Iyyy ne tuhaf insanlar bunlar. Mesafe koymuşken boyle sürdür gitsin. Hayatina müdahil olmasinlar. Sigara ictikleri elleriyle çocuğunu ellerler falan.3.5 aylık bebeğim var tamda koronavirusun pik yaptığı dönemde dünyaya geldi ve bende bazı korkular kaldı.bebegimi hiç hava alsın diye bile dışarı çıkarmıyorum.esim alisveris yapiyor.ne özel aracimiz var kafa dinleyelim ıssız yere gidelim diye nede bebek arabası alabildik arabaya atıyım gezdireyim oda yok.aslinda herşeye rağmen evimde bebeğimle mutluyum bazen balkona guneslendirmek için çıkarıyorum.fakat komşularım çok laf ediyorlarmış arkamdan,cok yakın bulduğum bir komşum söyledi.aslinda hiç umursamadım.fakat dün ilk defa bahçeye çıktığımda bana bebeğini heralde 2 yasinda göreceğiz diye nisbet yaptilar,bitaneside bebeğinin bingildagi kapanmaz yazık falan dedi.bu arada sosyal mesafeye hiç dikkat etmiyorlar sürekli sigara iciyorlar.bide ilk hastaneden geldiğimde bebeği gormek istediler ben koronadan dolayı uyuyor diye uzak tuttum eve geçtim.sanirim bu duruma da bozuldular.eve geldim kendimi kötü hidsettim.sanki yanlarına arada inmek zorunda gibi değişik bir duygu.bu arada gecelere kadar sokakta çay yapıp oturuyorlar.dedikodu yapıyorlar.bende yeni doğum yaptığım için sakinlik istiyorum.cok açık sözlüler,müdahil insanlar onlarin ortamlarında mutlu değilim.yinede biraz indirsemmi diye kafam karıştı paylaşmak istedim
Sakın bebek görmeye almayın kimseyi asıl onların yaptığı ayıp.İnsanlar biraz karşısındakine saygılı olmalı.Benim bir arkadaşımda 4 ay önce doğum yaptı İnstagramdan fotoğraf paylaşmış ben de keşke bu hastalıklar geçse de sevsek dedim o da daha geçmez siz gelin dedi mesela o gelmemizi istedi.Diyeceğim o ki karşı tarafın hassasiyeti olabilir ve saygı duyulmalı.Dedikoducu komşularla da görüşmeyin bence konuşup Dursunlar.Ama naçizane yürüme mesafesi de olsa bebeği dışarı çıkartıp hava aldırın güneş görsün.Kimse ile temas ettirmek zorunda değilsiniz sadece hava alsın.3.5 aylık bebeğim var tamda koronavirusun pik yaptığı dönemde dünyaya geldi ve bende bazı korkular kaldı.bebegimi hiç hava alsın diye bile dışarı çıkarmıyorum.esim alisveris yapiyor.ne özel aracimiz var kafa dinleyelim ıssız yere gidelim diye nede bebek arabası alabildik arabaya atıyım gezdireyim oda yok.aslinda herşeye rağmen evimde bebeğimle mutluyum bazen balkona guneslendirmek için çıkarıyorum.fakat komşularım çok laf ediyorlarmış arkamdan,cok yakın bulduğum bir komşum söyledi.aslinda hiç umursamadım.fakat dün ilk defa bahçeye çıktığımda bana bebeğini heralde 2 yasinda göreceğiz diye nisbet yaptilar,bitaneside bebeğinin bingildagi kapanmaz yazık falan dedi.bu arada sosyal mesafeye hiç dikkat etmiyorlar sürekli sigara iciyorlar.bide ilk hastaneden geldiğimde bebeği gormek istediler ben koronadan dolayı uyuyor diye uzak tuttum eve geçtim.sanirim bu duruma da bozuldular.eve geldim kendimi kötü hidsettim.sanki yanlarına arada inmek zorunda gibi değişik bir duygu.bu arada gecelere kadar sokakta çay yapıp oturuyorlar.dedikodu yapıyorlar.bende yeni doğum yaptığım için sakinlik istiyorum.cok açık sözlüler,müdahil insanlar onlarin ortamlarında mutlu değilim.yinede biraz indirsemmi diye kafam karıştı paylaşmak istedim
Temiz bulunsa 2.el bile alınabilir. Ben kendi kullandığım eşyaları direkt tanıdıklara verdim. Eskimiyor. Çok kilolu değilse kanguru bile iş görür.Bebek Arabası alamadık demişsin 250-300 liralık olanları da var bu parayı verecek bir yakının yok mu anneanne dede filan? Sakin yerlerde dolaşmak iyi gelir gelişimi açısından. Farklı uyaranların olduğu çevrede gezinmek faydalı
Maddi durumdan dolayı alamamış olabilirler. Ben öyle anladım keşke alabilecek durumum olsa alıp göndersem. Yok mu burada çocuğunu büyütüp arabaya ihtiyacı olmayan birisi gönderse keşke.Komsular diyor diye degil ama hava almaya, d vitamini almaya ihtiyaci var bebeginizin. Yerinizde olsam arastirip bir bebek arabasi siparis ederdim. Ya da esiniz alisverise gidiyormus o da alabilir. Ve arabaya koyup sakin yerlerde gezdirirdim bebegi.
Maddi durumdan dolayı alamamış olabilirler. Ben öyle anladım keşke alabilecek durumum olsa alıp göndersem. Yok mu burada çocuğunu büyütüp arabaya ihtiyacı olmayan birisi gönderse keşke.
Evet ben de zamanında ikinci ellere bakmıştım doğum zamanı, daha ucuza denk gelebilir ama sıfır olarak 250 liralık tam yatan bastonlar da var demek ki ona da alım gücü yok şu anAslında temiz bulunsa 2.el bile alınabilir. Ben kendi kullandığım eşyaları direkt tanıdıklara verdim. Eskimiyor.
Dışarıda gezmek iyi. Boş konuşan gereksiz komşulara gerek yok, bebeğinizi oyuncak sanıyorlar galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?