Çocuk Hastalıkları bebeği doğuştan sünnetli(hiposoadiaslı)olanlar???

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Merhabalar benim oğlum da 6 aylık ileri ciddi derece hipospadiası var, hacettepe tıp fakultesinde üroloji doktoru h.serkan doğan a bakındık, 3 ila 5 ameliyat dediler, bende internetten yeni arayışlara girdim hekim araştırırken sizin yorumlarınız dikkatimi çekti bana yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşekkürler ilgi ve alakanız için cevabınız ne kadar acil olursa biran önce ameliyatımızı yaptırmak isitiyoruuz....

merhaba,
öncelikle çok geçmiş olsun. benim oğlummun rahatsızlığı hafif tek amaliyatla çözüldü çok şükür.
doktorumuzun adı Profesör Dr. İbrahim ULMAN kendisi Ege Üniversitesi çocuk cerrahisinden. son derece anlayışlı ve mükemmel bir doktor. hipos padias konusunda çok daha geliştirmiş kendisini. ülkemizde parmakla gösterilecek doktorlardan birisidir kendisi. kesinlikle tavsiye ederim. eğer imkanınız var ise randevu alıp bir muayne ettirtin derim. pişman olmayacaksınız.
not: hipospadias rahatsızlığı olan çocukların kesinlikle HİPOSPADİAS konusunda kendisini kanıtlamış bir ÇOCUK CERRAHI tarafından amaliyat attirilmesi gerekiyor. aksi takdirde çok ciddi hasar bırakabilir.

eğer doktorumuzun iletişim telefonunu isterseniz.
0232 465 1881' nolu telefondan randevu alabilirsiniz.

bence de ibrahim beyle görüşün ameliyat yine 1 den fazla olabilir belki ona ibrahim bey karar verir ama bu ameliyatların sonucunda doğru sonuç alınması ve çocuğunuzun tamamen iyileşmesi çok önemli. inşallah tek ameliyatla çözülür. çok geçmiş olsun

merhabalar ilgi ve alakanız için gerçekten cok teşekkür ederiz zaten en son ibrahim bey de karar kıldık araştırmalar sonucu, nisan ayından sonra bi görüşme yapıcaz nasip olursa... sakıncası yoksa ameliyat ücreti ne kadar verdiniz... teşekkürler herşey için

bu konuyu buradan bahsetmesek özel msj. yollayamıyorum. e mail adresiniz var ise oradan yazabilirim olur mu?

Benim oğlumda hipospadiaslı doğdu behçet uz hast götürdük 1ameliyatlada bitebilir delik kapanmazsa 2.3. Ameliyatı olabilir dedi güvenemedik ibrahim ulmanın adını çok duydum muayene 300 tl dediler ama ameliyat fiyatını muayene olmadan vermiyorlar maddi olarak durumumuz çok iyi değil ibrahim ulmana ameliyat yaptıran varsa bana ne kadara mal olduğunu dönebilirmisiniz

merhaba ibrahim ulman beyi tavsiye etmişsiniz ,benim oğlumda doğuştan sünnetli ,orta zorluktaymış..doktor beyin ameliyat ücreti nedir acaba ?

Arkadaşlar şifremi unuttum diye siteyi misafir olarak takip ediyordum. Buraya yazdığım mesaj hasbel kader aklıma geldi. Fiyat soranlara özelden mesaj attım. Ameliyatımızın üzerinden 3 yıl geçmiş. Allaha şükür bu zamana kadar en ufak bi sıkıntı olmadı. Önce rabbimin sonra ibrahim beyin sayesinde. Tüm yavrularımıza acil şifalar dilerim

Merhaba benim oglumdada aynı sorun var şimdi nasıl oldu oğlunuz cenk beyi tavsiye edermisiniz doktor arastiriyorum ameliyatta sonra başka sorunlar oldumu cevaplarsaniz çok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…