Bebeği bahçeye çıkarmak.

Komşu nedir ya 2 aylık evliyim buradaki kadınlar birikiyor bakkala çakkala gittiğimde söylencem diye gözlüyorlar arkamdan bakıyorlar, umurumda mı ? Tebessüm dahi etmiyorum kendilerince komşuluk Kurmasınlar diye yüzlerine bile bakmıyorum artık öcü gibi bakıyorlar. Çokta hoşuma gidiyor. Onlar için değil bebeğin için dışarı çık kucağında bile tutup bi yarımsaat bi saat gezdirsen faydadır bebişe. Kadınların yanına asla götürme görmezden gel dışarı insanı olduklarını anlasınlar orada kalsınlar sen sakın yüz verme onlara

Bir kanguru alın fiyatları daha uygun . İkinci el sitelerinden de alabilirsiniz bebek arabası falan. Uzun süre dışarı cikarmazsaniz bebeğinizin bağışıklık sistemi düşük olur , insanları aşırı yadirgar, sizi bezdirecek kadar ayrılık kaygıları yaşar. Açık havada daha fazla bulunan çocuklarda alerjik durumlar da daha az yaşanır. Bu durumları daha fazla da çoğaltabiliriz. Ancak kesinlikle etrafdaki insanları umursamayin. Laf söyleyene iki tane de siz söyleyin içinizde kalmasın. Bebeğiniz için en iyisini siz düşünürsünüz

Öncelikle bir bebek arabası alın, sık sık açık havaya çıkarın bebeğinizi. Onun da ihtiyacı var, hem ileride çok zorlanırsınız. Dışarı çıktığında huysuzluk yapar, arabasına binmek istemez vs. Bebeğinin bıngıldağı kapanmaz diyen o kötü kalpli kan emicilerden uzak durduğunuz sürece bir şey olmaz inşallah.

Çok haklısın
Ben bebek arabasını 2. El aldım
Çünkü bence kısa süreli kullanılan gereksiz bişey tek çocuk düşündüğüm için böyle tercih ettim
Zaten 8-9 ay kullandı şimdi yürümeyi terch ediyor boşa almışım

Kanguru ise hayat kurtarıcı idi benim için :)

Herkes yazmis zaten bebeginizi sagligi icin disari cikarmalisiniz. Temiz havaya, gunese ihtiyaci var. Insanlarin az oldugu bir yerlere,park vs gibi acik alanlara goturin.ama o komsularinizdan ozellikle uzak tutun.cok cahiller gercekten.milletteki bu bebek gorme sevdasini da anlamiyorum. Ne olacak sanki yenidogan iste, gorup mikrobunu bulastirmasan ne olur?

Onlarla muhatap olmak zorunda değilsiniz ben tedbirimi alıyorum Benim bebeğim çok küçük korumak zorundayım deyin.. karşıdan görsünler hayatlarında Hiç bebek görmemişler mi..

Komşumuzda sizin gibi zamanda doğum yaptı. Geçen indirdi bebeğini aşağıya ama kimse dokunmadı. Dokunmak gibi bi girişimimizde olmadı. Yazık yani helede bu zamanda. Mesafeli oturdu zaten bebeğede değişiklik oldu. İnsanların anlayışlı olması lazım.

Komşuları sizin gibi değil işte muhtemelen kucaktan kucağa dolaştırıp bebeğin yanında sigara içecekler aman canım açık havada bir şey olmaz diyecekler. Cahillikleri taa oralardan bana geçti

Bebeğim 4 aylık.. küvez süreci ve ameliyat dönemi dışnda dışarı hiç çıkrtmamıştm bu dönemlerde de arabada gidip.geldik toplu taşma kullanmadık.3 buçuk aylıkken kapının önünde kimse yoktu diye çıkartıp iki tur attım.. o kadar mutlu oldu ki.. o hava ona vurunca... Bebekte olsa hava almaya ihtiyacı olduğunu anladım.. bence bebeğinize bunu yapmayın.. etraf boşken hava aldrn

Bebek arabaniz olsaydi cikarin bebek hava alsin derdim cunku disarida daha iyi uyuyorlar. Sakinmayin bu kadar

Zaten sizin tavrınızı az çok anlamışlar , içlerinden bu pimpirikli ( bana göre doğru düşünüyorsunuz o ayrı) diye düşünüp elleşmezler bence, ben etrafımdaki insanlarla ortalama bir muhabbet kurma taraftarıyım ayak üstü üç beş cümle kursanız hiçbir şey olmaz, aman az uyuyor bol huysuz zor yediriyorum klasik bebe şikayetlerinden konuşsanız tamamdır işte, bitti gitti. Bu arada dedikodu yaparlar/yapacaklar bunu engelleyemezsiniz o kısma hiç takılmıyorum.

Bu arada temiz hava bebek için çok kıymetli ben hep çıkardım hep de çıkarıyorum keyifleri bile başka oluyor, mahrum etmeyin

Sizin gibi ağzı sigara kokan dedikoducu cühelanın yanına çıkarmak istemedim deseydin. Nefret ediyorum böyle tiplerden. Sen doğru olanı yapıyorsun bebek küçük ve salgın var. Arada sırada bunalmamak için kalabalık olmayan açık havaya çıkarabilirsiniz. Ama ben de olsam konu komşu arasına çıkarmam

Insanlarla temas konusunda siz en dogrusunu yapiyorsunuz ama disari cikarin bebegi bagisikligi icin bu sart acik havaya yesile ihtiyaci var . Kucağınıza bağlayıp yürüyüş yapsanız çok iyi olur aslında

Komsular onemlı degıl, kımseye vermeyın zaten de..
Bebegı dısarı cıkarın yazıktır,bu sekılde bagısıklıgı hıc gelısmez.
Kıs gelınce zaten evde olucak.
Ikıncı elde olsa bır bebek arabası alın acık hava da yuruyus yapın derım

Oğlumla ben riskli gruptayız saglık ocağindaki hemsire oglenden sonra balkona çikıp 15 20 dakika el bileklerini günese tutsan yeterli riske girme dedi. Tabi balkon camini acipta. Sen millete bakma nasil icin rahat edecekse o sekilde davran.

Maddi durumdan dolayı alamamış olabilirler. Ben öyle anladım keşke alabilecek durumum olsa alıp göndersem. Yok mu burada çocuğunu büyütüp arabaya ihtiyacı olmayan birisi gönderse keşke.
Hassasiyetiniz için teşekkür ederim ama
Evet ben de zamanında ikinci ellere bakmıştım doğum zamanı, daha ucuza denk gelebilir ama sıfır olarak 250 liralık tam yatan bastonlar da var demek ki ona da alım gücü yok şu an
Hepiniz okadar iyi niyetli merhametlisiniz ki hepinizi içten kucakliyorum..aslında uygunundan alacaktık fakat korona döneminin en yoğun zamanı olunca tüm heveslerimiz kırıldı ve zaten yasaklar oluyor bu dönem hiç gecmiyecek diye büyüyünce baston model alırız dedik.yani alacağız inşallah.hassasiyetiniz için teşekkür ederim.

arada çıkar eve gelice güzelde banyo yapıp üzerini değiştir

Kışın da soğuk diye gezdiremeyeceksiniz ama, kısıtlı bir süre var.
Şu güneşteki d vitamini aylarca yok, aldığımız ilaçların faydası tartışılır.
Çocuğa evin mikrobu yetmez, bağışıklığı dışarı çıkmadan nasıl güçlenecek?
Kimsenin yanına götürmek zorunda değilsiniz, ama hava aldırmak lazım.
Bebek arabası maddi sebeplerle almadıysanız kanguru alabilirsiniz, ikinci eller de mevcut.
Uyumlu bir bebekse kanguru veya slingle gezmek bebek arabasından daha rahat.
Sokak aralarında rahat rahat gezersiniz.

Ben yanlis biliyorsam bilenler düzeltsin ama D vitamini guneste kalmanin 20.dakikasindan itibaren vucutta sentezlenmeye basliyor. O yuzden 15 20 dk cikarmak yeterli degil diye biliyorum. Tam sentezlemeye baslayacak 20. dakikada iceri almis oluyorsunuz.

Bende aynı sekilde günde bir saat çıkarıyorum babası iş için başka sehirde sadece ben cikarabiliyorum ama bir saat acaba yetersiz mi geliyor diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…