- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
- 773
- Konu Sahibi pembebalonn
-
Konuyu acip ugramayanlardan. Yada uğrayıp caktirmayanlardan. İlginçlik işte.Konu sahibi günlerdir ortada yok. Buraya yazdıklarımızıda okumamış olabilir. Umarım arkadaşlarının gazıyla yanlış birşey yapmamıştır.
Birde şu var, kafamın bulanıklığından yazmayı unutmuşum.konuyu yeni gördüm.
aynen arkadaşım ben de şoktayım şuan.
500 tl nedir ya,
evime yardımcı kadın alıcam 1 gün sadece toplasan 10 saat kalır kalmaz.
200 tl anlaştık, 2 gündür peşinde dolanıyorum ihtiyacım var diye.
kadıncağız hem bebek baksın, hem yemek hem temizlik.
üstüne bebeğinin emin ellerde olduğunu bilmenin rahatlığı,
karşılığında 500tl ye kendini keriz zanneden gelin bacımız.
valla doğurunca kim bakacak diye düşünmekten hamile kalmaya ödüm kopuyor.
keşke benim böyle kaynanam olsaydı
Fındık fıstık meyveyi oğluyla beraber yiyolarmış. Şaka gibi
Cünkü aile olmak bunu gerektirir. Kim dardaysa yardım edilebilmeli.Valla diyecek söz bulamıyorum. Yani yabancı gibi sadece oğluna yedirecek kendi yemeyecek öyle istiyor konu sahibi. Pes doğrusu. Acaba kendi annesi bakıyor olsaydı ve eşi sakınsaydı böyle ne düşünürdü çok merak ediyorum. Gelsin baksın yemeğini temizliğini yapsın ama evde yemek meyve falan yemesin var mı böyle bir şey. Hem de 6.000 para girerken eve.
Ben eşime kurban olayım bizim eve de 7.500 para giriyor ben işçiyim eşimin maaşı yüksek ve annemden öyle bir fayda görmediğimiz halde, annem başka şehirde, annem hastalık nedeniyle işten ayrılınca kalan primlerini dışarıdan ödedi, benim onlara kira göndermeme asla ses etmedi çünkü annem daha emekliliğe hak kazanmadı kardeşimin maaşı he kira hem eve yetmeyeceği için yardım gerekiyordu, şimdi primi bitti yaşı bekliyor sağlık için her ay 60 tl yatırıyor yararlanabilsin diye. Ve asla ikimiz arasında bu söz konusu bile olmadı. Bende onun ailesine öyleyim.
olumsuz yorumlar çok olunca kaçtı bence.dışarıdan izliyor eminim.Konuyu acip ugramayanlardan. Yada uğrayıp caktirmayanlardan. İlginçlik işte.
aynen. bizimde torununa para ile bakıyor diye babanneyi ayıplayacağımızı zannetti bizden de gaz alacakcaktı ondan sonra vuracaktı kırbacı.olumsuz yorumlar çok olunca kaçtı bence.dışarıdan izliyor eminim.
buradaki kadınların da o fesat arkadaşları gibi babaannesi canım tabiki bakacak para vermek de neymiş kölen o senin vur kırbacı vur kırbacı' diyeceğini sandı.
Hiç olmazsa olumsuz yorum alınca, "siz bilmiyorsunuz kaynanam bana şunu da yapmıştı bunu da yapmıştı. Şöyle dedi, böyle dedi" diye hayal ürünü kötülükler yaratıp ortaya koyan konu sahipleri gibi sonradan uydurma şeyler söylemedi.olumsuz yorumlar çok olunca kaçtı bence.dışarıdan izliyor eminim.
buradaki kadınların da o fesat arkadaşları gibi babaannesi canım tabiki bakacak para vermek de neymiş kölen o senin vur kırbacı vur kırbacı' diyeceğini sandı.
Hiç olmazsa olumsuz yorum alınca, "siz bilmiyorsunuz kaynanam bana şunu da yapmıştı bunu da yapmıştı. Şöyle dedi, böyle dedi" diye hayal ürünü kötülükler yaratıp ortaya koyan konu sahipleri gibi sonradan uydurma şeyler söylemedi.
Fındık fıstık meyveyi oğluyla beraber yiyolarmış. Şaka gibi
Eder mi hic, yeter ki cocuğa güzel bakılsın.Onları bile hesaplamış. Insan dışarıdan tuttuğu bakici nin bile yediğini içtiğini hesap etmez yaw
kuzenim kendi annesine baktırır parasını da verirdi garip ama yok değil.arkadaşlar merhaba
10 gün önce bi takım sıkıntılar yaşamıştım kayınvalidem ve kaynım ile ilgili gelen yorumlar konu dışında birde babanesinin para almasına takılmış..
siz söyledikten sonra arkadaşlarım ve iş arkadaşlarımla da konuştum acaba kullanılıyor muyum ?
gerçekten içime dert oldu..
kayınvalidem 700 lira emekli maaşı ile geçiniyor evi kendi evi kira vermiyor.
kaynım öğrenci ve babasından 330 lira para alıyor. onunla okuyor..
bu kadın benim çocuğuma bakıyor evimi temizliyor yemeğimi yapıyor ve bende bunun karşılığında 500 lira para veriyorum yeme içme bizde oluyor mutfak masrafımda 2 katına çıktı arada bi yine ektra kardeşine falan para veriyorum..
şimdi eşim 3.500 lira bende 2.500 lira alıyorum benim kazancımın 1.000 i kesin bebek bakımı için ve yeme içme mevzularına eşimin annesi ve kardeşine gidiyor.
açıkcası bugüne kadar 500 liranın az oldugunu ve maaşını 700 e çıkarmayı düşündüğüm zamanlar bile olmustu..
fakat çevremde bebeğe bakan hiç bir babanenin para almaması ve gelen yorumlardan kendimi keriz gibi hissetmeye başladım.
ilk bakacağı zamanlar eşim anneme her ay başı 500 lira verelim daha istekli bakar hemde yardım etmiş oluruz demişti biraz garipsemiştim sonra o da bakıcıya 1000 vereceğimize gözümüz arkada kalacağına böyle yapalım hem bende kendimi daha iyi hissederim demişti. sebebi de karşılıksız para verdiğinde kendini bana karsı mahcup hissediyormus.. en azından ailesine yardım etmek için bir gerekçe buldu kendine..
çok uzattım ama merak ettiğim şu gerçekten çevreniz de hiç oğlunun kızının çocuguna bakıp para alan kimse yok mu?
internette arştırdım gerçekten bulamadım böyle bişey..
bazı arkadaşlarım yerinde olsam işten çıkar bebeğime kendim bakarım onlara para yedireceğime diyor.
inanın hiç böyle şeyler gelmemişti bugüne kadar aklıma..
siz ne düşünüyorsunuz ?
siz yerimde olsanız ne yaparsınız ?
Eder mi hic, yeter ki cocuğa güzel bakılsın.
Bonus olarak evi temiz, camasırı ütüsü yapılıyor hanımefendinin farkında değil.
kaynı yatağın üstünde çocukla oynuyor diye kocasından boşanacaktı nerdeyseDiğer konusunu da okudum simdi, kayni evine gelince napiyor diye eve kamera sistemi de koymuş, hayretler icindeyim
kaynı yatağın üstünde çocukla oynuyor diye kocasından boşanacaktı nerdeyse
Onları bile hesaplamış. Insan dışarıdan tuttuğu bakici nin bile yediğini içtiğini hesap etmez yaw
Diğer konusunu da okudum simdi, kayni evine gelince napiyor diye eve kamera sistemi de koymuş, hayretler icindeyim
arkadaşlar merhaba
10 gün önce bi takım sıkıntılar yaşamıştım kayınvalidem ve kaynım ile ilgili gelen yorumlar konu dışında birde babanesinin para almasına takılmış..
siz söyledikten sonra arkadaşlarım ve iş arkadaşlarımla da konuştum acaba kullanılıyor muyum ?
gerçekten içime dert oldu..
kayınvalidem 700 lira emekli maaşı ile geçiniyor evi kendi evi kira vermiyor.
kaynım öğrenci ve babasından 330 lira para alıyor. onunla okuyor..
bu kadın benim çocuğuma bakıyor evimi temizliyor yemeğimi yapıyor ve bende bunun karşılığında 500 lira para veriyorum yeme içme bizde oluyor mutfak masrafımda 2 katına çıktı arada bi yine ektra kardeşine falan para veriyorum..
şimdi eşim 3.500 lira bende 2.500 lira alıyorum benim kazancımın 1.000 i kesin bebek bakımı için ve yeme içme mevzularına eşimin annesi ve kardeşine gidiyor.
açıkcası bugüne kadar 500 liranın az oldugunu ve maaşını 700 e çıkarmayı düşündüğüm zamanlar bile olmustu..
fakat çevremde bebeğe bakan hiç bir babanenin para almaması ve gelen yorumlardan kendimi keriz gibi hissetmeye başladım.
ilk bakacağı zamanlar eşim anneme her ay başı 500 lira verelim daha istekli bakar hemde yardım etmiş oluruz demişti biraz garipsemiştim sonra o da bakıcıya 1000 vereceğimize gözümüz arkada kalacağına böyle yapalım hem bende kendimi daha iyi hissederim demişti. sebebi de karşılıksız para verdiğinde kendini bana karsı mahcup hissediyormus.. en azından ailesine yardım etmek için bir gerekçe buldu kendine..
çok uzattım ama merak ettiğim şu gerçekten çevreniz de hiç oğlunun kızının çocuguna bakıp para alan kimse yok mu?
internette arştırdım gerçekten bulamadım böyle bişey..
bazı arkadaşlarım yerinde olsam işten çıkar bebeğime kendim bakarım onlara para yedireceğime diyor.
inanın hiç böyle şeyler gelmemişti bugüne kadar aklıma..
siz ne düşünüyorsunuz ?
siz yerimde olsanız ne yaparsınız ?
tabiki hesaplanmaz canım ya.Onları bile hesaplamış. Insan dışarıdan tuttuğu bakici nin bile yediğini içtiğini hesap etmez yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?