Bebege ikinayim derken ya...

Konuyu acan konu sahibiyim. Dogumda altima yaptim. Bundan korkuyordum. AMA o an farkliymis. Umrum bile olmadi. Zaten dogumumda bulunanlar birakinbirsey demeyi suratlarinda bile kotu bir ifade olmadi. Zaten altima yaptigimi dogumdan sonra tuvalete gittihimde petimde gordum oyle farkina vardim.

dogumla ilgli bir internnet sitesinde aynen soyle okudum normal dogum oyle filmlerdeki gibi biraz terle bitmiyo ikinirken kendinizi kan diski ve ter icinde bulcksiniz ama utanmayin bu buyuk bir cogunlugun basina geliyo doktorlar aliskin .bunu okudugumda ne utanc verici demisdim aynisi basima geldi

cok utanirim yerin dibine girerim diyodum ama sancidan hic birsey aklam bile gelmedi.drye diyorumki tuvalte gitmem lazim diyorum yok diyo gidemezsin buraya yap olurmu ya diyorum gidemezsin diyo cok israr ettiler bende yaptim

oyle cok olmuyo zaten utaniyosun ama drler zaten buraya yap diyo hemen carsafmi filan degistirdiler filan rezil etmediler yani .anien 36.haftada dgum yaptim hic beklemiyoduk oyuzden karnim da aslinda ac gibiydi lavman filanda yapmadilaroyle isde yani utancak cekincek birsey yok ki ister istemz oluyo herkeze hayirli dogumlar

ya doğumun ne zaman başlayacağını bilmediğin için vallaha ben tıka basa yemeğimi yedim zaten doymak bilmiyordum hamileyken üstünede birkaç bardak çay derkennn sofra ve bardaklar orta yerde kaldı doğuma gittimmmmbende çok korkuyordum tuvaletimi yaparım diye ama içimi temizlediler artık ondanmı bilmiyorum çok şükür sorun olmadı ama ilacı sıktı bana diyorki ebe tuvaletin gelince söyle kaldırayım seni abooovvv o ağrıdann anlamıyomki varmı yokmu tuvaletim allahdan kızcağız yinede götürdü tuvalete iiki götürmüşş yani yoksa yatağa yapacaktımmmmm:)ayy utandım

off offf okurken kendi doğumum aklıma geldi hemde üstünden 15 sene geçti
gece sancılandım bende hastaneye gittik hemen bağırsaklarım dolu tabiki tüm gün yediklerim duruyo
lavman yaptılar ben hemen tuvalete koştum tabi aman allahım bitmiyo sanki
neyse bağırsaklar tamamen boşaldı derken yine tuvalete gitcem diye tutturdum tabi hemşireler göndermedi çünki doğumun son evresi ile tuvalete gitme hissi aynıymış
hemen masaya çıkardılar ben hala tuvalete gitmeliyim derken ıkınmalar başladı vee kızım doğdu galiba tuvaletimi yapmadım yani yapsaydım da hiç umurumda olmazdı o an sadece doğurmayı istiyo insan
rabbim herkese bir avazda doğurmayı nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…