- Konu Sahibi Borderline12
Aldir. 20 yasinda yaptigin bi hata tüm hayatina mal olmasin. Cocuga günah aldirma diyenler bu cocuk bir kaosun kargasanin icine dogacak. Annenin psikolojisi zaten alt üst olmus daha da olacak, zaten daha cok kücüksün bu hatayi ortadan kaldir ve hayatina temiz bi sayfa ac. Ayrica bu cocuk o adamin da cocugu olcak ve o adamin genlerini bir sonraki nesile SEN tasimis olcaksin. Rasyonel düsün. 20li yaslarda insan sacma seyler yapar önemli olan gec olmadan hatalarini telafi etmektirLütfen yargılamadan cevap verin Çok çıkmazdayım 20 yaşındayım sevgilim 34 yaşında ve 8 aydır ilişkimiz var bana daha önceden bir evlilik yaşadığını çocuğunun olduğunu söyledi çocuğuyla tanıştırdı beni ailesiyle bile tanıştırdı birkaç hafta önce öğrendimki aslında daha boşanmamış hani hala evli ama birlikte yaşamıyor pek ben bunu kendime yakıştıramadım ilişkimi bitirdim peşimi bırakmadı kendimden soğutmak için çok şey yaptım dava açtığını söyledi affettirmek için herkesle konuşturdu beni ama istemedim ve ben bugün ondan hamile kaldığımı öğrendim benden yaşça büyük ve şu an boşanma davası açılıyor olsada kimlikte evli ve ben daha küçüğüm okuyorum derslerim çok iyi türkiyede sıralamaya girecek sevideyim ben sizce ne yapmalıyım sonuçta o şu an evli bir adam ve yeni öğrendim sayılır ben ise daha genç bir kız