- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
Şaka gibi. Gerçekten bu erkekler ne işe yarıyor.kızlar eşim bebeğimize isim bulmuş ve bana söylemiyor başta şaka yapıyor sandım ..dün gece sürpriz kimlikte görürsün dedi..ben de sürpriz istemiyorum bana söyle dedim hayır dedi.benşm de sıratım düştü ..bu konuda gayet ciddi..gelip gönlümü almak için seni yemeğe götüreyim dedi çarşamba günü ..ama isim konusunda hala ısrarcı..ben sana küsmedim alındım dedim sadece ne demek bana söylemiyorsun ..buni yine şakaya vuruyor..baktı benim suratım düzelmiyor kendisi bana tavır yaptı hakkıymış gibi ..ben de noluyor dedim sana .sana söylemeden bırakırsam nolur yani niye böyle yapoyorsun dedi küstü ve benimle konuşmuyor ..siz olsanız konuşur musunuz
Peki ya memur bunun arkasında atiyorum ayşe yaziyor siz fatma diyorsunuz diye sorluyor mu benim aklima şey geldi hastaneden babalara doğum raporu verilmesin bundan boyle kaç ananin cani yanmisO zaman yeni doğum raporu ister memur, o yüzden sadece adını yazdığın raporu ver dedim
Ben surat asıp söylemesi için direttim diye sinirlendi ne bırakıyorsan bırak sabırlı olup bekleseydin süprizimi karışmıyorum artık dedi
ya bu birakmaz birakti ne , ne demek istiyorsunuz .kaynanamin ismini koymaz derseniz anlicam birakmaz diyorsunuz şive mi bu modami bu nedir anlasilmiyor hic bir benki anlamoiyorum acabaKaynanamın ismini bırakmaz eminim yok efendim sabırsız davranmışım sürpiz yapacakmış karışmıyorul ne buluyorsan bul dedi
Hahha çok iyiymiş.O zaman yeni doğum raporu ister memur, o yüzden sadece adını yazdığın raporu ver dedim
Konuşmayı bırak gebertirim onu. Doğrarım kıtır kıtır. Kıyametleri kopartırım isim bulduğuna bile pişman ederim onu. Kimlikte görcen ne demek? Bak demedi deme bu kesin bir aile büyüğünün falan ismini koymayı planlıyor. Kimlikte görürsün demesinin sebebi de karşı çıkmaya fırsatın olmasın. Çok zekiymiş kocan.kızlar eşim bebeğimize isim bulmuş ve bana söylemiyor başta şaka yapıyor sandım ..dün gece sürpriz kimlikte görürsün dedi..ben de sürpriz istemiyorum bana söyle dedim hayır dedi.benşm de sıratım düştü ..bu konuda gayet ciddi..gelip gönlümü almak için seni yemeğe götüreyim dedi çarşamba günü ..ama isim konusunda hala ısrarcı..ben sana küsmedim alındım dedim sadece ne demek bana söylemiyorsun ..buni yine şakaya vuruyor..baktı benim suratım düzelmiyor kendisi bana tavır yaptı hakkıymış gibi ..ben de noluyor dedim sana .sana söylemeden bırakırsam nolur yani niye böyle yapoyorsun dedi küstü ve benimle konuşmuyor ..siz olsanız konuşur musunuz
Biz babalara diyoruz bebeğin adını doğum raporunun arkasına yazın diye. Böylece ben ayşe demiştim siz ayla yazdınız diye bir sorun yaşanmıyor. Yazıyoruz ismi belge veriyoruz baba kontrol edip imzalar ondan sonra tescil ederiz. Meryem yerine meyrem yazsa kağıdın arkasına onu bile düzeltmeden yazmamız gerekir...Peki ya memur bunun arkasında atiyorum ayşe yaziyor siz fatma diyorsunuz diye sorluyor mu benim aklima şey geldi hastaneden babalara doğum raporu verilmesin bundan boyle kaç ananin cani yanmis
öyle yapacam artık giden yıllar benden gidiyor inan evlenmeden önce ben de senin gibi konuşıuordum kendimden asla ama asla tavşz vermezdimm bu kız kendini hiç eZdirmez derlerdi..sen evli misinumursama canım.
o yok gibi yaşamaya başla bir an önce.
çünkü kocan her halukarda kavga çıkarıyor.
evet 13 yıllık evliyim. 3 kızım var.Aynen
öyle yapacam artık giden yıllar benden gidiyor inan evlenmeden önce ben de senin gibi konuşıuordum kendimden asla ama asla tavşz vermezdimm bu kız kendini hiç eZdirmez derlerdi..sen evli misin
Ama eminim eşin benimki gibi huysuz değildirevet 13 yıllık evliyim. 3 kızım var.
evlenmeden önce nasılsam şimdi de öyleyim. ezmem ezilmem.
huysuz olsa evli kalmazdım ki.Ama eminim eşin benimki gibi huysuz değildir
bu geceki konularda kocalar hep bi garip geldii bana :) cocugun ismini soyledi mi peki? soylemediyse ve soylemicekse ben olsam gece kafasina tavayla vururdum. uyandiginda unutur ismi beraber isim bulursunuz. şaka bi yana senden neden gizliyo ya? annesisin sen,ortak bi karar almaniz lazim degilmi? alamiyosaniz iki isim verin yavrunuza. bence naap et ogren ismini bilmiyosan hala.kızlar eşim bebeğimize isim bulmuş ve bana söylemiyor başta şaka yapıyor sandım ..dün gece sürpriz kimlikte görürsün dedi..ben de sürpriz istemiyorum bana söyle dedim hayır dedi.benşm de sıratım düştü ..bu konuda gayet ciddi..gelip gönlümü almak için seni yemeğe götüreyim dedi çarşamba günü ..ama isim konusunda hala ısrarcı..ben sana küsmedim alındım dedim sadece ne demek bana söylemiyorsun ..buni yine şakaya vuruyor..baktı benim suratım düzelmiyor kendisi bana tavır yaptı hakkıymış gibi ..ben de noluyor dedim sana .sana söylemeden bırakırsam nolur yani niye böyle yapoyorsun dedi küstü ve benimle konuşmuyor ..siz olsanız konuşur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?