💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ya ben zayiflasam bile okadar fazla da tatliyi bi anda yiyemem kana karisip gene deli divaneye cevirir. Kararinda yemek yine en iyisi 20 taneye gerek yok :)

Yanlis anlasilmak istemem .. tabikide dr kontrolunde kullandim çünkü antidepresan kullaniyordum ve anti depresan kullanan kisiler zayiflama hapi cayi vs kullanamaz.. tabi bunun icindekileri dr a sordum mecburen...

Birde istah kesiyor bu çay yani ben mesela bi oturusta 4 dilim borek yerim 5 te yedigim olmustur . Hele manti hic dayanamam.. bildigin pis bogazliyim o sebeptwn diyete zor dayanirim.. bu çayla istahim azaldi normal yiyorum.. buda benim kilolu ve 17 kilo vermis halim tabi suan 22 kilo oldu tabi artik vermeyip alicam

Eklentiler

• FB_IMG_1445493723388.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 48
  • FB_IMG_1445165711674.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 66
Arkadaşım tebrik ediyorum sen anlattın biz anladık..
Artık almak isteyen gider alır. Biraz fazla düşüyorsun üstüne..
Söyledin tamam. Sağol bizleri düşündüğün için.. Ama dediğim gibi bunu kullanıp kullanmamak insanların kararı artık...

Günaydınnnnn şekerler

Kimden başlıyalım
Hatice canan Reyhan süper gitmiş kızlar
Kız Birgül senin Yediklerin bizemi geliyor acaba. Eskisi gibi Birgül klasiği başladı heralde
Valla Helâl olsun kuzum

Emelim eminim sende cumaya düşersin
Ki sen ne artılardan eksiye düşmüş kadınsın

Meliha Asya defne özlem
Bende sizle aynı gruptanım canlar yani sabit
İnşallah cuma eksilerle buluşmak üzere diyelim

Müge ne kadar artı olmuşun yazmamışın kız

Evde yumurta yok, ne yesemki acaba
Yumurta olmadan ekmeksiz doymam
Tost yapayım bari
Kaç gündür ekmek yememiştim

Teşekkür ederim :)

Çok güzel vermişsiniz.
Artık gelenleri de doğumdan sonra verirsin.
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi.

Ablammmm darısı hep böyle gitmesine inşallah. Amin :)

Canım bi akıl ver oynaması için protein günümü yapayım, detoksmu?
Şu bikaç gün ekmekleri azaltsan ve sabah tatlı yemesen bile farkeder cnm
Duruma bakarsın eğer yine oynamazsa perşembe bişey yaparsın
Ben çarşamba lapa yapmaya niyetliyim
Bayadır yapmadım

Bayadır yapmadım
Ok. Bi deneyeyim bakalım. Sağol canım.
Yedim diyip sizi cislara surukluomm ya bn de anladm defnem karbon agrlikli olnca daha ii veriorm sanki. Tobe tobee:)
Ay delirecem! Karbon yiyp kilo veriyo. Kız söyleme bari afaroz edilecen.

Diyet yapmak işe yarasaydı hayatta bir kez yapmak zorunda kalırdık.Önce hayat değişikliği gibi köklü bir mucize olduğuna inanın ve bir hayal kurun.

Bir magazin dergisi alın ve içinden çok beğendiğiniz bir vücut bulun. Ben böyle göründüğümde neler olurdu diye düşünün. Neler giyerdim, insanların tepkisi ne olurdu, kimlere hava atardım kimleri gururlandırırdım. Ve bu hayali hep aklınızın bir köşesine kazıyın. Daha sonra aklınız bu savaşa girmeye hazır olduğunda kolları sıvayıp başlayın.

İlk zamanlar spor bile yapmanıza gerek yok.
Çünkü hiç spor yapmamış sağlıklı beslenmemiş bir insan hem beslenme hem davranışını aynı anda değiştirmeye çalıştığı için de bocalayıp sıkılıp bırakır.
Önce yeme alışkanlığınızı değiştirin, her gün bir kaşık eksilterek, az yağlıya geçiş yapıp sebze meyveyi yükselterek. Bir süre yeni beslenmenizi oturtun bir ay kadar.
Daha sonra sporu yavaşca hayatınıza katın. Günde yarım saat bir saat yürümek gibi.Ve en önemlisi kendinize zaman tanıyın. Yarım sene bir sene kadar.

Dünyadaki herkes 1 ayda 20 kilo vermek ister hatta bayılır, eğer öyle bir şey sağlıklı olsaydı.

Canınızdan vermeyin, yağınızdan verin.

Hem bir sene uzun diye düşünüyorsunuz ama senelerdir bu diyetlerle boğuşup hala aynı kiloda saymak can sıkıcı değil mi? Artık bunu çekmek zorunda değilsiniz.Bundan bir sene sonraki yaz kendinizi hayal edin, bu yaza yetşsin diye sıkıp boğmayın kendinizi, rahatlayın kovalayan yok.

Birkaç gün zihnen hazırlanın. Sonrası başarı..

Alıntı

Oda iyiymiş.. Bende spor yaparken ay ne zayıfımmı desem acep?

Yicemya mazeret cok ben zayıfım ay dıyetmı hıc yapmadım aşırı özguvenlı gırerız yenı yıla sonucta gecen yıl yrnı yıla 79 80 lr gırdım bu sene 6 larla ıns 64 gırcem

Bayadır yapmadım

Lapa yulaf lapası dımı pısırılendenmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…