💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Dukan yaptıgm zamanlar agır spor yapılmaması yazıyodu abla..
Orta hızda 20 dk yuruyus ıznı vardı sadece. Onu baz almıstım kendımce..
Zaten sen 2 saat ağırlık çalışmıcanki cnm
Bence yinede bi 30 dk yürü derim

Zaten sen 2 saat ağırlık çalışmıcanki cnm
Bence yinede bi 30 dk yürü derim

Pekı bakalımm. Aslında ne kadar saglıklı ne kadar mantıklı bılmıyorum ama yılbasına kadar dukan mı yapsam dıye dusunmuyo da degılım..

Pekı bakalımm. Aslında ne kadar saglıklı ne kadar mantıklı bılmıyorum ama yılbasına kadar dukan mı yapsam dıye dusunmuyo da degılım..
Bence hiç bulaşma derim tatlım
Eğer istersen 7 günlük dukan express yapabilirsin
Ama sana nasıl etki eder bilemem
Çünkü hergün yeni besinler ilave ediliyor

Slm kızlar sizlere nacizane kendi 22 kilo vermemde yardimcim olan çayı sizlerle paylasmak istiyorum... yanliz kalp ve tansiyon sorunu olanlar kullanamiyor ve tabiki hammislerle emzirenlerde... çayi aktardan aliyordum sabahlari ac karna bi cay bardağı iciyordum.. ben diyet spor hic birşey yapmadim tabi yaparsaniz daha güzel kilo verirsiniz
Çayın adi ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence hiç bulaşma derim tatlım
Eğer istersen 7 günlük dukan express yapabilirsin
Ama sana nasıl etki eder bilemem
Çünkü hergün yeni besinler ilave ediliyor

Ben normal menumu yapıym o zaman kacamaksız bı sekılde..

ıkı hafta sonrakı kılo durmuma gore bakarım artık.. Yılbasına mutlu olabılcegm bı rakamla gırmek ıstıyorum..

Yumurta kapıya dayandı malum

Ablam yaa ole demeeee spor yapcm smdi ceza nietinee:)

Ablam corn flakeste seker ve yag yok ki

Diyet yapmadan mi

Son düzenleyen: Moderatör:
Diyet yapmadan mi
Evet diyet yapmadim haziranda basladim 2 kutu kullandim 1.5 ay ara verdim sonra 2 ay daha kullandim 22 kilo verdim hatta 10 gun kadar once 2 kutu aldim 2 gun içtim hamile oldugumu ögrendim biraktim... sporsuz diyetsiz diyince biraz inanasi gelmiyor insanin farkindayim ama bende arkadasimdan görüp kullandim... biri bana soylese inanin alip kullanmazdim daha dogrusu inanmazdim

Maksadınız reklam yapmak değil, çayı iyi niyetle önerdiniz belli ki, lakin altı üstü çay gibi görünse de zayıflama çayları kalp ritmi sorunları, sindirim sorunları, halsizlik, baş dönmesi, mide bulantısı, ishal, kusma yapabilir.

Önerilen çayın yan etkileri yazılmış ama okuyucular bu kısmı pas geçebilir, zayıflama çaylarını 15 yaşın altındaki insanlar, böbrek hastaları, kalp rahatsızlığı olanlar ve hamileler kullanamaz.

Bu sebeple rica ediyorum, zayıflama çayları, ticari amaçlarla hazırlanmış zayıflamaya yardımcı bitkisel karışımlar, ilaçlar vb önerilerinde bulunmayınız.

Zayıflamaya yardımcı hertürlü ürün doktor önerisi olmadan kullanılmamalıdır.

Ben yardimci olmak amacli yazdim ama bir daha tekrar tazmam eger yanlissa tavsiye etmem... tabiki bu çayi gönül raahatligiyla tavsiye etmemin sebebi bu cayi 3 ayri doktora sorup kullanmis olmamdi... tabikide uyarida bulundum ama dediginiz gibi insanlar buna dikkat etmeye bilirler onu dusunemedim... elbette tansiyon ve kalbi olanlar icin riskli bir cay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…