- 28 Mart 2020
- 4.099
- 16.737
- 208
Bir kanguru alın fiyatları daha uygun . İkinci el sitelerinden de alabilirsiniz bebek arabası falan. Uzun süre dışarı cikarmazsaniz bebeğinizin bağışıklık sistemi düşük olur , insanları aşırı yadirgar, sizi bezdirecek kadar ayrılık kaygıları yaşar. Açık havada daha fazla bulunan çocuklarda alerjik durumlar da daha az yaşanır. Bu durumları daha fazla da çoğaltabiliriz. Ancak kesinlikle etrafdaki insanları umursamayin. Laf söyleyene iki tane de siz söyleyin içinizde kalmasın. Bebeğiniz için en iyisini siz düşünürsünüz3.5 aylık bebeğim var tamda koronavirusun pik yaptığı dönemde dünyaya geldi ve bende bazı korkular kaldı.bebegimi hiç hava alsın diye bile dışarı çıkarmıyorum.esim alisveris yapiyor.ne özel aracimiz var kafa dinleyelim ıssız yere gidelim diye nede bebek arabası alabildik arabaya atıyım gezdireyim oda yok.aslinda herşeye rağmen evimde bebeğimle mutluyum bazen balkona guneslendirmek için çıkarıyorum.fakat komşularım çok laf ediyorlarmış arkamdan,cok yakın bulduğum bir komşum söyledi.aslinda hiç umursamadım.fakat dün ilk defa bahçeye çıktığımda bana bebeğini heralde 2 yasinda göreceğiz diye nisbet yaptilar,bitaneside bebeğinin bingildagi kapanmaz yazık falan dedi.bu arada sosyal mesafeye hiç dikkat etmiyorlar sürekli sigara iciyorlar.bide ilk hastaneden geldiğimde bebeği gormek istediler ben koronadan dolayı uyuyor diye uzak tuttum eve geçtim.sanirim bu duruma da bozuldular.eve geldim kendimi kötü hidsettim.sanki yanlarına arada inmek zorunda gibi değişik bir duygu.bu arada gecelere kadar sokakta çay yapıp oturuyorlar.dedikodu yapıyorlar.bende yeni doğum yaptığım için sakinlik istiyorum.cok açık sözlüler,müdahil insanlar onlarin ortamlarında mutlu değilim.yinede biraz indirsemmi diye kafam karıştı paylaşmak istedim
Çok haklısınTemiz bulunsa 2.el bile alınabilir. Ben kendi kullandığım eşyaları direkt tanıdıklara verdim. Eskimiyor. Çok kilolu değilse kanguru bile iş görür.
Dışarıda gezmek iyi. Boş konuşan gereksiz komşulara gerek yok, bebeğinizi oyuncak sanıyorlar galiba...
Onlarla muhatap olmak zorunda değilsiniz ben tedbirimi alıyorum Benim bebeğim çok küçük korumak zorundayım deyin.. karşıdan görsünler hayatlarında Hiç bebek görmemişler mi..3.5 aylık bebeğim var tamda koronavirusun pik yaptığı dönemde dünyaya geldi ve bende bazı korkular kaldı.bebegimi hiç hava alsın diye bile dışarı çıkarmıyorum.esim alisveris yapiyor.ne özel aracimiz var kafa dinleyelim ıssız yere gidelim diye nede bebek arabası alabildik arabaya atıyım gezdireyim oda yok.aslinda herşeye rağmen evimde bebeğimle mutluyum bazen balkona guneslendirmek için çıkarıyorum.fakat komşularım çok laf ediyorlarmış arkamdan,cok yakın bulduğum bir komşum söyledi.aslinda hiç umursamadım.fakat dün ilk defa bahçeye çıktığımda bana bebeğini heralde 2 yasinda göreceğiz diye nisbet yaptilar,bitaneside bebeğinin bingildagi kapanmaz yazık falan dedi.bu arada sosyal mesafeye hiç dikkat etmiyorlar sürekli sigara iciyorlar.bide ilk hastaneden geldiğimde bebeği gormek istediler ben koronadan dolayı uyuyor diye uzak tuttum eve geçtim.sanirim bu duruma da bozuldular.eve geldim kendimi kötü hidsettim.sanki yanlarına arada inmek zorunda gibi değişik bir duygu.bu arada gecelere kadar sokakta çay yapıp oturuyorlar.dedikodu yapıyorlar.bende yeni doğum yaptığım için sakinlik istiyorum.cok açık sözlüler,müdahil insanlar onlarin ortamlarında mutlu değilim.yinede biraz indirsemmi diye kafam karıştı paylaşmak istedim
Komşumuzda sizin gibi zamanda doğum yaptı. Geçen indirdi bebeğini aşağıya ama kimse dokunmadı. Dokunmak gibi bi girişimimizde olmadı. Yazık yani helede bu zamanda. Mesafeli oturdu zaten bebeğede değişiklik oldu. İnsanların anlayışlı olması lazım.3.5 aylık bebeğim var tamda koronavirusun pik yaptığı dönemde dünyaya geldi ve bende bazı korkular kaldı.bebegimi hiç hava alsın diye bile dışarı çıkarmıyorum.esim alisveris yapiyor.ne özel aracimiz var kafa dinleyelim ıssız yere gidelim diye nede bebek arabası alabildik arabaya atıyım gezdireyim oda yok.aslinda herşeye rağmen evimde bebeğimle mutluyum bazen balkona guneslendirmek için çıkarıyorum.fakat komşularım çok laf ediyorlarmış arkamdan,cok yakın bulduğum bir komşum söyledi.aslinda hiç umursamadım.fakat dün ilk defa bahçeye çıktığımda bana bebeğini heralde 2 yasinda göreceğiz diye nisbet yaptilar,bitaneside bebeğinin bingildagi kapanmaz yazık falan dedi.bu arada sosyal mesafeye hiç dikkat etmiyorlar sürekli sigara iciyorlar.bide ilk hastaneden geldiğimde bebeği gormek istediler ben koronadan dolayı uyuyor diye uzak tuttum eve geçtim.sanirim bu duruma da bozuldular.eve geldim kendimi kötü hidsettim.sanki yanlarına arada inmek zorunda gibi değişik bir duygu.bu arada gecelere kadar sokakta çay yapıp oturuyorlar.dedikodu yapıyorlar.bende yeni doğum yaptığım için sakinlik istiyorum.cok açık sözlüler,müdahil insanlar onlarin ortamlarında mutlu değilim.yinede biraz indirsemmi diye kafam karıştı paylaşmak istedim
Komşuları sizin gibi değil işte muhtemelen kucaktan kucağa dolaştırıp bebeğin yanında sigara içecekler aman canım açık havada bir şey olmaz diyecekler. Cahillikleri taa oralardan bana geçtiKomşumuzda sizin gibi zamanda doğum yaptı. Geçen indirdi bebeğini aşağıya ama kimse dokunmadı. Dokunmak gibi bi girişimimizde olmadı. Yazık yani helede bu zamanda. Mesafeli oturdu zaten bebeğede değişiklik oldu. İnsanların anlayışlı olması lazım.
Sizin gibi ağzı sigara kokan dedikoducu cühelanın yanına çıkarmak istemedim deseydin. Nefret ediyorum böyle tiplerden. Sen doğru olanı yapıyorsun bebek küçük ve salgın var. Arada sırada bunalmamak için kalabalık olmayan açık havaya çıkarabilirsiniz. Ama ben de olsam konu komşu arasına çıkarmam3.5 aylık bebeğim var tamda koronavirusun pik yaptığı dönemde dünyaya geldi ve bende bazı korkular kaldı.bebegimi hiç hava alsın diye bile dışarı çıkarmıyorum.esim alisveris yapiyor.ne özel aracimiz var kafa dinleyelim ıssız yere gidelim diye nede bebek arabası alabildik arabaya atıyım gezdireyim oda yok.aslinda herşeye rağmen evimde bebeğimle mutluyum bazen balkona guneslendirmek için çıkarıyorum.fakat komşularım çok laf ediyorlarmış arkamdan,cok yakın bulduğum bir komşum söyledi.aslinda hiç umursamadım.fakat dün ilk defa bahçeye çıktığımda bana bebeğini heralde 2 yasinda göreceğiz diye nisbet yaptilar,bitaneside bebeğinin bingildagi kapanmaz yazık falan dedi.bu arada sosyal mesafeye hiç dikkat etmiyorlar sürekli sigara iciyorlar.bide ilk hastaneden geldiğimde bebeği gormek istediler ben koronadan dolayı uyuyor diye uzak tuttum eve geçtim.sanirim bu duruma da bozuldular.eve geldim kendimi kötü hidsettim.sanki yanlarına arada inmek zorunda gibi değişik bir duygu.bu arada gecelere kadar sokakta çay yapıp oturuyorlar.dedikodu yapıyorlar.bende yeni doğum yaptığım için sakinlik istiyorum.cok açık sözlüler,müdahil insanlar onlarin ortamlarında mutlu değilim.yinede biraz indirsemmi diye kafam karıştı paylaşmak istedim
Hassasiyetiniz için teşekkür ederim amaMaddi durumdan dolayı alamamış olabilirler. Ben öyle anladım keşke alabilecek durumum olsa alıp göndersem. Yok mu burada çocuğunu büyütüp arabaya ihtiyacı olmayan birisi gönderse keşke.
Hepiniz okadar iyi niyetli merhametlisiniz ki hepinizi içten kucakliyorum..aslında uygunundan alacaktık fakat korona döneminin en yoğun zamanı olunca tüm heveslerimiz kırıldı ve zaten yasaklar oluyor bu dönem hiç gecmiyecek diye büyüyünce baston model alırız dedik.yani alacağız inşallah.hassasiyetiniz için teşekkür ederim.Evet ben de zamanında ikinci ellere bakmıştım doğum zamanı, daha ucuza denk gelebilir ama sıfır olarak 250 liralık tam yatan bastonlar da var demek ki ona da alım gücü yok şu an
3.5 aylık bebeğim var tamda koronavirusun pik yaptığı dönemde dünyaya geldi ve bende bazı korkular kaldı.bebegimi hiç hava alsın diye bile dışarı çıkarmıyorum.esim alisveris yapiyor.ne özel aracimiz var kafa dinleyelim ıssız yere gidelim diye nede bebek arabası alabildik arabaya atıyım gezdireyim oda yok.aslinda herşeye rağmen evimde bebeğimle mutluyum bazen balkona guneslendirmek için çıkarıyorum.fakat komşularım çok laf ediyorlarmış arkamdan,cok yakın bulduğum bir komşum söyledi.aslinda hiç umursamadım.fakat dün ilk defa bahçeye çıktığımda bana bebeğini heralde 2 yasinda göreceğiz diye nisbet yaptilar,bitaneside bebeğinin bingildagi kapanmaz yazık falan dedi.bu arada sosyal mesafeye hiç dikkat etmiyorlar sürekli sigara iciyorlar.bide ilk hastaneden geldiğimde bebeği gormek istediler ben koronadan dolayı uyuyor diye uzak tuttum eve geçtim.sanirim bu duruma da bozuldular.eve geldim kendimi kötü hidsettim.sanki yanlarına arada inmek zorunda gibi değişik bir duygu.bu arada gecelere kadar sokakta çay yapıp oturuyorlar.dedikodu yapıyorlar.bende yeni doğum yaptığım için sakinlik istiyorum.cok açık sözlüler,müdahil insanlar onlarin ortamlarında mutlu değilim.yinede biraz indirsemmi diye kafam karıştı paylaşmak istedim
Oğlumla ben riskli gruptayız saglık ocağindaki hemsire oglenden sonra balkona çikıp 15 20 dakika el bileklerini günese tutsan yeterli riske girme dedi. Tabi balkon camini acipta. Sen millete bakma nasil icin rahat edecekse o sekilde davran.
Bende aynı sekilde günde bir saat çıkarıyorum babası iş için başka sehirde sadece ben cikarabiliyorum ama bir saat acaba yetersiz mi geliyor diye düşünüyorum.Aslında çıkarsanız iyi olur gerçekten. Yoksa ilerde bebek arabasına da binmek istemiyorlar, dışarı da çıkmak istemiyorlar. Çok zorluk yaşarsınız. Her gün yarım saat hava alıp gelirseniz korona olmazsınız. Ben her gün oğlumla 1 saat dolaşıp geliyorum, kuşlara yem atıyoruz, yürüyoruz. Parka filan sokmuyorum hiç ama açık hava da şart. Kışın bile çıktık biz, ben çıkartmasam babası çıkarttı yani bence de çıkartsanız iyi olur ama komşularınıza ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?