- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 598
- 35
bilmiyorum ki abla sanki dünyanın yükünü ben çekiyormuşum gibi hissediyorumNiye keyfin yok bacım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorum ki abla sanki dünyanın yükünü ben çekiyormuşum gibi hissediyorumNiye keyfin yok bacım?
sabah gözümü açtığımda bile mutsuzdumBende aynı şekilde
Anacım yapmadığımız bişey kalmadıki bi sıvı diyeti var oda çok saçmaVücut alışıyo heralde...
bende ayranaşnda iyi giderdi. -1,200 gibi...
Son yaptığımda -600 gitti..
Vücut tepki veriyo yeni şok diyet bulmalı zor zamanlar için![]()
Evet tatlımNoldu Zühal abla?
Patates gününden dolayı mı moralin bozuldu?
Avuda kalkinAnacım yapmadığımız bişey kalmadıki bi sıvı diyeti var oda çok saçma
Bu vücutla ne kalkarım amaAvuda kalkin
Yeni taktik acayip zayiflatiyor![]()
![]()
o diyetler yağ yaktırmıyorda zaten abla su kaybettiriyor sadeceAnacım yapmadığımız bişey kalmadıki bi sıvı diyeti var oda çok saçma
Ins doyarsin bukadarla cnm suyunda cok iyi kisa gore ben icemiyorum yaErken ama menüm belli veriyim şimdiden
Sabah 10:30
1 bardak ılık su
Kahvalti 11:00
2 yumurta 2 yk lor peynirli omlet
2 çeri domates
1 salatalık
1 dlm tb ekmeği
Akşam 16:30
5-6 kaşık kabak yemeği yagsiz
1 tabak salata
1 kase yogurt
Su
3 olmak uzere
Spor
Yarım saat yurudm
Yemekleri artık erken yiycem sporda yapamiyorum en azından ordan dengelerim diye dusunuyorum hem menumu yazarsam dışına cikmam başka bisey yemem inşallah
Benim bugunku mönüm
Sabah
1haşlanmış yumurta
1domates
10tane zeytin
Maydanoz
1bardak sekersız
cay
Öğlen
Bir dilim taze ananas
Bir bardak sıcak limonlu zencefil
Akşam
kara lahana salatası
1kase liht yoğurt
Cnm baslangic icin supersin .Bide kahvaltıdan sonra 50 ip hopladm
uyumadan uyumadan önce 50mekik biraz egzersız ilk gün için iyimi sizce arkadaslar
Valla bu hafta 2.8 vereyimde ne kaybedersem kaybedeyimo diyetler yağ yaktırmıyorda zaten abla su kaybettiriyor sadece
Bende aynı şekilde
Kızlaaar kızarım amabilmiyorum ki abla sanki dünyanın yükünü ben çekiyormuşum gibi hissediyorum
Ay yok onu hiç yapmam..Anacım yapmadığımız bişey kalmadıki bi sıvı diyeti var oda çok saçma
Şu cümleyi biz kursak senden fırçayı yerdik zuhal..Evet tatlım
Umduğum gibi olmadı
Bu hafta 2.8 vermem gerekiyor
Ama veremicem
neden abla 2,8Valla bu hafta 2.8 vereyimde ne kaybedersem kaybedeyim![]()
Abla suan en citir sensin en kolay sen yaparsin he.Bu vücutla ne kalkarım ama
Anacım bi karnede bize hazırlasanyaIns doyarsin bukadarla cnm suyunda cok iyi kisa gore ben icemiyorum ya
Cnm baslangic icin supersin .
Basarilarinin devamini dilerim
Sabah beri karne yazdim etkilenmisim ordan
Daha cok gayret gostermelisin![]()
Evet tatlım
Umduğum gibi olmadı
Bu hafta 2.8 vermem gerekiyor
Ama veremicem
Valla bu hafta 2.8 vereyimde ne kaybedersem kaybedeyim![]()
öyle tabi ablada ne bileyim vallahi içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor sağolsun arkadaşım geldi baya dertleştik onla herkesin derdi kendine işte hepimiz bir dertle cebelleşiyoruzKızlaaar kızarım ama
Sahip olduğunuz iyi şeyleri Allahın size verdiği güzellikleri düşünün ve mutlu olun..
Bu Bir Emirdir.....
Ay yok onu hiç yapmam..
Araştırayım biraz belki bişey bulurum sanada söylerim bacım..
Şu cümleyi biz kursak senden fırçayı yerdik zuhal..
Sen elinden geleni yap gerisini vücuduna bırak.
Bu cümle kime ait acaba?![]()
kız az bana da gönder o enerjindenAbla suan en citir sensin en kolay sen yaparsin he.
Dusersen ben bagiririm geliyooorrrrr diye
Ay gene formumdayim bugun ya![]()
Kız burda benden zayıf kaç kişi varAbla suan en citir sensin en kolay sen yaparsin he.
Ne o kız karne yazmaktan kafa ambalaj oldu galibaAbla suan en citir sensin en kolay sen yaparsin he.
Ah canimm tesellin harikaa:))) evet hizlaniyor dogru ama bende de ole oluyyoor.. hamile den beter olunuyorMayısta 33 olcam gostermıyorum şükür :) ondan belkı kucuk sandın
Adet valla ınsanı degıstırıyor bende sancılı kaygılı panık aseren bır tıp oluyom zor tuttum kendımı yememek ıcın okudumta meto hızlanıyor sureklı kendıme bunu soyeldım yeme özlem yeme bak meto hızlandı kendı kendımı tesellı ettım![]()