Bebeğe isim konusu ve eşimin düşüncesi

Şaka gibi. Gerçekten bu erkekler ne işe yarıyor.

Erkeklerin sürpriz anlayışına bayılıyorum. Siz bir annesiniz ama o sizi öyle görmemiş.

O zaman yeni doğum raporu ister memur, o yüzden sadece adını yazdığın raporu ver dedim
Peki ya memur bunun arkasında atiyorum ayşe yaziyor siz fatma diyorsunuz diye sorluyor mu benim aklima şey geldi hastaneden babalara doğum raporu verilmesin bundan boyle kaç ananin cani yanmis

Ben surat asıp söylemesi için direttim diye sinirlendi ne bırakıyorsan bırak sabırlı olup bekleseydin süprizimi karışmıyorum artık dedi

Kaynanamın ismini bırakmaz eminim yok efendim sabırsız davranmışım sürpiz yapacakmış karışmıyorul ne buluyorsan bul dedi
ya bu birakmaz birakti ne , ne demek istiyorsunuz .kaynanamin ismini koymaz derseniz anlicam birakmaz diyorsunuz şive mi bu modami bu nedir anlasilmiyor hic bir benki anlamoiyorum acaba

Konuşmayı bırak gebertirim onu. Doğrarım kıtır kıtır. Kıyametleri kopartırım isim bulduğuna bile pişman ederim onu. Kimlikte görcen ne demek? Bak demedi deme bu kesin bir aile büyüğünün falan ismini koymayı planlıyor. Kimlikte görürsün demesinin sebebi de karşı çıkmaya fırsatın olmasın. Çok zekiymiş kocan.

Peki ya memur bunun arkasında atiyorum ayşe yaziyor siz fatma diyorsunuz diye sorluyor mu benim aklima şey geldi hastaneden babalara doğum raporu verilmesin bundan boyle kaç ananin cani yanmis
Biz babalara diyoruz bebeğin adını doğum raporunun arkasına yazın diye. Böylece ben ayşe demiştim siz ayla yazdınız diye bir sorun yaşanmıyor. Yazıyoruz ismi belge veriyoruz baba kontrol edip imzalar ondan sonra tescil ederiz. Meryem yerine meyrem yazsa kağıdın arkasına onu bile düzeltmeden yazmamız gerekir...

Aynen
umursama canım.
o yok gibi yaşamaya başla bir an önce.
çünkü kocan her halukarda kavga çıkarıyor.
öyle yapacam artık giden yıllar benden gidiyor inan evlenmeden önce ben de senin gibi konuşıuordum kendimden asla ama asla tavşz vermezdimm bu kız kendini hiç eZdirmez derlerdi..sen evli misin

Aynen

öyle yapacam artık giden yıllar benden gidiyor inan evlenmeden önce ben de senin gibi konuşıuordum kendimden asla ama asla tavşz vermezdimm bu kız kendini hiç eZdirmez derlerdi..sen evli misin
evet 13 yıllık evliyim. 3 kızım var.
evlenmeden önce nasılsam şimdi de öyleyim. ezmem ezilmem.

Ama eminim eşin benimki gibi huysuz değildir
huysuz olsa evli kalmazdım ki.
niye elin delisinin kahrını ömür boyu çekeyim?
mutlu olmak evliliğin temel şartı bana göre. mutsuzsam evliliği sürdürmemin anlamı yok.
kıymet bilmeyen, nankör kocaya verdiğim emeğe yazık. adam beni delirtecek, ağlatacak. ben sıcak yemek, temiz kıyafet, yumuşak yatak sağlamaya devam edeceğim öyle mi?
çok şükür o kadar delirmedim.

Babam da Anneme kardesimin ismini koyarken yapmisti. Allahdan zevkli adamdir, cok gùzel ismi var ...

bu geceki konularda kocalar hep bi garip geldii bana :) cocugun ismini soyledi mi peki? soylemediyse ve soylemicekse ben olsam gece kafasina tavayla vururdum. uyandiginda unutur ismi beraber isim bulursunuz. şaka bi yana senden neden gizliyo ya? annesisin sen,ortak bi karar almaniz lazim degilmi? alamiyosaniz iki isim verin yavrunuza. bence naap et ogren ismini bilmiyosan hala.

daha önce isim konusu gectimi aranizda? Sen istedigin bir ismi söylediysen belki onu koyacaktir. Yani süprizi senin istedigin ismi koymak olur.
Baska türlüsüne süpriz denmez.

Ay heyecan olsun diye öyle söylemiştir ya isimden sürpriz mi olur? Ne değişik bir düşünce?? Bence de çok absürt bir isim çıkacak altından kızsa kv erkekse kp yada bir üst neslin ismi olabilir.

Siz doğumdan önce öğrenmeye bakın ismi yine de söylemezse hastaneyi tembihleyin Doğum belgesini eşinize vermesinler

Kocan başlı başına sinir bozucu. Islatıp ıslatıp dövüceksin o derece.

Bence daha erken davranın eşinizden önce siz ona süpriz yapın.sürpriz öyle olmaz böyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…