bebeğe/çocuğa bakan akrabaya para veriyor musunuz ?

Birde şu var, kafamın bulanıklığından yazmayı unutmuşum.
500 tl=Çocuk bakımı, temizlik, yemek yapma.
Ben konu sahibinden bi açıklama beklerdim..arkadaşlar haklısınız gelen yorumlardan ne kadar büyük bi yanlışa düştüğümü gördüm. insanoğlu hata yapabilir önemli olan farkına varmak.
Gerçekten iyi niyetli insan yanlışını kabul eder ve açıklama yapar.

Fındık fıstık meyveyi oğluyla beraber yiyolarmış. Şaka gibi

Valla diyecek söz bulamıyorum. Yani yabancı gibi sadece oğluna yedirecek kendi yemeyecek öyle istiyor konu sahibi. Pes doğrusu. Acaba kendi annesi bakıyor olsaydı ve eşi sakınsaydı böyle ne düşünürdü çok merak ediyorum. Gelsin baksın yemeğini temizliğini yapsın ama evde yemek meyve falan yemesin var mı böyle bir şey. Hem de 6.000 para girerken eve.

Ben eşime kurban olayım bizim eve de 7.500 para giriyor ben işçiyim eşimin maaşı yüksek ve annemden öyle bir fayda görmediğimiz halde, annem başka şehirde, annem hastalık nedeniyle işten ayrılınca kalan primlerini dışarıdan ödedi, benim onlara kira göndermeme asla ses etmedi çünkü annem daha emekliliğe hak kazanmadı kardeşimin maaşı he kira hem eve yetmeyeceği için yardım gerekiyordu, şimdi primi bitti yaşı bekliyor sağlık için her ay 60 tl yatırıyor yararlanabilsin diye. Ve asla ikimiz arasında bu söz konusu bile olmadı. Bende onun ailesine öyleyim.

Cünkü aile olmak bunu gerektirir. Kim dardaysa yardım edilebilmeli.

Bir insanın gözü yenen icende nasıl kalır aklım almıyor.

Konuyu acip ugramayanlardan. Yada uğrayıp caktirmayanlardan. İlginçlik işte.
olumsuz yorumlar çok olunca kaçtı bence.dışarıdan izliyor eminim.

buradaki kadınların da o fesat arkadaşları gibi babaannesi canım tabiki bakacak para vermek de neymiş kölen o senin vur kırbacı vur kırbacı ' diyeceğini sandı.

aynen. bizimde torununa para ile bakıyor diye babanneyi ayıplayacağımızı zannetti bizden de gaz alacakcaktı ondan sonra vuracaktı kırbacı.

Hiç olmazsa olumsuz yorum alınca, "siz bilmiyorsunuz kaynanam bana şunu da yapmıştı bunu da yapmıştı. Şöyle dedi, böyle dedi" diye hayal ürünü kötülükler yaratıp ortaya koyan konu sahipleri gibi sonradan uydurma şeyler söylemedi.

bir de onlar var değil mi

bakalım belki bekleyip bekleyip topluca yazacak

kuzenim kendi annesine baktırır parasını da verirdi garip ama yok değil.

ben kızımı babaanneye kızımı anaaneye bırskıyorum.Ücret almayı bırakın kendiler yardım yaparlar üstüne.Allah razı olsun.
Ama ihtiyacları olduğunu düşünüyorsanız arada vermenizde bir sakınca yok bence

Onları bile hesaplamış. Insan dışarıdan tuttuğu bakici nin bile yediğini içtiğini hesap etmez yaw
tabiki hesaplanmaz canım ya.
bakıcım yesin içsin diye gücüm yettiğince herşeyi alıp koyuyorum dolaba.
tek çocuklarıma iyi bakılsın diye.
kadın neyi seviyorsa onu alıyorum üstelik:))
kendim yemiyor içmiyor bakıcıya yediriyorum bir nevi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…