Bebbegimin yaninda esimden şiddet gordum, demek boyle oluyormus, kalbim paramparca...

Erkekler çok nankör çok. En dusuncelisi, iyisi bile yeri gelince tam bir canavar oluyor. Kimi psikolojik baskı kurarak, kimi fiziksel.
Keşke yasanmasaydi bunlar. Sürtsün burnu, hatasını anlasın.

Ozur diler, ama onu cok sinirlendirdigimi, surekli uzerine gittigimi anlatir.

Bu cumleniz kilit nokta .. Siz de farkindasiniz degil mi ? Bu yasananlari hakettiginiz anlamina gelmez ama herkesin bir bam teli vardir. Siz esinizin zayif noktasini bulup neden surekli oraya basiyorsunuz...
Belki de siz de bu dolup birikmelerden dolayi inadina boyle yapip incelip kopsun istiyordunuz..
Yillarin birikmisligi var dediniz. Peki esinizle hic aile terapistine gitmeyi denediniz mi? Birbirinizin iliski yukunu bosaltmayi istediniz mi? Birikmisleri ortaya dokup sacip akip gitmesine izin verdiniz mi.. Esiniz ofke kontrolu icin tedavi olmak istedi mi?
Cevap hayir ise deneyin lutfen
Evet ama ise.... Daha da dusunun... Yuva kurmak kolay degil ama bunun sonu yok. Sizin kirilan kalbinizin yaninda cocuklarin yasadigi travmalar da tamir edilemez boyuta gelebilir.

Aile terapistine gidin. Sinif ve ofkeyle basa cikma sekliniz hic hos degil. Sizin de esinizin de. Birbirinize tahammulunuz kalmamis. Biraz ilimli olmaniz gerekir

Mrhba.bn de 35 haftalık hamileyim ve 4 yaşında bir yavrum var.eşimle aram ilk çocuktan sonra bozulmaya başladı. Ben de çok korkuyorum 2. Çocuktan sonra kimbilir ne yaşayacağım diye...eşim de ben de yasadigimiz sehirde sevilen sayilan ogretmenlerdeniz ama aile icimiz pek parlak degil...Zaman mı yoksa çocuk mu ilişkileri etkileyen bilmiyorum Allah yardımcınız olsun

Yorumların hepsini okudum konu sahibi sizin mesajlrnzda okudum ? Ne kadar da kolay yazmssnzz öyle ?? Oncelikle iki evlat var ortada kapıyı çarpar giderdim karşılıklı vuruştuk bağrıştk çağrıştk v.s evet Eşinizin yaptığı savulunck bişey değil ama artık 2 yavrunuz var bebek olan bile herseyi anlyr huzurszlktn huzursuz oluyor yaşı büyük olanı hiç demiorm birbirinizi böyle didim didiklerken o yavrunuzun psikolojisini düşünün bir dağılırsa bir daha toprlymzsnz lütfen ben eşimle tartsrken canım dierek ve sessiz tonla knsrk tartsyrm veya o benimle çünkü benim de büyük yavrum herseyi anlyo artık tam kişiliğinin oluştuğu dönemler bizim gibi olsun istemyrm anne baba çocuklarının aynasdr idolüdür lutfen verecgnz her türlü kararı önce cocuklrnz düşünerek verin her harektnz dikkat siz sonra iyi olursunz belki ama o yavru zedelenir ve ayrıca çocuklar çok etkilyo hakknzda en hayırlısı olsun tabi ama keşke cocuklrnz brkck biri olsaydı kafanz boşaltmaya vaktinz olsaydı annenzde varmış her ne kadar aranz iyi olmsda arada bir brkp eşinizle sevgili gibi taklsydnz inanın bu boyuta gelmezdi yaşanmazdı bunlar ama lütfen siz siz olun yavrulrnz düşünün yakınm biri boşanyo onunda 5 yaşında evladı var ama neler yasatlyo suan çocuğa pedegog eşliğinde sorular sorlyo anne ye mi daha yatkın babaya mı resimler çizdrlyo şiddete maruz kalıp kalmadgi sorlyo yaşından büyük şeyler yasanyo bir birey daha topluma kazandırlmdn psikoloji Namina bişey kalmadı allah korusun yavrulrmz bizlere bagslasn lütfen sizde sakin kafayla düşünün yavrulrnz var ona göre hareket edin eşinizde lütfen farkına varsın artık o evde sizden önce iki yavru var yoksa size hadi bosann gidin demek kolay önemli olan çocuklar allah yar ve yardimcinz olsun hakkinizda en hayırlısı olsun iyi düşünün ... hakkınızı helal edin uzun yazdım ; (

Önce güzelce sakinleşin, olayı sindirin hatta uyuyun uyanın.

Sonra nasıl boşanacağınızı konuşalım.

Ilımlı yorum yazamıyorum kusura bakmayın. Elimizde öfke kontrolü sorununun olduğu çok belli olan bir adam var çünkü.

Yarın sizden özür dilemeye devam edecek ve diyecek ki “ama sen de üzerime çok geldin, bana oyuncak fırlattın”. Yaptıktan sonra bir de sizi suçluyormuş. Öfke kontrolü için tedavi olmalı kesinlikle.

İkinizinde sinirleri gerilmiş. Sürekli ağlayan bebek sinirleri gerer tabii ki. Tartışmanız, bağrışmanız normal. Ama yok beşik fırlatmalar, tokat atmalar, yatağa fırlatmalar bunlar normal değil.

Bence biraz daha sakinleşin...bugün yaşadığını darp olayı elbetteki affedilemez ama evliliğiniz zaten kötüymüş...yani bence boşanın ama şimdi değil,kendinizi hazır hissettiğiniz zaman.

Ikinizinde öfke kontrolü var. Ikinizindr şiddete meyili var. Öncelikle bunun altinda yatan sebepler arastirilip,çözüm yolu bulunmalı . Bosanmak en kolay secenektir bana göre. Tıpkı bi imza atmak ne kadar kolaysa.. onemli olan yürütebilmek evliliği. Yıpratmamak..
Ama şöyle bir baktığımızda bir kadin olarak sizin de esinizden farkiniz yok.

Normalde boşan denilmesi gerekir ama anne-baba olarak cok stresli dönemdesiniz. Öncesinde de gergin bir ilişkiniz varmış zaten.

Bence biraz burnunu sürtün sonra da öfke kontrolu ve evlilik terapisti şartıyla barışın derim. Sizin de esinizin de sinirlero cok gergin. Esiniz önceden de sinirli biriymis. Bu durumda boşanmaktan önce terapi yoluna gidin derim ben.

Evlatlarınızla cok mutlu bir hayatınız olur inşallah

Benimde çocuğumun yanında şiddet olayları oldu aetık boşanma aşamasındayız dedim ki içimden çocuğunun yanında bile kendini kaybediyorsa hep yapar bembeyaz sayfası olan birine bunu yaşatamam dedim benimde kariyerim gelirim ondan Yüksek ama dayak yedim sürekli

Yorumları çoğunu ağzım açık okudum.
Şiddetin hiç bir bahanesi olamaz. Şiddet hiç bir zaman affedilemez.
Eşinizin öfke kontrolü yokmuş, sizin de öyle. Yani ateşle barutsunuz.
Bugün küçük olan çocuklarınız yarın büyüdüğünde, akılları erdiğinde eşiniz o çocuklarınızın yanında size tokat atsa ne olacak?
Eşini kızdırmışsın, sakin düşün, iki çocuğun var hemen boşanmayı düşünme, süründür diyen hemcinslerime şaşırdım.

Şiddete verilen vize devamını getirecek. Eşiniz nasıl olsa beni affetti diyip devamını getirecek.
Ben olsam asla affetmem. 10 çocukta olsa affetmem.

Tabi ki son karar sizin.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Bebeğimi hep tek yıkadım. Eski eşim böyle şeylerden hoşlanmazdı. Siz yeterki simdi sakin olun. Ani karar vermeyin.

Ilk oyuncagi sen firlatmissin..sonrasini o getirmis.. esinin yapicagi sey ceketini alip disari cikmakti aslinda o anda..cocuk agliyo diye birbirinize girmemeniz gerekirdi ama hepimiz yasiyoruz bunu ozellikle yorgunsak acsak uykusuzsak dahada bi sinirlerimiz bozuluyor.. keske cocugu yataga biraksaydiniz bi muddet aglayip yorulurdu zaten...ikinizde bunalmissiniz bemce ki esinin yaptiklarini hakli gostermez asla.

Buarada bosansan bile ustesinden gelirsin maddi gucun varsa heleki.. tek cocuk daha kolay olurdu ama iki cocuk sana daha cok guc verir...zannettigimizden daha gucluyuz..

Onemli olan sizin ne istediginiz. Yoksa evet iki cocukla calisan meslek sahibi bir anne gayet kolay basa cikabilir. Cok sanslisiniz ki bir isiniz var.

Benim fikrim evet bir tokat evliligi bitirir.

En önemli şey maddi güç böyle durumlarda o açıdan şanslısınız.önce bi sakinleşin iyice.gerçekten ayrılmak istiyorsanız hiç korkmayın emin olun altından kalkarsınız

Evden gitmesini istiyorsanız kocanizin uzaklaştırma kararı ile evden uzaklaştırmaniz mümkün şiddet nedeniyle dava açabilirsiniz ayrıca nafaka da alıyorsunuz yani boşanmadan da nafaka alınıyor bir araştırın derim geçmiş olsun.

Çok üzücü bir durum..
Geçmiş olsun..
Yanlız şuan çok üzgün ve kırgınsınız karar almamanızı tavsiye ederim.. aranızda olan karşılıklı bir saygısızlık var. Yani tek taraflı birşey olmamış ikiniz de birbirinize saldırmışsınız sinir anında.
Olayı eşiniz abartmış o ayrı bir durum..
Böyle durumlarda daha çok tartışmak sinirlenmek birbirine bişeyler fırlatmak yerine sessiz kalmayı deneyin. 2 tane çocuk var birisi henüz bebek,evlilik bitirmek için acele etmeyin sakin kafayla düşünün. Biraz üzerinden zaman geçsin öyle karar verin derim..
lohusa stres hepsi birbirine girdi. Zamana bırakın..

Canım çok geçmiş olsun.. Benimde eşimle böyle bir olayım olmuştu.. Evin mobilyasını kırdı hatta.. Dokunmak dahi istemedim ama geçti.. Sen eşini bilirsin.. Hep böyle mi, şiddete eğilimi var mı, sana değer veriyor mu Vs vs.. Maalesef ki bir büyüğü çıkıp, eşin hamile, eşin lohusa, hassas dönemde, ne dese haklıdır Vs diye bu erkeklere telkin vermiyor.. Bu süreçte özel hayat ihmal olunca, kadının yakınmasına dayanamayan erkek evde birde bebek ağlayınca çıldırıyor.. Kadının fıtratı daha farklı..
Biraz zaman geçsin.. Kendinize fırsat verin bence.. Bakıcıyı da kesinlikle ayarlayın.. Kimseye muhtaç olmadığınızı her anınızla belli edin.. Geçmiş olsun tekrar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…