Herkes senin gibi düşğnmğyor işte canım.. az önce dedi ki ben sana süpriz yapacaktım sen dayanamadın ismini falan da bırakmıyorım ismini bul gider bırakırım tavırlo bir şekildesen sen olmaktan çıkınca ortada ne kaldı?
hiçbir şey.
evlilik veya insan ilişkileri asla tek taraflı yürümez.
eşinin yaptıklarını sana komşun yapsa o komşuyla arkadaş kalmaya devam eder misin?
eh be, manyak mıdır nedir der uzak durursun değil mi?
karı koca olmak her şeye eyvallah etmek, her şeye katlanmak demek değil.
karı koca olmak şu kısa ömrü saygı ve sevgiyle, çocuklarınla beraber mutlu, huzurlu geçirmek; birbirini üzmemek, kırmamak için çabalamaktır.
Esin sacmalamayi abartms cnm ne demek sana söylemiyorm kimlikte görürsün sen bu çocuğun annesi değil misin o nasıl bir düşüncekızlar eşim bebeğimize isim bulmuş ve bana söylemiyor başta şaka yapıyor sandım ..dün gece sürpriz kimlikte görürsün dedi..ben de sürpriz istemiyorum bana söyle dedim hayır dedi.benşm de sıratım düştü ..bu konuda gayet ciddi..gelip gönlümü almak için seni yemeğe götüreyim dedi çarşamba günü ..ama isim konusunda hala ısrarcı..ben sana küsmedim alındım dedim sadece ne demek bana söylemiyorsun ..buni yine şakaya vuruyor..baktı benim suratım düzelmiyor kendisi bana tavır yaptı hakkıymış gibi ..ben de noluyor dedim sana .sana söylemeden bırakırsam nolur yani niye böyle yapoyorsun dedi küstü ve benimle konuşmuyor ..siz olsanız konuşur musunuz
Ben surat asıp söylemesi için direttim diye sinirlendi ne bırakıyorsan bırak sabırlı olup bekleseydin süprizimi karışmıyorum artık dediEsin sacmalamayi abartms cnm ne demek sana söylemiyorm kimlikte görürsün sen bu çocuğun annesi değil misin o nasıl bir düşünce
Kaynanamın ismini bırakmaz eminim yok efendim sabırsız davranmışım sürpiz yapacakmış karışmıyorul ne buluyorsan bul dedikaynananın ismi geliyor ve sen sinirlenme diye söylemiyor. çünkü söylerse burnundan getireceğini düşünüyor olabilir önlem almış resmen.
Aman sende bul canına minnet esin de yani neyin kafasını yaşıyor ne adamlar varKaynanamın ismini bırakmaz eminim yok efendim sabırsız davranmışım sürpiz yapacakmış karışmıyorul ne buluyorsan bul dedi
Ay canım gözünaydın ne güzel bırak trip yapsın. İstediğin olmuş. Haksız olduğunu biliyor için rahat olsun. Sen bi iki isim seç. Bunlardan beraber seçelim hadi dersin bikaç gün sonra olur biter. Baktın triplerde seçer dersin bunu seçtim diye.Herkes senin gibi düşğnmğyor işte canım.. az önce dedi ki ben sana süpriz yapacaktım sen dayanamadın ismini falan da bırakmıyorım ismini bul gider bırakırım tavırlo bir şekilde
umursama canım.Herkes senin gibi düşğnmğyor işte canım.. az önce dedi ki ben sana süpriz yapacaktım sen dayanamadın ismini falan da bırakmıyorım ismini bul gider bırakırım tavırlo bir şekilde
Ayy süpermiş.Nüfus memuruyum. Sana çok pratik bir yöntem söyleyeyim. Doğum raporlarını al, bir tanesinin arkasına istediğin ismi yaz, kocan olacak oduna ver. Nüfusta o ismi yazarlar. Sevgiler
O zaman yeni doğum raporu ister memur, o yüzden sadece adını yazdığın raporu ver dedimAyy süpermiş.Orda ne yazarsa o mu? Adam dese ki hayır bu yazılacak o zaman ne olacak?
Annesinin is mini koyarsa ne yaparsiniz?kızlar eşim bebeğimize isim bulmuş ve bana söylemiyor başta şaka yapıyor sandım ..dün gece sürpriz kimlikte görürsün dedi..ben de sürpriz istemiyorum bana söyle dedim hayır dedi.benşm de sıratım düştü ..bu konuda gayet ciddi..gelip gönlümü almak için seni yemeğe götüreyim dedi çarşamba günü ..ama isim konusunda hala ısrarcı..ben sana küsmedim alındım dedim sadece ne demek bana söylemiyorsun ..buni yine şakaya vuruyor..baktı benim suratım düzelmiyor kendisi bana tavır yaptı hakkıymış gibi ..ben de noluyor dedim sana .sana söylemeden bırakırsam nolur yani niye böyle yapoyorsun dedi küstü ve benimle konuşmuyor ..siz olsanız konuşur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?