende heralde
Ama 123 lük halim yok
118 lik halimide gördünüz zaten tukiz elbiseli
Suratıma nerdeyse patlıcan gibi duran
Menü güzel şekercim
Arada 1 bar.kadar mısır yenebilir yağsız tuzsuz olduktan sonra sorun değil
Burda şekerli olanlar daha çok satılır
Bende koca kovayı bitirebilirim
Kız Birgül yine sabahki mesajımı görmedin
Sen ye bakalım
36 bedeni rüyanda görürsün benden söylemesi
inşallah fazla kaşırmamışındır
Bugün pek olmamış Özlemim
Ama senin menülerin genelde iyi oluyor
Arada böyle şımarmalar olabilir
Yeterki sık sık olmasın
Sabahki yumurtalı ekmek fala olmuş cnm
Ama yine öğlen bişey yememişin
Kekle boş kalori almışın
Akşam iyi sayılır
Yarını hafif tutup telafi et şekercim
Kız sizene Noel kurabiyesinden
Sabah ve akşam baya çok olmuş cnm
Ama öğlen az olmuş
Ben hiç almıyım canikom zaten yeni yeni kurtulmaya çalışıyom
Senin kahvaltılara alıştık artık cnm
Akşam çok güzel olmuş
Mavişim cornflakes ler pek iyi bi seçim değil çok şekerli ve yağ oranı yüksek oluyor
Ben bazen tb olanından alıyorum hemde şekeri çok az oluyor
Öğlen çok güzel olmuş
Akşam için defneye katılıyorum
Ben birinde daha duymuştum cnm
Yeşil çay kabızlık yapmış
Diğerlerini değilde 1 hafta onu kes bakalım farkı olacakmı
Asyam hem kabızım diyosun hemde kalkınca aç karna meyve yemiyosun
1-2 gün değilki devamlılık olması lazım
Ama bikaç güne bi meyveleri değiştirerek
Mesela ben bugün greyfurt yedim yarım saat sonra bağırsaklar çalıştı
Yarında başka meyve yicem
2 aydır hep içiyorum işte gülümm ama şöyle 1 hafta kadar ara vericem bakalım öyle nolucakKac aydır ara vermeden ıcıyosun bılmıyorum ama ben ara verıyorum yesıl cay metabolızma hızını arttırıyor proteın olarak bıraz arttırabılırsın zararlı seyler yemeden
Yanii bilen de konuşuyor bilmeyen de.İnekmıyız bız cok yıyınce süt olur cok yıyınce adet duzenlı olur adetı stres falan etkılıyor bıde ben adetlıyken soda ıcınce azalıyor
Ben haftada 1-2 fincan anca içerim oda aklıma gelirse..zuhal ablişte bir baksın msjıma da gülüm bana da öyle geliyor ama çekniyorum işte gerçi br akılda diyorr böyle de az gidiyor zaten bu kez de wc sorun oluyor
Yuruyus spordur lütfen kucumsemeyelim..Menuler iiyi gozukuyor..
Benitanin cislari kiminin kurabiyeleri cisss ciss haric.. ert3si gune daha dikkatli insallah hanimlar
Bende menumu vereyim..
Sabah 08:00 de 4 tane köfte kücük
1 haslanmis yumurta
Maydonoz salatalik domates
Zeytin / 1-2 ceviz
Öglen: 13:00 de piyaz salata/ 1 bardak ayran
Aksam30 da
3 ymk yaş fasulye
2 ymk tereyagli erıste
Yarim kase corba
Salata
Su 3 lt
Spr yok 1 saat yurudum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?