Bebeği bahçeye çıkarmak.

Kış güneşinin d vitamini açısından faydası yok diye biliyorum.
Hava almak için çıkılmalı elbette.

Kimse görmesi için değil ama d vitamini ve bağışıklığınon güçlenmesi için en azondan günde 1 saat dışarı çıkarmanızı öneririm

Şu yeni kelimesinin bu forumdaki anlamını gerçekten merak ediyorum. 3.5 ay geçmiş yeni doğum olmuyor bence. Geçenlerde bir üye 4 yıldır evliydi yeni evli sayılırız yazmıştı şok olmuştum.

Konuya gelince komşularınızla istemezseniz görüşmeyin mecbur değilsiniz ama çocuğu dışarı çıkartın. İleride çok büyük sıkıntılar yaşarsınız. Temiz havaya, güneşe, hatta mikroba bile ihtiyacı var bebeğinizin. Açık havada yürüyün mutlaka her gün

O sağlık ocagindakiler hiçbirşey bilmiyor cidden.
Evet bana daha 4 aylikken bingildagi kapanmis kapanacak dedi. Panik yaptirdilar. Dr a goturduk hemen. Burda 2 parmak aciklik var ne kapanmasi dedi. Bize de oyle gelmisti ama ilk cocuk olunca ve hemsireden duyunca insan panik oluyor. Sonra yine 6 aylik olmadan snein sütün yok devam sütü veriyorsun ek gidaya geçebilirsin deyince anladim guvenmemem gerektigini.

Ay şaka gibi gercekten. Bişy bilmeden panik yaptırıyorlar. 6 aylik olmadan ek gıdaya geçmek nedir ya. Gerçi bazı bebek geçiyormuş herhalde. Bana da aynısını yaptılar bebegin topuk kanında bi değer sınırda cıkmış Allah tan tedavisi var beni arıyor bilmemnereye sevk ediliyorsnuz doktor bey imzaladı falan filan. Usluplari da kötü. Ben aşı olayi olmasa önünden geçmem saglik ocağının.

Saat 10.00 15.00 araligiymis. Peki 20 dakikadan once sentezlenmiyorsa 20 dakika kalmanin anlami var mi ki?

Ben de asilari bitince onunden gecmeyi biraktim :)

Benim de 20 günlük bebeğim var bende mesela 10 gun sonra falan çıkarabilir miyim ki erken mi olur bende merak ediyorum bu meseleyi ..

Benim de 20 günlük bebeğim var bende mesela 10 gun sonra falan çıkarabilir miyim ki erken mi olur bende merak ediyorum bu meseleyi ..

Doktorum bana ilk bir ay kalabalık, havasız avm gibi yerlere götürmeyin dedi sadece. Sitenin içinde dolaştırıyordum ben birkaç tur atıp dönüyorduk maksimum 15 dakika kadar da olsa çıkartıyordum dışarı.

Doğru tabi avm falan olmaz. Peki hosuna gidiyor muydu bebegin? Bende o zaman başlayım bari gerci cok sıcaklara denk geldik. Deniz olan memleketteyim deniz kenarı da iyi gelebilir bebege bebek arabasında. Korona dan korkuyorum ya. Biz hep evdeyiz klimada. Hoş değil. Ne bilim kimsede bise demiyor acemiyim yalnızım bi de

Saat 10.00 15.00 araligiymis. Peki 20 dakikadan once sentezlenmiyorsa 20 dakika kalmanin anlami var mi ki?
20 dakikadan önce sentezlenmediği bilgisi doğru değil.Siz attığım linke konumunuzu yazıp kendi ilinize göre saat aralığına bakın. Örneğin benim bulunduğum yer 12:58-13:18 gibi. Böyle yaklaşık 20 dk bir aralık verecek.

Renkler, değişik sesler dikkatini çekiyordu etrafa bakıyordu hep, aslında ondan çok benim hoşuma gidiyordu dışarı çıkmış olmak açık havada dikkat ederseniz bir şey olmaz, tam güneşin tepede olmadığı saatler çıkartın biraz size de değişiklik olur. Burda anne bebek üzerine forumlar da var oraya da yazabilirsiniz, yardımcı oluruz biz size :)

Çok teşekkür ederim haklisiniz benim icinde iyi olacak

muhattap olmak zorunda değilsin. laf taşıyanla ilişkiyi kes kafan rahat olsun.

Komşuları boşverin de siz sıkılmıyor musunuz evde. Hem yetişkinler için hem bebekler için güneşe çıkmak faydali vücut d vitamini alsın.
Ayrıca sürekli kapalı yerlerde kalmak kişiyi depresif yapıyor.
Siz de sakin vakitlerde arabasına koyup çıkarın bebeğinizi

Bahçeye.indirin ama o lüzumsuz insanların yanına dahi yaklastirmayin. En sinir olduğum insan tipleri. Onların yanına gidip oturmayın ne.alaka zaten dikkat etmiyolarmis bebeği doğar doğmaz görmek istemek falan hiç bana göre değil.

Bebeğinizin gelişimi ve sosyalleşmesi için 30 dk bile olsa dışarı çikarin,

benimde 31 haftalık iken dogan kızım var şuanda 7. ayimizi tamamlayacağız virüs bu sene doğan bebekleri ciddi etkiledi eve hapis olduk

ilk zamanlar bebegim kücük diye kimseyi ne davet ettim nede kucaklarına verdim virüsde olunca mayıs ayina kadar 5 aylik olana kadar eve kapandık bu süre zarfında cocuk beni ve babasinı gördü 3. kişiler yanına gelip uzaktan gülücuk atsa bile basıyordu çığlığı, yasaklar kalkınca dünyalar benim oldu sanki bende de egzamam tekrarladı kulak iclerime vurdu stresden hergün dışarı cikardim markete gittik bahceye cıkardım şimdi biri yanina yaklaşinca o ağlaması yok kimsenin kucağina da gitmiyor bana bırakmıyor kızım kendi hallediyor mızırdanıyor geriden sevdiriyor kendini,,

sizde çıkarın hava alsın cevreye alışsın dısarının ses ortamına alışsın ileride size sıkıntısi olur çikarmazsanız ,, kimsenin kucağına vermeyin varsın arkanızdan konuşsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…