Bebegi icin OM-X bitkisel surup kullananlar

uykusu düzene girsin diye ilaç mı kullanacaksınız

Bitkisel bir surupmus kullanan arkadasm cok memnun klmis baskz kullanan vr mi diye merak ettim ayrica uyku ilaci degil gaz icin kullanılıyor acklmalarnda uykuyu duzene soktuğu da yazıyor bebegm gazli ayrıca ama uyku bya sorun

Bu günler geçecek emin ol geçmese bizimki geçmezdi o derece diyebilirim. Bu yüzden ne gaz krizlerinde ne de yıllarca uykusuz kalmamıza rağmen ilacı hiç düşünmedim. Tabi ki ufak tefek destek alın ama uyutacak kadar merkezi sinir sistemini etkileyen bir ilacı listenizden çıkarın derim

Öyle uyutan bi surup degil cok arastrdm dr vermis ona zaten gaz icin çocuğu sersemletmiyor tahmin ettiğiniz gibi bnde cok cekndm araştırıyorum o yüzden daha cocuk dr na sorcam bde teşekürler

Bitkisel bir surupmus kullanan arkadasm cok memnun klmis baskz kullanan vr mi diye merak ettim ayrica uyku ilaci degil gaz icin kullanılıyor acklmalarnda uykuyu duzene soktuğu da yazıyor bebegm gazli ayrıca ama uyku bya sorun
Tövbe bismillah bebek bu canım benim. Gazı da olacak kolik de olacak uyumayacak uykusuz bırakacak. Bitkisel de nasıl bitkisel. Bu bitkisel olayını biz biraz yanlış anlıyoruz. Zaten ilaç dediğimiz şeyin etken maddesinde yine bu bitkiler var.

Tabiki oyle ben yalnızım ve hic bisey yapamıyorum gaz sorunu zatenn rahatsiz ediyor cocugu yoksa uyuyabilyor sadece arkdsm kendi çocuğunun uykularni duzenr soktuğununsoyleyip onerdi. Oyle sersem gibide uyumadigini soyledi dr muza sorqcagim bide. Bize sab simplex vermisti o col fayda etmedi ama.netten arastrnca bazı anneler onunda bebeklernde uyku yaptığını. Söylüyor belkide gaz sorunu. Cozulunce uyuyabiliyorlr onunla ilgisi var yine arastrmalarmda nette bu surup icin ise yaramadi gazimza diyende var ben sadeceburdada kullanannlar anneler varaa yorum almk istedim teşekkürler

Ben1 buçuk yıl gaz sorunu çeken bir anneyim. Ve senin gibi tek baktım. İçine düştüğün çaresiz hissetiğin duyguyu çok iyi anlıyorum. Çok araştırdım ve allahtan çok iyi doktorlara denk geldim bu esnada.

Ameliyat olan insandan örnek vereyim. Bağırsaklar lağman ile boşaltılıyor ve diyelim3 gün yemek yemiyor. Eşim mesela1 hafta yemedi. Sonra bebek gibi önce sıvı sonra püre sonra katı gıdalar yediriliyor. Çünkü bağırsak mide işlevi başa dönüyor. Ve gaz çıkarmadığı sürece iyilesemiyor hasta. Iyilesmek yani gaz çıkarmak için en yapabilecegi yürümek.

Bebekler de yemek yemek midede ögutmek bağırsak ayrıştırmak gibi şeylere adapte oluyor. Kendileri hareket edemediği için sürekli buna yardımcı birine ihtiyaçları var. Eşimin o sorun yüzünden tam4 saat yürüdüğünü bilirim. Çocuğu sallıyarak uyutmak bu yuzden işe yarar. Hareket katar işin içine çünkü. Siz çıkarırsınız gazı o yine toplanır. Yani be bitkisel nede kimyasal bişey vermeye gerek yoktur. Masaj sonunda gaz çıkaramayan moraran çocuk ta bir sorun var demektir. Kötü etkisi olmayan yeryüzünde tek bir ilaç dahi yok bunu hiç aklımdan çıkarma bir anne olarak. Yani en kritik noktada vermen gereken sey ilaç. Yoksa uyumuyor gazı var diye ilaç vermek doğru değil. Inanki bugün vermediğin her ilaç çocuğunun gelecekteki sağlığı için yerlestireceğin kuvvetli bir tuğla demek

Dogru söylüyorsun bende masaj hareket yaptiryorum fazlaca gezdiriyorum ve suan hastayım baya zor oluyor mesela bnm esim hayatta 4 saat gezdirmez : )) eczaneden sordum surubu uyku yapmaz içinde uyku yapacak bi bitki yok dedi dere otu yagi ve zencefil gazna iyi gelir sadece dedi. Teşekkür ederim yorumun icn

Eşim bebeği değil kendini gezdirdi4 saat ameliyat sonrası ilk alınan gıdadan sonra:)

Yoksa ne 4 saati. Duş bile alamazdım. Daha saçımı şampuanlamadan. Kapıda biterdi hadi diye. Ruca ederim. Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin.

Ayy kusura bakma yanlış algilamisim.yorgunluk iste.. sagol amin insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…