- Emoji Skoru
- -29
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi nurgul han
Merhaba ben 22 yaşında anne oldum kızım çok hasta böbrek genişlemesi kalp üfürümü şimdi de ciğerinde ast ve alt yüksekliği çıktı hiçbişeyi doğru olmaz mı bebegın kocam herşeyiyle ilgilenir yardım eder yalan yok ama bide bebegım gülmüyor otizmden şüpheleniyorum gülmüyor hiç durmuyor hep gazı var ve 8 aylık oldu ben gidince beni aramıyor peşimden ağlamıyor hiççç doktora götürdük doktor bize biraz ailenizin yanına götürün memlekete burda tek kaldığınız için uyaran eksikliği vardır dedi hangi bölüme götürücegimiizi şaşırdık doğarken de sga lı doğdu zaten artık çıldırıcam şimdi ailemin yanına geldim durmadan ağlamaya başladı hiçbişey yememeye başladı ağzına bişey götüremiyorum ve eşim tamam ilgili bi koca dediğim gibi ama biraz değil baya cimri olacak çocuğu bi kere bile özele götürmedi devletteki doktor beni takmıyor bile ne zaman gitsem idrar testi yapıp gönderiyor ve kocamın maddi durumu gayettt iyii neyse evdeyken yemek ve mamasını yiyordu ama buraya geldiğim gibi hiç bir şey yemiyor ağzını açmıyor kocama söylüyorum hiç umursamıyor hava değişimi diyip duruyor ağlamaktan harap oldum ne yapıcam ne olur akıl verin elimdeki bilezikleri satıp özele götürüccem artık kafam alak Bulak