💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ya biliyorum aslinda ama tursuyla cok canim cekti ne zamandir da istiyodum yemeyi kayinvalidem yapmis yumusacik dayanadim zaten tum gun kosusturmadan biseyde yiyememistim yuttum oyle onun yerine yarim saat daha bisiklet surerim insallah aksama

Gerçi yarın tartı yok canım çok da sorun etme ödemi :)
Ödem nasılsa gidecek.

kızlar slm herkese menüm
sabah
1 yum omlet
salatalık domates
1 bardak tarçınlı süt

ara
sade türk kahvesi
ara
sütlü şekersiz nescafe

akşam
1 tabak brokoli çorbası
salata
su 2 lt yakın
spor tam fiyasko oldu kızlar tam 42. dk doldurdum kv geldi çatkapı öylede iştahlanmıştım ama oturdu kaldı saatlerce ancak yemek falan bu saat oldu akşama eşimi yolculuyorum hazırlık yaptımm Allahtan 40 dk yı kurtardımyarın hasteneye yürücem sonrada çarşıya gidicem geri eve de yürüyerek gelicem bugünün acısını çıkarırım

Eşin nereye gidiyor kuzum?
Allah kavuştursun.

Regl izdirabi bugun basladi bende artik nefsime hakim olup tatlilardan tursularsan uzak dururum insallah

İnşallah.
Şu regl işkence resmen.

Bende smdiden yaziyim anneme gidicem amcamlar gelmis memleketten..

07:00 de 1 fincan yesilcay
2 salatalik
2 tatli kasigi tahin pekmez karisimi biraz kako ve tarcinla 1 2 ceviz

09:00 da kereviz çorbasi

13:00 de kakaolu ve tarcinli süt

15:30 da tavuklu pilav 2 bardak ayran( program vardi ) pilavin yaninda kucuck top tatli vardi 2 tane ama 1 tane etmez yani.

18:00 de yogurtlu brokoli ( baharat cesitleryle az z.yagli )

2.5 lt su 3 de olabilir

1 saat step aerobik plates dersim
30 dk spor
40 dk yuruyus

selam
menum
kalkinca ceviz suyu ve 1 ceviz
sabah bal kaymak tahin pejkmez ashas ezmesi oombe vardi ama ben 1 yum haslama 2 dilm ekmekten kasarli tost ywdim.

ara 1 dilim meyveli kek ...bos bulundum

oglen 1 kase pirinc corbasi
1 dlm ekmek

ara 1/2 portakal

aksam 1 tavak tazw fasulye yogurt yifka ekmegi 1/4 civari idi.ya ra daha az.

su 1 lt anca 2 ye tatamlamaya calusucam.
spor yapahilirsem lesalie yapicam

Menu guzel 42 dk az degıl üzülme

Menu guzel 42 dk az degıl üzülme
üzüldüm gülüm ya eşim 3 gün yok ona da biraz farklı görünmek istiyorumm yıl dönümüne az kaldı heycandan ölücemmmmondan 1 hafta sonrada çok yakın aile dostumuzun düğünü var ordada çatlaması gereken bir kaç kişi varr yeme de sıkıntı yokta sporu artırmak lazımmm

3 gun telafı edersın zaten aen hergun yapıyosun spor haftada 4 gun falan yapılmalı hıc yoktan ıyıdır 42 dk üzülme bıraz netten baska hareketler bak sguat ,kol hareketlerı falan

3 gun telafı edersın zaten aen hergun yapıyosun spor haftada 4 gun falan yapılmalı hıc yoktan ıyıdır 42 dk üzülme bıraz netten baska hareketler bak sguat ,kol hareketlerı falan
yazdığım takımda videolar var onları da yapıorum arada eğlenceli oluyor bazen yürüyüşten sıkılıyorum

yazdığım takımda videolar var onları da yapıorum arada eğlenceli oluyor bazen yürüyüşten sıkılıyorum

Anladım ozaman sıkıntı yok bu kadarda stres yapma bende her dk dusunmekten sıkıldım spor bıle bazen nasıl sıkılıyorum anlatamam hep bunları dusunmek bır sure sonra yoruyor enerjı kalmıyor

Anladım ozaman sıkıntı yok bu kadarda stres yapma bende her dk dusunmekten sıkıldım spor bıle bazen nasıl sıkılıyorum anlatamam hep bunları dusunmek bır sure sonra yoruyor enerjı kalmıyor
kız dans iyi geliyor insan deşarj oluyor bak dene arada dans et

O kadar becerıksızımkı hayatımda dans etmedım ne kına ne dugun kalkıp yalandan bıle yapamam hem yarın buyuk ıhtımal zumba olur orda yapıyroum
oda iyi gülümmama evin içinde daha rahat oluyor diyorum biri görse kafayımı yedi dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…