- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi pembebalonn
-
her şeyi geçtim insan kendi pisliğini k.validesine nasıl temizletir yahu..
500 TL veriyor daha ne olsun. Dunyanin ne kadar fesat arkadaşı varsa konu sahibinin yaninda bir de. Onlarin ağzıyla eve kamera koyuyor, seni keriz yerine koyuyor diyorlar inaniyor. İlginç
Zaten maaşa bağlama diye bir şey yok ki. Kadına yardım olsun diye veriyorlarmış. Kadın çocuk bakmasa yardım etmeyecekler mi? Edecekler, annelerini atacak halleri yok ya.çevremde bir sürü torun bakan babaanne ve anneanne var. bi tanesinin de para aldığını duymadım. en basiti teyzem şimdi torun bakıyor, haftanın 5 günü oğlunun evinde kalıyor. para falan sözkonusu bile değil. yani ben çok yadırgarım bu şekilde. ama durumu kötüyse bilemedim şimdi. bir de sadece çocuk bakmıyormuş, evinizi de temizliyormuş yemek de yapıyormuş. bence özverili davranışlar bunlar. yardım etme düşüncesiyle verilebilir aslında diye düşünüyorum.
700 lira emekli maaşı alıyormuş kadın ve çocuğu okul okuyormuş 330 civarıda çocuğuna bağlanmış maaş bu parayla nasıl geçinecek kadın.Vermesi gerek bencede hatta 500 tl az yani.yemek-temizlik.çocuk bakımı.çevremde bir sürü torun bakan babaanne ve anneanne var. bi tanesinin de para aldığını duymadım. en basiti teyzem şimdi torun bakıyor, haftanın 5 günü oğlunun evinde kalıyor. para falan sözkonusu bile değil. yani ben çok yadırgarım bu şekilde. ama durumu kötüyse bilemedim şimdi. bir de sadece çocuk bakmıyormuş, evinizi de temizliyormuş yemek de yapıyormuş. bence özverili davranışlar bunlar. yardım etme düşüncesiyle verilebilir aslında diye düşünüyorum.
konu sahinin kafa yapısında sorun var o kayınla ilgili düşünceleride tuhaftı psikolojik vakabir pamuk şeker saflığında arkadaş negzel
Siz neden arkadaslarınıza kayınvalıdenıze para verdıgınızı dedınız kı?çok kayınvalıdenızın gururunu kıran bır davranıs.500 lıra nedir kı.hem ıhtıyacları varmıs.boyle para yardımı ıslerını de herkese yaymanıza çok şaşırdım.arkadaşlar merhaba
10 gün önce bi takım sıkıntılar yaşamıştım kayınvalidem ve kaynım ile ilgili gelen yorumlar konu dışında birde babanesinin para almasına takılmış..
siz söyledikten sonra arkadaşlarım ve iş arkadaşlarımla da konuştum acaba kullanılıyor muyum ?
gerçekten içime dert oldu..
kayınvalidem 700 lira emekli maaşı ile geçiniyor evi kendi evi kira vermiyor.
kaynım öğrenci ve babasından 330 lira para alıyor. onunla okuyor..
bu kadın benim çocuğuma bakıyor evimi temizliyor yemeğimi yapıyor ve bende bunun karşılığında 500 lira para veriyorum yeme içme bizde oluyor mutfak masrafımda 2 katına çıktı arada bi yine ektra kardeşine falan para veriyorum..
şimdi eşim 3.500 lira bende 2.500 lira alıyorum benim kazancımın 1.000 i kesin bebek bakımı için ve yeme içme mevzularına eşimin annesi ve kardeşine gidiyor.
açıkcası bugüne kadar 500 liranın az oldugunu ve maaşını 700 e çıkarmayı düşündüğüm zamanlar bile olmustu..
fakat çevremde bebeğe bakan hiç bir babanenin para almaması ve gelen yorumlardan kendimi keriz gibi hissetmeye başladım.
ilk bakacağı zamanlar eşim anneme her ay başı 500 lira verelim daha istekli bakar hemde yardım etmiş oluruz demişti biraz garipsemiştim sonra o da bakıcıya 1000 vereceğimize gözümüz arkada kalacağına böyle yapalım hem bende kendimi daha iyi hissederim demişti. sebebi de karşılıksız para verdiğinde kendini bana karsı mahcup hissediyormus.. en azından ailesine yardım etmek için bir gerekçe buldu kendine..
çok uzattım ama merak ettiğim şu gerçekten çevreniz de hiç oğlunun kızının çocuguna bakıp para alan kimse yok mu?
internette arştırdım gerçekten bulamadım böyle bişey..
bazı arkadaşlarım yerinde olsam işten çıkar bebeğime kendim bakarım onlara para yedireceğime diyor.
inanın hiç böyle şeyler gelmemişti bugüne kadar aklıma..
siz ne düşünüyorsunuz ?
siz yerimde olsanız ne yaparsınız ?
söylenenler hoşuna gitmemiştir onay bekliyorduKonu sahibi ortada yok boşuna ahkam kesip durmasın kimse
konu sahinin kafa yapısında sorun var o kayınla ilgili düşünceleride tuhaftı psikolojik vaka
500 TL veriyor daha ne olsun. Dunyanin ne kadar fesat arkadaşı varsa konu sahibinin yaninda bir de. Onlarin ağzıyla eve kamera koyuyor, seni keriz yerine koyuyor diyorlar inaniyor. İlginç
babanne ya da anneanne bakacaksa para almasi bana coook abes geliyor. kii hayatta para vermemmm vereceksem de kendim bakarim. kattiyennn
kv nin ihtiyacı varmış.
hem çocuğuna bakıyor,hem temizlik yemek yapıyor.
sen de 500 tl verdiğin için keriz mi hissediyorsun kendini.
valla kusura bakma da bu bakış açısını çok hatalı buldum ben.
insaf yani daha napsın kadın sana.
para yedirmek mi bunun adı.
senin faydan çok daha fazla bu işte,hiç kıymeti yok mu?
lafa bak. halasinin kizinin cocuguna bakiyomus para aliyomus. e alcaksin tabi ben anneanne ya da babanne bakma durumunda bunu dedim. madiyat oomamali isin icinde. bn icimden gelir zatn altta kalmam yaparm yapicagmi ama maasli baktirmak cok mu cok abes.nankörlük gibi geliyor bana
ben de mesela halamın kızının cocuguna bakıyordum kendi evimde
bana 500 lira veriyordu Yanlış anlama beni ama
bu birazda düşünce meselesi bencede çık kendin bak niye doguruyorsunuz o zaman ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?