💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Menümü bildireyim
Sabah 7 30 1 yumurtalı omlet 1 kk peynir 5 zeytin yarım dlm tb ekmeği
Öğlen 12.00 1 kase mercimek çorbası yoğurtlu brokoli 1 parça haşlanmış et
Akşam 18 00 1 kase sebze çorbası yoğurtlu kereviz
Su 2 lt olur inşallah
Spor 1 saat yürüyüş
Menun cok guzel kuzum kizzz senlede kilo yakinmi.67 gordum tartida seni yakalamam gerek emme nasil olcak ya :-)

Menümü bildireyim
Sabah 7 30 1 yumurtalı omlet 1 kk peynir 5 zeytin yarım dlm tb ekmeği
Öğlen 12.00 1 kase mercimek çorbası yoğurtlu brokoli 1 parça haşlanmış et
Akşam 18 00 1 kase sebze çorbası yoğurtlu kereviz
Su 2 lt olur inşallah
Spor 1 saat yürüyüş

Menu super suyu arttırrırsan daha guzel randıman alırsın

T tatlitambak mrb cnm seni özlemisim gercekten.
benita_ask benita_ask goji ise yariyormu cnm
Mefkurem Mefkurem bu kdr kiloyu vermissin 65 i de görürsün cnm sana gıpta ediyorm gercekten.
@muska77 o kdr kiloyu nasil verdn cnm tavsiyelerini bekliyorm sabirsizlikla :)

Benım daha 5 gunum gojıyle 1 tatlı kasıgı kulllanıyorum wc cıkarıyor o acıdan bana yaradı 15 gun denıycem

Benım daha 5 gunum gojıyle 1 tatlı kasıgı kulllanıyorum wc cıkarıyor o acıdan bana yaradı 15 gun denıycem
Bende 125 gr lık 2 paket almıştım
Onları bitirinceye kadar devam edecem
Sözde meto hızlandırıyor ama ben düzgün menüye rağmen artı olmuşum

Bende 125 gr lık 2 paket almıştım
Onları bitirinceye kadar devam edecem
Sözde meto hızlandırıyor ama ben düzgün menüye rağmen artı olmuşum

Ben tartılmadım tartıda ne olur bılmıyorum ama wc ıyı geldı zaten bır haftaya alısırım bunada buda tepkı verme spordan bır ablada enerjo verıyor bana o yuzden gun asırı yıyorum dedı ben 1 paket aldım gramas yazmıyor bıde bır blogda bayan sıkılasmamda yardımcı oldu dıyordı annesı gece gunduz kullanmıs wc sıkıntısı ıyı gelmıs cuma bende anlıycam

kızlarr menüm
sabah
1 tabak menemen
yarım çay bardağı lor
yeşilçay

ara
bitkiçayı

öğlen
1 kepçe çorba
2 kaşık menemen

ara bitkiçayı

akşam
tavuk ızgara(2 parça)
salata
1 bardak ayran

su 2 lt
spor 1 saat yürüyüş(5 km),20 yarım mekik,100 twist

kızlarr menüm
sabah
1 tabak menemen
yarım çay bardağı lor
yeşilçay

ara
bitkiçayı

öğlen
1 kepçe çorba
2 kaşık menemen

ara bitkiçayı

akşam
tavuk ızgara(2 parça)
salata
1 bardak ayran

su 2 lt
spor 1 saat yürüyüş(5 km),20 yarım mekik,100 twist
Herzamanki gibi güzel cnm

Bu arada güzel bi gelişme oldu eşim istediğim kiloya inmeme izin verdi hatta kendi başına uğraşıp durma haftaya bi spor salonuna yazdiriyim dedi:rolleyes:Bende anlamadım neden böyle bisey yaptı aramızda diyet konusu kapandı demisti ama bugün de atak yaptı resmen canım kocisim değişik bi heyecan kapladı içimi yuruyuse izin vermeyen kocam spora yolluycak:KK68:

Bu arada güzel bi gelişme oldu eşim istediğim kiloya inmeme izin verdi hatta kendi başına uğraşıp durma haftaya bi spor salonuna yazdiriyim dedi:rolleyes:Bende anlamadım neden böyle bisey yaptı aramızda diyet konusu kapandı demisti ama bugün de atak yaptı resmen canım kocisim değişik bi heyecan kapladı içimi yuruyuse izin vermeyen kocam spora yolluycak:KK68:
:KK9::KK73:

Canım nerelerdesin sen yaaa. Ozledim bende kilo durumlari ne alemde
Kilo durumlari pek iyi deil cnm malesef 80 üstüyüm pazartesi tartilip tam kilomu söylerm sana. Oglun hastaymis cok üzüldm hastaneye götürmeme konusunda cok haklisin mikrop kapabilir ama antibiyotik kullanmasi gereken bi durum olabilir ve sen gecte kalabilirsn. Iki arada kaldm bende simdi.

Çol sevındım canım baktı gecıcı heves degıl kararlısın destek olmaya karar verdı demek :) hayırlı olsun menun guzel suyun super

Back
X