Bebeğe isim konusu ve eşimin düşüncesi

Ama ben konu sahıbıne soyle onerdınız sandım
dogum belgesının arkasına atıyorum ayse yaz
babada suprız yapacakmıs ya oda zekıye koyucam dıyor e demeyecekmı memur ne oluyor yahu dıye?

Ama ben konu sahıbıne soyle onerdınız sandım
dogum belgesının arkasına atıyorum ayse yaz
babada suprız yapacakmıs ya oda zekıye koyucam dıyor e demeyecekmı memur ne oluyor yahu dıye?
İşte memur diyecek zekiye diyorsan git yeni doğum raporu getir, arkasına zekiye yaz. Ben o nedenle konu sahibine bütün doğum raporlarını al, kocana sadece isim yazılmış olan bir tane ver dedim.

Bu arada konu sahibinin tek derdi bu değilmiş, böyle bir adamı büyütmek lazım çocuktan önce...

Kv veya kp adı büyük sürpriz olur. Doğum raporuyla mı kimlik çıkıyor bilmiyorum, öyleyse vermeyin d.raporunu. Allahım nasıl baş edilecek böyle manyk kocalarla ya

isim konusunda kesinlikle taviz verme benden söylemesi benim rızam olmadan esim koydu ismini yani beni.bir punduna getirdi hem annesinin ismini.hem de istemedigim bir ismi.koydu ve ben hala kızıma ismiyle seslenemiyorum. Ama değiştirecegim ismini en.kısa zamanda. Senin içine sinmesi cok.önemli eşine bu konuda taviz verme

Sİzin çok sevdiğiniz birinin ismini mi verecek acaba al karşına konuş kavga etme ama anlat derdini niçin rahatsız olduğunu, senin düşüncelerinden haberi olsun. Sanki eve gelirken aldığı ekmek sayısı mı bu danışılmadan ?

Konuştum güzellikle ne isim varsa aklımda söyle beraber karar verelim birlikte bırakalım diye ..sürpriz yapacaktom sana sen beklemedin sabırlı olamadın..ismini bul gider bırakırım karışmıyorum dedi trip atıyor .

Yasal olarak sizden habersiz isim koyamaz. Rızanızı almak zorunda. Hatta bu şekilde kadının biri kocasına dava açmıştı hatirlarsiniz belki. Asla izin vermeyin. Resmen sizin çocukta hakkınız yokmuş gibi davranıyor.

kızdırmak için yapmış olabilir mi?
yani maksat gıcıklık olsun...
kaç aylık bebeğiniz? doğuma kadar illa ki söylerdir.

Bizim 5 yıl çocuğumuz olmadı. Eşim olursa şu isimleri koymsyı istiyorum dedi. Dedim olsunda kapı, cam önemli değil ismi.
Sonra hamile kaldım.Bir ayeti okuyordum hep,ayette ismi geçen peygamberin adını koymak istedim.eşimde ben önce sana demiştim dedi.çift isim koyalım dedim.erken doğum yaptım, eve geldiğimiz gün gidip sadece kendi istediği ismi yazdırmış. Ben banyodayjen de kendi istediği ismi kulağına okumuş. Çok sinirlendim hala içime sinmedi isim. Eşimde tam bir öküz, asla haklı olduğunu kabullendiremezsin.

Ahahhh canım kaynananın felan ismini koyacak olmasın sen koydurmazsın diye söylemiyordur belkide , ikinizin anlaşıp bir isim koymanızlazım onun istemesiyle olmaz ondan önce gidip sen kimliğini çıkar olmazsa iyi bir kapak olur süpriz yaptım sana dersin

biz de kız olursa eşim erkek olursa ben koyacaktım. kızım olacak allahın izniyle, ben bi isim istedim, eşim hani ben koyacaktım dedi ; hamileligin bu kadar zor oldugunu bilmiyordum benım de hakkım , hiç olmadı iki isim koyarız dedim. ( 2 isim yanlısı olmasam da ) Şimdilik söyledigim isme sıcak bakıyor, ama benım kadar onun da hakkı isim. Benım ıstedıgım ısmı koymayıp , sizin esiniz gibi yaparsa mahkemelik oluruz.

çocuğun annesisin sana sormadan isim kararı alıyor sonra üstüne ne olduğunu da söylemiyor.değil kimlikte görmek bana sormadan isim kararı vermesi bile
asla tavrından taviz verme ama çok suçlayıcı olup haksız konuma da düşürme kendine.yaptığının sende yarattığı duygulardan bahset kendini suçlu hissetmesini sağla.ismi konusunda bile seninle bilikte karar vermeyen adam ilerde çocukla ilgili hiç bir konuda fikrine başvurmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…