• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeği aldırmalı mıyım? lütfen yardım edin?

ÇOK KÖTÜ BİR DURUM GERÇEKTEN DAHA ÇOK KÜÇÜKSÜN YA SEN KENDİNE BAZEN BAKAMAZKEN NASIL BÖYLE BİR HATA YABİLİYORSUNUZ. PEKİ ŞUNU SORMAK İSTİYORUM ADAMA HAMİLE OLDUĞUNU SÖYLEDİN Mİ? SÖYLEDİYSEN TEPKİSİ NE OLDU SANA VE BEBEĞE SAHİP ÇIKACAK MI??

Boşanma davası açıyor bebeği aldırmamak için gece gündüz kapıma geliyor ben bunu istiyordum senden çocuğum olsun istiyordum seninle evlenmek yuva kurmak istiyorum ikinizede sahip olurum gibi şeyler söylüyor aklıma girmek gibi işte tekrardan
 
Ya çok zor bir durumdasın. Allah yardımcın olsun. Ne bileyim ben olsam aldırırım sanırım. Yazık günah o sabiye.
 
Ailesiyle tanıştırdı çocuğu ile tanıştırdı bana dul olduğunu söyledi anlamadım evli olduğunu ve bir iki hafta önce öğrendim daha boşanmadığını hemen ilişkimi bitirdim asla görüşmedim ama bugün hamile kaldığımı öğrendim eğer bana yalan söylemiş olmasaydı evli olmasaydı bu çocuğu direk doğururdum asla aldırmayı düşünmezdim zaten
Yahu arkadaşım sne iyi misin?
Senin için karısını bırakan, gün gelir başkası için seni bırakır. Ayrıca Türkiyede bir kadın kolay kolay boşanmıyor. Adam çok büyük birşey yapmış olmalı ki boşanma raddesine gelmişler. Allasen aklını başına al ya.
 
Herşey senin kararın. Din min yönünde hiç değilim; ama kesinlikle o güzelliğe kıyma..benim bebeğimde ciddi bir hastalık vardı beyninde 6 aylıkken ve tahliye edildi. Hâlâ çok pişmanlık duyuyorum, tahliyesine izin verdiğim için ve müthiş bir acı, özlem yaşıyorum iki yıldır. O yüzden hiçbir yavrunun annesinden ayrılmasını istemiyorum. O senin herşeyin olacak. Anne olunca anlayacaksın..
 
Her haltı yiyip yiyip hamile kalınca ama ben küçüğüm o çok büyük derslerim iyi bidi bidi bidi.....
Önce düşünecektin kardeşim.hep olan minicik bedenlere oluyor.
Madem yaptın bu saatten sonra bari yaptığının arkasında dur.
 
Lütfen yargılamadan cevap verin Çok çıkmazdayım 20 yaşındayım sevgilim 34 yaşında ve 8 aydır ilişkimiz var bana daha önceden bir evlilik yaşadığını çocuğunun olduğunu söyledi çocuğuyla tanıştırdı beni ailesiyle bile tanıştırdı birkaç hafta önce öğrendimki aslında daha boşanmamış hani hala evli ama birlikte yaşamıyor pek ben bunu kendime yakıştıramadım ilişkimi bitirdim peşimi bırakmadı kendimden soğutmak için çok şey yaptım dava açtığını söyledi affettirmek için herkesle konuşturdu beni ama istemedim ve ben bugün ondan hamile kaldığımı öğrendim benden yaşça büyük ve şu an boşanma davası açılıyor olsada kimlikte evli ve ben daha küçüğüm okuyorum derslerim çok iyi türkiyede sıralamaya girecek sevideyim ben sizce ne yapmalıyım sonuçta o şu an evli bir adam ve yeni öğrendim sayılır ben ise daha genç bir kız
Birlikte olma sorumluluğunu almışsınız ve eğer bu sorumluluğu almissaniz zaten bu sürpriz bi durum değil. Anne ve bebek sağlığı açısından risk yoksa dünyaya gelmeli. Ancak bu karar sizin tek başınıza verebileceğiniz bir karar değil. Baba adayı durumu bilmeli
 
Ailenle aranı açacak bir olay. Muhtemelen de o adam karısından boşanmayacak ya da boşanamayacak. İki gün önce aynı muhabbet Müge Anlı’ya çıktı. Haberlerde de verdiler o geldi aklıma. Ben doğurmanızı önermiyorum. Çocuğun vebalini almamak için bütün bir hayatı harcayacaksınız. Pişman olursanız çocukla ortada kalırsınız.
 
Beni reddederler asla affetmezler zaten sevgilimide yaşından dolayı istemiyorlardı sen daha ergensin senin gençliğinden yararlanıyor aklına giriyor diyip istemiyorlardı bide okuduğum için çok beklentileri var benden yani öğrenseler ben ailemle yaşamaya devam edemem sevgilim dediğim adamda boşanma davası açtı yeni bebeğe zarar vermemem için yalvarıyor affetmem için
Küçüksün işte bilmiyorsun. Boşanma bir ay içinde olan bir şey değil. Nafakası temyizi senelerce sürebiliyor. İmam nikahıyla mı yaşayacaksın o süreçte? Ailenin dışladığı biri olarak?
 
Bak abicim, abi diyorum çünkü kalıbımı basarım erkeksin
ilk konun
buradaki kadınların bir çoğunun kendini paraladığı hamilelik konusu
ayyy aldırimmi aldırmimmi ne yapim diye bide utanmadan eğleniyorsun dimi?
Bitin artık vallahide billahide bitin ya
Şurada belki senin hayal dünyanda yazdığın şeyi gerçekten yaşayan kadınlar var onlar senin gibiler yüzünden burada başlık açıp soru soramıyor çünkü bizler sizin gibi yalancılar yüzünden gerçekleri göremiyoruz. Bu kaçıncı denemen?
Yasmin kullanmışta hamile kalmış, külliyen yalan
Doğum kontrol hapı kadının yumurtalarını tembelleştirir. Kaç kadın bıraktığı halde burada halen hamile kalmaya çalışıyor cahil oku biraz.
Yok doğursam mı aldırsam mı?
Kardeş Türkiye burası o özendiğin yabancı filmlerdeki gibi annecim babacım hamile kaldım ben çocuğu tek başıma büyütücem. Okuyorum ama siz bakarsınız dimi dediğinde onlar ağlayarak sarılıp sana evladımmmm dicekler dimi?
Bizim ülkemiz müslüman toplum, eyvallah evlilik öncesi ilişki artık meşrulaştı ama hamilelikmiş, yok bebekmiş, yok 20 yaşında okul derecesine girecek kadar zekiymiş sen kimi kandırıyorsun?
Çok rica ediyorum vermeyin şöylelerine cevap bunlar bu sayede besleniyor.
Kimbilir şu anda bu yazıyı okuyan başka gerçekten mağdur kadınlar yazmaya korkuyor verilen cevaplardan dolayı çünkü bu kişi sizin damarınıza basmak için herşeyi yapıyor.
 
Kusura bakma ama o adamla ilişki yaşarken biliyordun yaşını çocuğunu, şimdi gelip yok ben genç bir kızım o 34 yaşında deme. Seks yaparken düşünmediysen fazla bir sorun teşkil etmiyor olmalı. Birşeyleri yaşadıktan sonra düşünmeye başlamayacaksın, önce düşünüp tartıp öyle yaşayacaksın.
Ay profil isminden canım kahve istedi kalkıp yapıyorum 😁😁😁 bu arada haklısın 20 yaşında ilişki yaşarken çocuk değil bebek olunca çocuğum olduuuu canım kızım senin ailen nerde ben babama 25 yaşında üniyi bitirmiş çalışıyorken beni istemeye gelecekler dedim utanmıyo musun sen evlenmeye dedi 😂😂😂 amaaaannnn
 
Bebeği aldırmalı mıyım yazısını gördüğüm anda kafayı yiyorum bu forumda.
Biz burda kaç kişiyiz biliyor musun uğraşıp didinip evlat sahibi olmaya çalışan!
Sen kendi libidona sahip çıkamayıp Rabbimin gönderdiği cana mı kıyacaksın? Sen kim oluyosun ki kendinde bu hakkı görüyorsun, gerçekten bu konuları gördükçe deli oluyorum. Doğuramayacaksan girmeyeceksin o yola, giriyorsan katlanacaksın her türlü eziyetine, sen o çocuğu aldırda ilerde tüp bebek kuyruklarında bekle. 1 veren Rabbim 2. yi verir mi sanıyorsun sana!
 
o senin bilinçsizce sahip olduğun cana sahip olmak için tam 3 yıldır hastane doktor ilaç ne varsa uğraşıyorum. Burda o kadar çok bebek sahibi olmak için yıllarını veren insanlar var ki. Ve ben de böyle konuları görünce neden diye sormadan edemiyorum ben hasretle beklerken o minik canı ona anne olabilmek için her hücreme kadar hazırken neden. Rabbimin kudreti onun bileceği iş deyip susuyorum.
ve sana bütün bu yorumlar dışında şunu söyleyeyim ki bugün karısını aldatıp sana kucak açan yarın seni mutlaka aldatacak böylelerine ben adam dahi demiyorum. İşin gerçekten çok zor. Şöyle de bişey var 20 yaşındayken üniversitede dereceli öğrenciydim ve henüz hiç sevgilim olmamıştı bu gençliğin bu hızı nedir anlayamıyorum. Herşey zamanında güze.
Umarım bi çıkış yol bulursun
 
Ailesiyle tanıştırdı çocuğu ile tanıştırdı bana dul olduğunu söyledi anlamadım evli olduğunu ve bir iki hafta önce öğrendim daha boşanmadığını hemen ilişkimi bitirdim asla görüşmedim ama bugün hamile kaldığımı öğrendim eğer bana yalan söylemiş olmasaydı evli olmasaydı bu çocuğu direk doğururdum asla aldırmayı düşünmezdim zaten
e ama ilk mesajlarda yaş farkından dem vurmuşsunuz. gerçekten boşanmış olsaydı 14 yaş sorun olmayacaktı da yalan söyleyince mi sorun oldu yaş farkı ?
 
Ama sen 20 yasindasin daha bula bula dul mu buldun erkek mi kalmadi yasina uygun biri yok muydu
Kısmet işi canım öyle deme karşısına o cıkmış ondan hoşlanmış bu yazılmış ona kader işte imtihan
Yargılıcak çok insan var bari siz olmayın kimse kimsenin hayatında o noktaya getirecek ne yaşadığını bilemez bu kadar önyargılı kınayarak bakmayın başınıza yada bir sevdiğinize tanıdığınıza gelirse anlarsınız. Burası azarlama hor görme yeri değil Öneri sunma fikir verme yeridir.
Burdaki yazanlar hepsi cok haklı o eşinle ayrıldı belki aldattı ve yüzsüz ayrılmadan ilişki başladı sence doğrumu ? Hayır sanada yapar başkasına yaparsa gencsin diyorsun bunun kararını kendin vermen lazım hic kimse sana demez aldır diye bence git annenle konuş hepsini anlat annenle en iyi karar verirsin bence o adamla görüşme sen bilirsin tabi
 
Aldırmazsan bu adam da seninle evlenmezse ne yapacaksın bana onu söyle, atacaksan bi yerlere onu köpekler bulacaksa haberlerdeki geçmiş olaylar gibi, hakkın yok günahına girmeye. Senin hatan 20 yaşında bunları gözardı ederek ilerlemen.
 
Kırmak istemem ama dul bi adamla sevgili oluyorsun hiç mi aklına nüfus kağıdına bakmak gelmiyor ? Bir insan dul bir kişiyle sevgili olursa direk kimliğine bakıp evli mi bekar mı diye bakmalı kimliği yeniyse e devlet sayfasını açtırıp bakmalı bu kadar zor olmamalı. Bebek konusuna gelince de allah yardımcın olsun zor bir karar ama herşeyi tek başına karar ver aldırıcaksan da aldırmıcaksan da herşeyi kendin göğüsleyebilir misin onu düşün çünkü yarın o seni ikna etmeye çalışanın yanında olup olmayacağı muamma ve 20 yaşındasın bunların hepsini yaşamak için çok küçüksün
 
Ay profil isminden canım kahve istedi kalkıp yapıyorum 😁😁😁 bu arada haklısın 20 yaşında ilişki yaşarken çocuk değil bebek olunca çocuğum olduuuu canım kızım senin ailen nerde ben babama 25 yaşında üniyi bitirmiş çalışıyorken beni istemeye gelecekler dedim utanmıyo musun sen evlenmeye dedi 😂😂😂 amaaaannnn

Afiyet olsun sana o zaman 😂 kahvesiz günüm olmaz yazın bile soğuk kahve tüketirim 🙄 ondan bu isim. Bende 23 yaşında annem babama beni istemeye geleceklerini söylediğinde babam benimle 2 hafta konuşmadı 😔 çok utanmıştım. Zaten trajikomik olan da bu ne yani hamile kaldıktan sonra mi okuduğun ve genç olduğun aklına geldi pff.
 
Afiyet olsun sana o zaman 😂 kahvesiz günüm olmaz yazın bile soğuk kahve tüketirim 🙄 ondan bu isim. Bende 23 yaşında annem babama beni istemeye geleceklerini söylediğinde babam benimle 2 hafta konuşmadı 😔 çok utanmıştım. Zaten trajikomik olan da bu ne yani hamile kaldıktan sonra mi okuduğun ve genç olduğun aklına geldi pff.
Bebiş istiyorum diye azaltmıştım kahveyi özlemişim valla yaptım hemen 😂😂😂
 
Back
X