bebeğe/çocuğa bakan akrabaya para veriyor musunuz ?

Insan torununa parayla mi bakar boyle bi mantik olabilirmi?? esinde resmen boyle sana yutturmaya calismis annesine yardm etmek icin aydan aya..ilk defa duydum boyle bisey

Para yedirmek? Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil ki ? Eşinizi takdir ettim açıkçası hem sizin işiniz görülüyor, hemde yaşlı bir kadına harçlık vermiş oluyorsunuz. Anne baba bile olsa bu güzel bir şey.. İnsanlar neden bu kadar kötü kalpli olmuş , vesvese yapmayın. Para dediğiniz şeyin ne önemi var? Çocuğunuz aile ortamında büyüyor..

Kimse vermiyor dogru, ama ben cok yanlis buluyorum kesinlikle verilmeli. Nitekim siz para kazanmak icin cocugunuzu ona birakiyorsunuz ve o kendi hayatindan odun veriyor belki bir plan program yapacak biryere gidecek sizin cocugunuza kendini adiyor bir nevi kimse anneanne yada babaanne de olsa boyle bir mesuliyeti almak zorunda degil. Sahsen ben annem cocuguma baksa ya da kayinvalidem ona da para vermek isterim hatta parayi kabul etmezse baktirmak istemem. Oyle dusunmeyin siz bence dogru olani yapiyorsunuz

Babaanne de olsa anneanne de olsa gönlünden para vermek gerek
O zaman baktirma.!! Bakıcı tut madem paran kıymetli
Kadın mecbur mu senin çocuğuna bakmaya torunu da olsa kadın 50_60 yaşında gün boyu çocukla ilgileniyor
Senin benim yasimda değil yaşlıların kafası kaldırmaz
Sen bence kaynanan ilr sorunun var ondan para vermek sana zor geliyor
Neyse Allah kaynananın yardımcısı olsun
Boşver abla sen düşünme kocan versin parayı onun annesi sonucta

Eline sağlık yademek istediğim bu ama şimdi ki gelinler böyle dusunmuyor geçim zor evet ama Gülü seven Dikenine Katlanacak

Eline sağlık yademek istediğim bu ama şimdi ki gelinler böyle dusunmuyor geçim zor evet ama Gülü seven Dikenine Katlanacak
Üstelik 700 lira emekli maaşı alıyormuş kadın 700 lira ile nasıl geçinecek kim geçinebilir ve maaşın 330 liralık kısmı diğer çocuğa bağlanmış oğluna üniversite okuyormuş.1030 lira ama ikiye bölünmüş maaş.

Üstelik 700 lira emekli maaşı alıyormuş kadın 700 lira ile nasıl geçinecek kim geçinebilir ve maaşın 330 liralık kısmı diğer çocuğa bağlanmış oğluna üniversite okuyormuş.
700 lira evi kira değilse ornek
200 lira mutfak masrafi
100lira dogalgaza
100 elektrik su desek
Geriye 300 kalıyor çocuğa ne yollayacak ?

İnsanlar keşke biraz dusnceli olsa
Bakıcıya vermez guvenemez
Aileye gelince torunu değil mi bakmak zorunda
Sanki eşek var sen doğur bakacak niye bakmak zorunda??

Uyma akıl olmayın ne güzel işiniz var evladınız emin ellerde bence size rahatlik batmış başkasının ağzıyla ismi görülür biraz kendi kafanızı çalıştırın

ben kendi anneme baktırmak istiyorum ama çalışıyor o işi bıraktığı zaman bir şeyler vereceğim ama zaten maaşının yerini tutmaz kesinlikle. Babamdan para almaya alışık değil illa ki zorlanır o yüzden hiç vermeden yapamam. Ama sizin durum daha farklı. Torununa bakmasa para için çalışması gerekiyor mu mesela ?

Insanlar hem karnim doysun hem pastam dursun havalarindalar

Gecen okudum kadin yazmis torununa iyi baktigindan evini temizlediginden yemek yaptigindan
Kaynanasi bakmasada kaynanasina yardim yapmak zorundaymislar varsayalim o yardimi yapmasinlar 500 liraya hem temizlik hem yemek hemde cocuk bakacak insani bulsunda gorelim birde gozu arkada kalmayacak

Allah vicdan versin insanlara eger karsilik olarak vwriyorsa o insana o yasa ragmen yaptigi onca ise karsilik 500 tl vermeye utanirim hanimefendi kendini keriz gibi hissediyormus

Evet her anne baba cocugu icin gozu qrkada kalmasin diye anneannesi babaannesi baksin isterde hicbir anneanne babaanne mecbur degil bakmaya o yasa gelmis insanlar kim olsa bende artik sirtimi yaslayip rahat edeyim ister

Varsayalim ki oglu ayda annesine 500 lira verecek eger maddi durum yerondeyse ve annesinin ihtiyaci varsa onca emek verip okumus yetistirmis insana ayda 500 tl vermesi cok mu fazla

Neden başkalarına bakıyorsunuz ki
Ne var ki bunda benimde kuzenimin çocuğuna annesi bakıyor ve oda annesine para ödüyor.
Annem bana uzak bana yakın olsa benim çocuğuma baksa bende ona para veririm ki.
Sonuçta öğrenci okutmak kolay değil çocuğa şu kadar para yatıyor demekle olmuyor misal benim kardeşimde okuyor. Annemler ona para yolluyor ama yetmiyor yeri geliyor bende destek çıkıyorum

kadın senin o kadar çocuğuna bakıyor, yemeğini yapıyor, ev işinde yardım ediyor.. ben bakış açınızı yanlış buldum. çok parası olan bir insan olsa neyse ama gerçekten de çok az parayla geçiniyorlarmış kaynın ve kvden. eşin onları o kadar yetiştirp büyüten ailesine sizin çocuğunuza bakmasa bile yardım etmeli bence. bu devirde insanlar 2 bin tlye bile zor geçiniyor hayat şartları zor.

birde boşan diyorlar sırf çocuk yatakta uyudu diye benim kaynım olsa ve biz yokken eve kız atsa bile boşanmam şahsen, çocugun yaptığından dolayı niye boşanayım kocamdan ya

Yanlış anlaşılma olmasın diye yazıyorum.

Arkadaşları bu yüzden boşan demiyormuş. Neden herkes öyle yazmış anlamıyorum. Eski konuyu tamamen okudum.

Konu sahibi demiş ki önceki konuda, kamera koymamı kocam boşanmaya kadar götürür, çok kızar. Arkadaşları da demiş ki, boşanacaksanız boşanın bu yüzden.

Yani ikisi aynı şey değil ki. Burada kendi kardeşi hata yaptığı halde boşanacak olan kocanın kendisi.

Konu sahibi de 500 tl verdiği için kendini azize sanıyor. Kayınvalideyi sömürdüğünün farkında değil.

Kadin istememis siz kendiniz vermissiniz bastan dusunecektiniz bunu sindi parayi kesmek hic dogru olmaz .Ornek vereyim benim annem torununa bakarken parafalan almaz biz bu konulari cok konustuk fakat gelinin annesi paragoz para alir .Bizde bu para alma konusu ayiptir insan kendi evladindan para slmaz ama gelinimizin annesi parasini alir .İste seviye farki.para mevzusuna girmek istemiyorsaniz biray anneanne bir ay babaanne baksin.En iyisi bence isten cik kendi cocuguna kendin baksaydin en basinda tabi .Not bu saatten sonra kadinin parasina dokunmayin 700 lira emei maasiyla gecim olmaz kaynina da 300 lira yetmez birde universiteyse ki universite olmasa bile genc bu .

arkadaşlarınız çok kötü insanlarmış.. verdiğiniz parayı onlara söylemek zorunda değilsiniz ki. ayrıca sizin anneniz aynı durumda olsa zar zor geçinebilse ve çocuğunuza baksa annem bebeğime maaşla bakıyor dermiydiniz? bence 500 bile az 700 iyi bir fiyat çünkü gözünüz arkada kalmıyor güveneceğiniz bir insana emanet ediyorsunuz. bakıcı tutsanız sigorta ve asgari ücret vermek zorundasınız.

hösttt!!!! sen ne munasebetle benim ozel hayatım hakkinda klawye basinda cart curt yazi yazma hakkini kendinde gorup kaynanam ve esimi agzina alabiliyorsun dahasin cocugumu???? senin ne haddine bu ke cürret!!!!!! acilan konuya dikedigimce cewp werirken sen ve senin gibi yorumunu bilmez kisileri hadsiz cewaplariyla ugrasmak zorundamiyim zorunda mi buranin uyeleri?????? Ben bi konuda fikrimi soluyorsam uye yorum yazalim diye konu actigindandir. sen bana ordan yetisip benim fikrimi elestiremezain dahası benim ailem hakkinda dandiridostok fikirlerini oyle cattadanak futursuzca yazamazsin. klawye pıtırcığına bak yaww. sosyalles ve insanlarla biraz iletisim kur belki klawye arkasindan cemkirmezsin millete. kaybol.

konu actıgında eleştiriyi kabul et etmiyorsan güle güle canımm
Mune abla bakar mısın

bence bu seviye farkı falan değil ihtiyaç, yokluk öyle kötü bir şey ki yeri gelir herkesin verdiği 3 kuruşa muhtaç olursunuz. burada kadın para göz değil, muhtaç görmüyor musunuz? "insan niye kendi evladından para almasın" evladından almayacakta kimden alacak, elden mi alsınlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…