Bebeği aldırmalı mıyım? lütfen yardım edin?

Lütfen yargılamadan cevap verin Çok çıkmazdayım 20 yaşındayım sevgilim 34 yaşında ve 8 aydır ilişkimiz var bana daha önceden bir evlilik yaşadığını çocuğunun olduğunu söyledi çocuğuyla tanıştırdı beni ailesiyle bile tanıştırdı birkaç hafta önce öğrendimki aslında daha boşanmamış hani hala evli ama birlikte yaşamıyor pek ben bunu kendime yakıştıramadım ilişkimi bitirdim peşimi bırakmadı kendimden soğutmak için çok şey yaptım dava açtığını söyledi affettirmek için herkesle konuşturdu beni ama istemedim ve ben bugün ondan hamile kaldığımı öğrendim benden yaşça büyük ve şu an boşanma davası açılıyor olsada kimlikte evli ve ben daha küçüğüm okuyorum derslerim çok iyi türkiyede sıralamaya girecek sevideyim ben sizce ne yapmalıyım sonuçta o şu an evli bir adam ve yeni öğrendim sayılır ben ise daha genç bir kız
Ne olursa olsun o bebeğin bir suçu yok kıyma ona.Burada binlerce kişi var hamile kalmayı isteyen senin durumun farklı belki ama olayda tek masum karnındaki mucize

Bebeğe yazık olur o küçücük bir canlı ve kalp sesini duyduğun anda zaten direk duygusallık çöküyor insana. Ailen bebeği öğrendiğinde ne tepki verir ve onlarla mı yaşıyorsunuz?

Bebeğe yazık olur o küçücük bir canlı ve kalp sesini duyduğun anda zaten direk duygusallık çöküyor insana. Ailen bebeği öğrendiğinde ne tepki verir ve onlarla mı yaşıyorsunuz?

Beni reddederler asla affetmezler zaten sevgilimide yaşından dolayı istemiyorlardı sen daha ergensin senin gençliğinden yararlanıyor aklına giriyor diyip istemiyorlardı bide okuduğum için çok beklentileri var benden yani öğrenseler ben ailemle yaşamaya devam edemem sevgilim dediğim adamda boşanma davası açtı yeni bebeğe zarar vermemem için yalvarıyor affetmem için

Beni reddederler asla affetmezler zaten sevgilimide yaşından dolayı istemiyorlardı sen daha ergensin senin gençliğinden yararlanıyor aklına giriyor diyip istemiyorlardı bide okuduğum için çok beklentileri var benden yani öğrenseler ben ailemle yaşamaya devam edemem sevgilim dediğim adamda boşanma davası açtı yeni bebeğe zarar vermemem için yalvarıyor affetmem için
Anladım. Çok zor gerçekten ailen içinde senin içinde Allah yardımcınız olsun 🙏🏻🙏🏻

suan yazdigini okudum ve gercekten üzüldüm.. Bende 20 yasindayim ve suan senin az cok ne düsündügünü biliyorum, ama sunu lütfen aklindan cikarma
1. Bu Adam senden yasca cok büyük ve belli ki sana cok büyük yalan söylemis
2. Üstelik seni ailesiyle tanistirmis, bunun Annesi babasi bu adama dememis mi "oglum sen hala evlisin neden eve baska kadinla geliyorsun"
3. Eger seni gercekten sevseydi, Adam gibi sana herseyi acik acik anlatirdi. Kimse bana kayp etme korkusundan bahsetmesin cünkü yalan söyledigin an zaten o korkuyu bir kenara birakiyorsun .
4. Sen 20 Yasinda hem kendi cocuklarina Annelik Hemde yeri geldiginde üvey cocuklarina Annelik yapabilecek güctemisin? Bence Allahimdan aff dile, birdaha böyle birseyi sakin ama sakin yapma ve okulunu oku. Iyi yerlere gel. Kim bilir senin karsina daha ne hakimler avukatler doktorlar cikacak. Hayatini seni üzmeyen biriyle gecir. Seni de Insallah Allahim affeder. Ama o cocugun illerde Babasiz büyümesine izin verme. Karisini aldatan seni de aldatacaktir bundan emin ol Kardesim

Hayatini nasil etkileyecegine bagli. Cok xor durumda kalip cocuga da iyi bir hayat veremiceksen dogurmanin cok manasi yok. Kendine guveniyorsan dogur derim.

eğer bu adamla bebek olmasada direk ' gerçekten ' ayrılacaksan
aradaki uçurumu anladıysan bebeği aldır derim çok üzülerekte olsa. :(
çünkü okuyormuşsun ailen adamı istememiş vs bide üstüne bebek bence kaldıramazlar.
sen hem kendi çocuguna hemde adamın cocuguna bakarak okuyamazsın.
sende hala bence cocuksun.
hayatın bu yola girdiğinde mahvolur.
eşini aldatan senide aldatır.

ama bebeği aldırıp adamın sözlerine kanacaksan kafanın dikine gideceksen hiç aldırma olan bebeğe olmuş olur.
ayrıca kardeşim var 22 yaşında onun böyle birşey yaptıgını düşünmek dahi istemem.
34 yaşında dul adamla ne işin olur yahu ?
hadi oldu diyelim ne diye korunmazsınız..

Allahım akıl fikir versin.

Peki diyelim ki aldırmayacaksın ne olacak peki nasıl doğurmayı düşünüyorsun aile yapın nasıl ?çevren ,yani eğer ailen bunu sorun etmeyecekse doğur ama diğer türlü nasıl olacak ki ve son olarak istersen doğur istersen diğer türlüsü ama lütfen okuluna devam et bırakma asla okulu.

ÇOK KÖTÜ BİR DURUM GERÇEKTEN DAHA ÇOK KÜÇÜKSÜN YA SEN KENDİNE BAZEN BAKAMAZKEN NASIL BÖYLE BİR HATA YABİLİYORSUNUZ. PEKİ ŞUNU SORMAK İSTİYORUM ADAMA HAMİLE OLDUĞUNU SÖYLEDİN Mİ? SÖYLEDİYSEN TEPKİSİ NE OLDU SANA VE BEBEĞE SAHİP ÇIKACAK MI??

20 yaşındasınız üniversite mezunu değilsiniz işiniz kendinize ait bir eviniz var mı? Diyelim ki barıştınız, bahsi geçen beyfendi sizi aldattığı, terkettiği vs gibi bir durumda çocuğun ihtiyaçlarını karşılayacak gücü kendinizde buluyor musunuz? Aileniz evlenip henüz boşanmamış, çocuklu bir erkeğin varlığını kabul edecek mi? Diyelim ki affettiniz evlendikten 5-6 ay sonra Doğum yapınca (Ki boşanma tekrar evlilik vs derken belki doğum yaptığınızda evli bile olmayabilirsiniz) aileniz-çevreniz bu durumu kabullenebilecek düzeyde mi? Sizinle ailesini tanıstırdığını söylemişsiniz iyi insanlar olsalardı sizi bu konuda uyarırlardı. Beyfendi de zaten iyi biri olsaydı henüz 2 senedir reşit olan bir kızı kandırmazdı, en azından onun iyiliğini düşünüp birlikte bile olsa korunurdu. Kaldı ki baştan sona fake olduğunu düşünüyorum konunuzun ama olur da bir gün biri benzer bir durum yasarsa okusun bunları. Düzgün bakamayacaksanız çocuğa yazık etmeyin. İlla doğuracaksanız bile (bakamayacağınıza huzurlu bir hayat sağlayamayacağınıza inanıyorsanız) devletimizin emanetine bırakabilirsiniz. Çocuğu olmayan ama bir bebek için her şeyini feda eden insanlar var.

Kürtaja karşıyım. Hem dinen hem vicdanen ama o bebeği doğurup berbat bir şekilde büyütecekseniz hiç doğurmayın.
Ama ben fetva veremem. Eğer inançlıysan en yakın din kurumuna gidip durumu anlatıp fetva isteyebilsin.

He okuyorsunuz sıralamaya girecek sevşyedesiniz 20 yaşında bir kızsınız şimdi de hamilesiniz. Ya neden peki, neden. Sevdim deme o yaşta okuyan kız çocuğu en fazla sevgilisiyle kafede limonata içer. Bebek bu oyuncak mı. Günah değil mi şimdi ona, adam evli olmasa bile, neye geç kaldın bu kadar. Evlendim doğurdun diyelim senin de aldatışmıcagın, kocamdan dayak yemiceğin ne malum. Neyine güvenip te o zaman boşanıcam sın. Yapma ya valla Allah akıl fikir versin, o ananıza babanıza da yapmayın. La havle ya
ben o yasta evliydim. Gayet evde camasir bulasik yemek ütü temizlik takilip teknik üniverstede okuyordum. Isteseydim de cocugum da olurdu, önce okulumu bitireyim dedim.
Yasinda sorun yok.
bey birazcik buyukmus, evli oldugunu da sonra ögrenmis.
Keske korunsaymis ama olanla ölene care yok, olmus bir kere.
Bence bekledigi bizden azar isitmek degil bir akil..

Ailesiyle tanıştırdı çocuğu ile tanıştırdı bana dul olduğunu söyledi anlamadım evli olduğunu ve bir iki hafta önce öğrendim daha boşanmadığını hemen ilişkimi bitirdim asla görüşmedim ama bugün hamile kaldığımı öğrendim eğer bana yalan söylemiş olmasaydı evli olmasaydı bu çocuğu direk doğururdum asla aldırmayı düşünmezdim zaten

Tek sorun boşanmamış olmasıysa senin için boşanmasını bekleyeceksin. Evli olduğunu anlamadın diye bunun cezasını karnına duşen masum bebek mi ödeyecek?

Lütfen yargılamadan cevap verin Çok çıkmazdayım 20 yaşındayım sevgilim 34 yaşında ve 8 aydır ilişkimiz var bana daha önceden bir evlilik yaşadığını çocuğunun olduğunu söyledi çocuğuyla tanıştırdı beni ailesiyle bile tanıştırdı birkaç hafta önce öğrendimki aslında daha boşanmamış hani hala evli ama birlikte yaşamıyor pek ben bunu kendime yakıştıramadım ilişkimi bitirdim peşimi bırakmadı kendimden soğutmak için çok şey yaptım dava açtığını söyledi affettirmek için herkesle konuşturdu beni ama istemedim ve ben bugün ondan hamile kaldığımı öğrendim benden yaşça büyük ve şu an boşanma davası açılıyor olsada kimlikte evli ve ben daha küçüğüm okuyorum derslerim çok iyi türkiyede sıralamaya girecek sevideyim ben sizce ne yapmalıyım sonuçta o şu an evli bir adam ve yeni öğrendim sayılır ben ise daha genç bir kız

Genç bir kız olduğunu yeni idrak etmen de güzel 😐

Eşine,çocuğuna hayrı olmayan,size mi hayrı olacak?
Bu kadar saf olmayın yahu akıllanın azıcık, bu hikayede bir tek bebeğe üzüldüm. Aslında söyleyecek çok sözüm var da neyse. Susuyorum!!!

Turkiye de siralamaya giriyorsun ama bak yetmiyor demek ki :işsiz:

Allah aşkına seks ciddi bi iştir !! Öyle kazara Bebek olmaz. Siz allah ne verdiyse sabah akşam doğru düzgün korunmadan yapıp durun sonra adı mucize olsun.!! Oldu ..!!. Sen korunduğunu iddia ediyorsun ya da bu şekilde hamile kalan insanlar korunduğunu iddia ediyor ama ben doğru düzgün korunmadığını iddia ediyorum .. ! hiç kimse de Meryem ana değil yani şimdi eğri oturup doğru konuşalım..!! İlahi bir güç gelip o bebeği senin karnına koymuyor ..!! Hastalık da kapabilirdin kapmış da olabilirsin yani korunmadan gencecik yaşında ilişkiye girmek ne demek hiç mi korkmuyorsun ..!! Senin cinsel yolla bulaşan türlü türlü hastalıklardan haberin var mı acaba ..!!

Back
X