Bebeğe turşu !

turşudan bişey olmaz bence
benimde kv booool acılı köfte yedirmişti yedirme sakın dediğim halde oğlumda yemişti afiyetle yedikçe yedirdi yedikçe yedirdi sesimi çıkarmadım
e tabi sonra akşam oldu sancısı oldu ağladı uykular kaçtı
işteeeeeeeeeeee o zaman demediğim kalmadı açtım ağzımı yumdum gözümü bunlar yaşanırkende oğlum 6 aylıktı

Ya kızlar çıldıracam
8 aylık bebeğime ben yokken turşu vermişler
Ben napıcam ya
Oğlumda bişey yok ama sinir oldum kayınpeder vermiş
Bide bişey olmaz bizim oğlanlarada veriyoduk diyo
Hiç hatır gönül dinlemediğim bir konudur. Tuz şeker vs gibi yiyecek veren kişiler bebeğe. Çok papara yiyen oldu benden

E pes.
Gözünüzün önünde 6 aylık bebeğe acılı köfte yediriyorlar sesinizi çıkarmıyorsunuz yavrucak sancıdan kıvranırken ağlarken ses çıkarsanız kaç yazar? Gözünüzün önünde yedirmişler birde!

Yaptıkları çok yanlış bebek 1 yaşına kadar yememeliyse bunu söyleyin. Azıcık yediyse bir şey olmamıştır -umarım-

Ya kızlar çıldıracam
8 aylık bebeğime ben yokken turşu vermişler
Ben napıcam ya
Oğlumda bişey yok ama sinir oldum kayınpeder vermiş
Bide bişey olmaz bizim oğlanlarada veriyoduk diyo
Kuzum sinir olmakta haklisin da fazla gerilme kasma bnm sipa 6 aydan sonra yedi cok cok seviyor bi yan etkisini bi gazini gormedim ama sen yine uyar eşini ve digerlerini

ne çok biliyosun sen öyleeeeeeeee
bazen bazı beyinsizlerin bişeyleri anlaması için yaşatmak gerekiyo ben yedirirken defalarca uyardım
doğrusu ben mutfakta uğraşırken çocukla arkamda kalıyodu sinirimde bozuldu bikereden bişey olmaz dedi ama her arkamı dönüp bakmama yediriyodu ben üstüme düşeni yaptım insanlıkla uyardım 2-3 defa
sonrası belli zaten
kimseyede açıklama yapmak zorunda değilim çok şükür kvdeme kp çocuk emanet etmiyorum herkes kendi derdine yansın

Niye bana çığırdınız ki şu an?
Evet çok biliyorum ki tepki gösterdim, midesini mahveder o tür yiyecekler.
Bazı şeyleri anlasınlar diye yaptım diyorsunuz o çocuk sizin çocuğunuz denek değil.
Neyse sanırım kv ve kpye ders vermek daha önemli. Size iyi forumlar.

çığırtmasaydınız o gün olay o şekilde gelişmiş olamazmı olan olmuş biten bitmiş sizemi kaldı bana analık öğretmek tövbe yaaaa

Bizim komşumuzun kızına da dedesi ıhlamur vermiş çay kaşığıyla 7 aylıkken...ağlıyomuş o sırada onu içince susmuş . Hiç korku yok millette ha...Allah göstermesin bir şey olsa sorumluluğunu alabilecek misin?

Ne olabilir ki ? Abartmayın bişey olmaz. Tuzlu olduğu için verilmemeli,1 yaşa kadar tuz yasak.
İçinde sirke varsa alerjen yahu ben verdim bisey olmadi mantığından çıkmamız lazim...
Biraz saglikli beslenseler olmaz mi yasam sekilleri haline getirseler yani artik eskiden yapılan şeyleri yapmasak...sadece olay tuz degil ki zamani gelince yer herseyden

Ben verdim bişey olmaz mantığıyla çocuk büyütmüyorum. Elbette sağlıklı beslenecekler ama bikere turşu verdiler diye bukadar abartmanın alemi yok. Otursun hergün turşu yesin demiyorum arada fark var.

Ben verdim bişey olmaz mantığıyla çocuk büyütmüyorum. Elbette sağlıklı beslenecekler ama bikere turşu verdiler diye bukadar abartmanın alemi yok. Otursun hergün turşu yesin demiyorum arada fark var.

Bebeklere limon verip suratlarını ekşitince "Ayy ne sevimlii" diye videolarını çeken insanlara bile tepki gösteriyorum ben. O kadar aylık bebeğe turşu verilmez sevgili arkadaşlar. Bir ısırık, bir yalama diyebilirsiniz ama onların daha sindirim sistemleri, boşaltım sistemleri yetişkin bir insanınki kadar gelişmiş değil. Çok çabuk etkilenebilirler.

Sert bir dille uyarın ve çocuğunuzu gözünüzün önünden ayırmayın.

Geçen de eşinin akrabasına gittik,çocuk çatır çatır çiğ köfte yedi acılı maşallah yüzü azıcık bile aksamadı ben zor yedim, maşallah herşeyi yiyor neguzel benDen iyi,çok seçiyorum yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…