Bebedecor beşik kullanan var mı?

conjectures

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2013
72
13
Bu ilk konum hayırlı olsun :)
23.haftadayım yatak konusunu netleştiremedik hala, daha hiçbişi de almadık kızımıza.
Eşim park yatak fikrine hiç ısınamadı, sağlıksız olacağını düşünüyor, ahşap çok da büyük olmayan bir beşik alalım istiyor, ona en mantıklı gelen bebedecor oldu, boyutları çok büyük de değil 48 aylığa kadar kullanabilir yazıyor. Kullanan var mı yorumlarınız neler?

Eki Görüntüle 1513932 Canım o dediin yataği hiç bilmiyorum ama ben kızıma çilekten almiştim kücük beşiklerden.benimki pek yatmadı ama güzel bir beşik kullanıslı hem sallanıyor hem sabit durabiliyor aynısından mothercare da var.
Resmi göremiyorum :KK43: Neden kullanamadınız ki, birkaç kişiden daha duydum bebekler yer mi seçiyo acaba :)
İlk bebeğim olcak inş. tecrübesiz ve kararsızım :KK43:

Resmi göremiyorum :KK43: Neden kullanamadınız ki, birkaç kişiden daha duydum bebekler yer mi seçiyo acaba :)
İlk bebeğim olcak inş. tecrübesiz ve kararsızım :KK43:
Benim kızım döne döne yatıyordu elleri yatağa değdiğinde bile kıyamet kopuyordu tek kısılık yatakta yattı yanında korumaliğî ile beşiği ve odası duruyor öylr artık kardeşine

Benim kızım döne döne yatıyordu elleri yatağa değdiğinde bile kıyamet kopuyordu tek kısılık yatakta yattı yanında korumaliğî ile beşiği ve odası duruyor öylr artık kardeşine
İşte böyle sıkıntıları duyunca da insanın kafası iyice karışıyo, bi sürü para bayılıp bişile alcaz ama belki de kullanamıcak :KK43: Resmi göremiyorum hata veriyo çok mu küçüktü bu beşik?

İşte böyle sıkıntıları duyunca da insanın kafası iyice karışıyo, bi sürü para bayılıp bişile alcaz ama belki de kullanamıcak :KK43: Resmi göremiyorum hata veriyo çok mu küçüktü bu beşik?
İnşallah olmustur bu sefer aynen ben oda yaptım.kayınvalıdemde kaldiğim için orayada getirdim yatmadı:-)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    135,3 KB · Görüntüleme: 154
Evet gördüm şimdi teşekkürler, maşallah kızına da :)
Bizde dün bir kaç alışveriş merkezi gezdik ama hiç göremedik bebe decor ürünü internetten bilmeden almak da istemiyom yorum da yok :KK43:

X