muska77 bende ozaman tam 11:58 de ay ne kadar zayıfım yedım yedım kılo verdım dıyıp 1dk bunu soylıycem
Yanlis anlasilmak istemem .. tabikide dr kontrolunde kullandim çünkü antidepresan kullaniyordum ve anti depresan kullanan kisiler zayiflama hapi cayi vs kullanamaz.. tabi bunun icindekileri dr a sordum mecburen...Gunaydinlarrr...
Aynen canim aslinda onu bile yemesem olurdu canim istemiyordu. Ama fazla ac kalinca midem agriyor.
Kiz cosmussunya :)
Yanlis anlamayin ben reklam yapiyorsunuz demedim. Netten bakip icinde sinameki gorunce soylemek istedim. Zaten doktor kontrolunde kullanmissiniz sorun yok o zaman.
Canim ac karna icmen yeter. Beklemen gerekmez sanirim. Yani ben bekleyeyim diye caba harcamiyorum.
Arkadaşım tebrik ediyorum sen anlattın biz anladık..Yanlis anlasilmak istemem .. tabikide dr kontrolunde kullandim çünkü antidepresan kullaniyordum ve anti depresan kullanan kisiler zayiflama hapi cayi vs kullanamaz.. tabi bunun icindekileri dr a sordum mecburen...
Birde istah kesiyor bu çay yani ben mesela bi oturusta 4 dilim borek yerim 5 te yedigim olmustur . Hele manti hic dayanamam.. bildigin pis bogazliyim o sebeptwn diyete zor dayanirim.. bu çayla istahim azaldi normal yiyorum.. buda benim kilolu ve 17 kilo vermis halim tabi suan 22 kilo oldu tabi artik vermeyip alicamEki Görüntüle 1716951
Kız o tatlıları yiyen sen değilmiydin.. Yedim deyi yemiyonmu bizi dellendirmek için hı?Kizveler 79,7 ciktim. Bu da -500 demek:)
Valla helal!
Yanlis anlasilmak istemem .. tabikide dr kontrolunde kullandim çünkü antidepresan kullaniyordum ve anti depresan kullanan kisiler zayiflama hapi cayi vs kullanamaz.. tabi bunun icindekileri dr a sordum mecburen...
Birde istah kesiyor bu çay yani ben mesela bi oturusta 4 dilim borek yerim 5 te yedigim olmustur . Hele manti hic dayanamam.. bildigin pis bogazliyim o sebeptwn diyete zor dayanirim.. bu çayla istahim azaldi normal yiyorum.. buda benim kilolu ve 17 kilo vermis halim tabi suan 22 kilo oldu tabi artik vermeyip alicamEki Görüntüle 1716951
Günaydınnnnn şekerler
Kimden başlıyalım
Hatice canan Reyhan süper gitmiş kızlar
Kız Birgül senin Yediklerin bizemi geliyor acaba. Eskisi gibi Birgül klasiği başladı heralde
Valla Helâl olsun kuzum
Emelim eminim sende cumaya düşersin
Ki sen ne artılardan eksiye düşmüş kadınsın
Meliha Asya defne özlem
Bende sizle aynı gruptanım canlar yani sabit
İnşallah cuma eksilerle buluşmak üzere diyelim
Müge ne kadar artı olmuşun yazmamışın kız
Evde yumurta yok, ne yesemki acaba
Yumurta olmadan ekmeksiz doymam
Tost yapayım bari
Kaç gündür ekmek yememiştim
Mecbur devam edecez cnmGünaydın Zühalcim...
VAlla kilo vermemdurdu sanırsam.
Ne zaman cıksam 71,5 Yani 100 grdamı oynamaz yahu?
Inşallah gidecek güzelimAblammmm darısı hep böyle gitmesine inşallah. Amin :)
Canım bi akıl ver oynaması için protein günümü yapayım, detoksmu?Mecbur devam edecez cnm
Eminim cumaya düşecektir
Way masallah arkadasss ucer beser gitsin boyle hep:)Kilo bildirimim...
Cuma: 106.8
Bugun: 105.8
Fark: 1 kg
Cumartesi gunu yaptigim kurabiye kacamagindan sonra bu sonuc beni mutlu etti.
Şu bikaç gün ekmekleri azaltsan ve sabah tatlı yemesen bile farkeder cnmCanım bi akıl ver oynaması için protein günümü yapayım, detoksmu?
Yedim diyip sizi cislara surukluommKız o tatlıları yiyen sen değilmiydin.. Yedim deyi yemiyonmu bizi dellendirmek için hı?
Ok. Bi deneyeyim bakalım. Sağol canım.Şu bikaç gün ekmekleri azaltsan ve sabah tatlı yemesen bile farkeder cnm
Duruma bakarsın eğer yine oynamazsa perşembe bişey yaparsın
Ben çarşamba lapa yapmaya niyetliyim
Bayadır yapmadım
Ay delirecem! Karbon yiyp kilo veriyo. Kız söyleme bari afaroz edilecen.Yedim diyip sizi cislara surukluommya bn de anladm defnem karbon agrlikli olnca daha ii veriorm sanki. Tobe tobee:)
Oda iyiymiş.. Bende spor yaparken ay ne zayıfımmı desem acep?
Şu bikaç gün ekmekleri azaltsan ve sabah tatlı yemesen bile farkeder cnm
Duruma bakarsın eğer yine oynamazsa perşembe bişey yaparsın
Ben çarşamba lapa yapmaya niyetliyim
Bayadır yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?