Bebbegimin yaninda esimden şiddet gordum, demek boyle oluyormus, kalbim paramparca...

Tek başına bakmayacaksın.
Boşanıp çocuklarının nafakasını alacaksın.
Madem evlatlarını seviyor o parayı ömür boyu vermek zorunda.
kendi başına ayakta duran binlerce kadın var.
Sen de yapabilirsin korkma.
Asla unutamazsın.
Ömrünce affedemezsin.
Çocukların böyle babaya ihtiyacı yok bunu sakın unutma!

kocan resmen sana vurmak için fırsat kolluyormuş.
madem öfkesiyle başa çıkamıyor, yıllar önce tedavi olmalıydı.
ben şuna inanırım; eşyaya devamlı şiddet uygulalan erkek birgün mutlaka bu şiddeti eşine ve çocuklarına yöneltiyor.
affedebilirsin ancak emin ol belki bir ay belki bir yıl sonra sana yine vuracak.
senin bu özgüvensizliğini anlamlandıramadım. işine, kariyerine ve çocuklarına rağmen koca bağımlısı bir kadın gibi yazmışsın.
kocan olmazsa bu hayatta hiçbir şey başaramaz mısın? iş ve kariyer kocan sayesinde mi oldu?

Bebelere üzüldüm yahu İkiniz de hatalısınız. Bence yardım almalısınız. Sinirleriniz bozulmuş.

Canım boşan veya boşanma demek istemiyorum. Bu bana düşmez.
Ama sen kendin icin lütfen stres atma amaçlı bir yol bul.
2 cocuk cok zor. Ağlayan bebek zaten zor. Ama seninde stresle başa cikma tekniğin sağlıklı değil.
Eşin soru sorarak seni kışkırtmış olabilir ama yinede oyuncak atarak ilk şiddet eylemli senden kaynakli.
Aradaki şiddet sınırını sen kaldırmışsın.
Cocuklarla bunalıyorsun ama yinede bir yol bulup stresini öfkesiz kanalize etmen gerek

2015 teki konun.
kv yi boşver. kocan seni tehdit ediyor. ilgisiz, odun.
hala değişmediği gibi tehdit gerçek olmuş ve şiddet eşyalardan sana dönmüş.
bir düşün bakalım.
sence düzelir mi artar mı?

Koluna vurmus, tokat atmış. Bilemedim. Üzücü ama sen de saldırmışsin. Hani dayakci koca olsa -13 yıldır birlikteyim diyorsun- bu kadar beklemezdi vurmak için. Bence siz evlilik terapisine gidin. Eve de hemn bir bakıcı ayarlayın. Hayatın yükü altında ezilip birbirinize sarmış gibisiniz

Ya bu işin bir kereliği olur mu Allahın aşkına... önce ki bebekte tartaklamış, şimdi tokat atmış, bir sinir harbinde de çekip öldürmesini mi bekleyeceğiz. Size vuran elleriyle sizi sevmeye kalkaaz bu çok adice... benim eşim bana ağza alınmayacak küfürler etti sadece bu sebepten boşanmak istedim ama olmadı, çocuklar olunca iki defa değil ikibin defa düşünüyor insan. Yine de çözüm bulunabilir, henüz çok taze, biraz toparlanın umarım çocuklarınız ve kendiniz için en hayırlısı olur...

Günaydîn nasılsınız merak ettim konunuzu okiyunca bebiş nasıl

Sesler bu kadar yukselip,besikler oyuncaklar havada uçuşurken o masum çocuklar ne durumdaydı Allah bilir,anne ve baba fıtrat gereği farklıdır istisnalar elbet vardır lakin sizin cocuklarinizi düşünüp daha sakin kalmanız gerekirdi,boşanma konusunda nasıl çocuklarımızı düşünüyorsak kavga esnasinda da aynı şekilde dusunmeliyiz,boşanın boşanmayın diyemem vebal alamam ama bosanmayacaksaniz seslerin yukselmemesine özen gösterin. Geçmişte yapmış olduğum bu tür kavgaların çocuğum hala etkisinde,her günüm ona biraz özgüven kazandırmak için neler yapacağını araştırmakla geçiyor..

Ben böyle durumlarda köprüleri yıkan bir tipim, yani eşim bana yapsa ben giderim, bayağı korkuturum ki bir daha cesaret edemesin. Bir kere vuran hep vurur. Ya adam akıllı korkutacaksınız, korkutamıyosanız boşanacaksınız. Dayak ne demek? Bir kereden bir şey olmaz deyince çarpılmışa dönüyorum gerçekten. Elleri kırılsın ya, şiddet ve aldatma benim aşırı kırmızı çizgim o yüzden size ılımlı şeyler söyleyemem. Bayan X diyeceksinize de katılıyorum, çocukların yanına bu kadar kontrolü kaybetmemelisiniz ne olursa olsun.

Yaşadıklarınız sanki bir olay sonucunda değil de Herşeyin birikimi gibi geldi bana keşke bu kadar birikmeseydi herşey eşinizle karşılıklı konuşmaya yardım almaya ihtiyacınız var bence sizin asıl sorununuz bu konu değil baska baska sorunlar toplu halde patlak vermiş.

bence olayı sız baslatmısınız oyuncak fırlatmak ne demek bır yerıne geldıı se emınım canı acımıstır... yanı ateşi körükleyen siz olmuşsunuz eşiniz kadar sizdede hata var, bence yasadıgınız olay ıkınızınde bırıkmısının sonucu patlamanız sonucu olmus ama bunun ıcın bosanılır mı ben bosanmazdım...
onun yerıne sakınce oturup karsılıklı konusmayı sorunlarımı çözmeye odaklanırdım...

Bence sakin olmalısın Allah sabır versin ama bazen sevdiklerimiz çileden çıkınca hakikaten onları tanıyamıyoruz.Maddi durumun iyiyse bile daha lohusa dönemindesin o adamın burnundan getir ama hemen ayrılma 2 çocukla tek başına hayat çok zor olur.Banyosunu yaptırmak en kolay şey ,bn ikizlerim 1600 gr dı eve çıktıklarında bn onları hergün bazı günler 3 kez yıkadığım olurdu ,lavobada yıkadım sen de yaparsın elbette ama şu şiddet olayı için ona adamakıllı olacağı bir ders vermelisin.Ama yuvanı hemen dağıtma sakin ol her yerde bu tarz şeyler yaşanabiliyor o da sinirlenmiş birşeye demek ki ...Sen de ona oyuncağı fırlatınca iyice nevri dönüp saçmalamış,Allah hidayet versin dua et ve mücadeleyi hemen bırakma

Genelde bu tarz konularda bosan derler. Bende beni bosanma konusunda gaza getiren olur diye actim konuyu ama, daha bir kisi bile bosan kurtul demedi

Bosan diyenler yavas yavas azalir buralarda. Normalde bende bosan derdim ama demem niye cunku bosuna yaziyoruz. Bosancak insan dayaktan sonra dusunmez bosanir bile. Buraya dayak konusu acanlarin %90i bosanmadi :) hatta biri vardi dayak yedigini kabul etmiyordu. Dayak degil bi tokatcikmis sadece simdi mutluş mutluş devam. Niye boşanasaniz. Gecer...

Bebek ağlıyor sinirler harap. O anda ikinizde bu siniri çıkartmaya çalışmışsınız. Eşiniz kadar sizde haksızsınız. Erkek gücü kadın gücünden daha fazla olduğu için siz hasar görmüşsünüz. Sizde kendi çapınızda elinize geçeni ona fırlatarak zarar vermeye çalışmışsınız. Yani aslında sizinde özür dilemeniz gerekiyor.

Küçüğün yanında olmasından daha önemli bir şey var; büyüğü. O duymadı mı kavgayı? Yanınıza gelmedi mi? Fevri karar vermeyin bence. Normal bi şiddet hali olsa münakaşaya bile gerek yok. Biraz sakinleşmeyi bekleyin

Geçmiş olsun canım. Sana bir şey sormak istiyorum, bir yorumda çoçuğum olmasaydı hemen gidio ayrı ev tutup boşanırdım demişsin.
Bunu gece yaşadığın olaydan dolayı mı yapardın yoksa eşini artık sevmediğin için mi?
Çoçuklardan bağımsız ona dair düşüncen vs hissiyatın nedir?

Şiddetin her türlüsünün onaylanacak hiçbir tarafı yok ama ben sizin durumunuzu yuva yıkacak kadar vahim görmüyorum. Evet ruhunuz incinmiştir, kırılmışsınızdır öfkelisinizdir haklısınız da ama şunu unutmayın bebek sevinçle birlikte hayatımıza stresi de getiriyo malesef. Siz her ne kadar daha önce antrenmanlı da olsanız alışık olduğunuz düzen bozuldu. Bebeğinizin ağlamasıyla birlikte çaresizlikte eklenince sinirler gerildi öfkeler kontrol edilemedi ve böyle bir olay patlak verdi. Keşke olmasaydı ama unutmayın en iyi erkek pişman olmuş erkektir. Biraz sakinleşip durumu öyle değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Bu konuda yapıcı olamıyorum üzgünüm.Sonu yok bu şiddet işinin.

Boşan yazmamamın tek sebebi yapmayacak olmanızı bilmem.Başka bir şey diyemiyorum.Yazık oluyor kadınlarımıza.Mutsuz,umutsuz yaşayıp tüketiyorlar ömürlerini.Bu hayatın bize verilmiş bir armağan olduğunu,onu da böyle zehir zemberek yaşayıp heba etmememiz gerektiğini anladığımızda belki bir şeyler değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…