Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

arkadaslar ya benim iki gundur kanamam cok azdi demistim
ama bugun aksama dogru cok fena sancim basladi
ve kanama basladi belim falanda agriyo acaba adet kanamasimi?
doktor bi kac gun sonra adet gorursun demistide

Merhabalar bewnimde kürtajın üstünden 2 ay geçti.Ama biz korunmadık bu ay doktor 3 ay bekleyin demişti. ama biz beklemedik.Bu gün dayanamadım kan tahlili verdim.sonuç negatif
yıkıldım yıkıldım

ÜZÜLME EN KISA ZAMANDA OLUR İNŞALLAH.HERŞEYİN HAYIRLISI.OLUMLU DÜŞÜNELİM HERŞEY OLUMLU OLSUN İNŞALLAH.:teselli:

geçmiş olsun canım öncelikle.Ama bu kadar üzme kendini başka şeylerle meşgul ol ki unutasın..

Merhabalar bewnimde kürtajın üstünden 2 ay geçti.Ama biz korunmadık bu ay doktor 3 ay bekleyin demişti. ama biz beklemedik.Bu gün dayanamadım kan tahlili verdim.sonuç negatif
yıkıldım yıkıldım

Canım hemen pes etme öyle sabır.kaydirigubbakcemile5

Canım aynı benimde senin gibi oldu.Arka arkaya tekrar hep kalbi duracakmış gibi geliyor.Ama bismillah dedim bu ay ve korunmadık. Hemen kan tahlili verdim negatifti .Ama şuan daha iyiyim .Hep önümüze bakamak zorundayız.Doktorlada konuştum,tüp bebek yapalım dedim hani orada daha kaliteli embryolar seçiliyorya kalp durmasıyla düşük olayları v.s olma ihtimali daha düşüktür diye sordum.Hayır dedi.Ne kadar seçilipte konsa bu tarz düşükleri engelleyemeyiz dedi.o yüzden doğal yolla denemeye değer.

cnm merhaba...bende 1.aydan itibaren korunmayı bıraktım aslında..şimdi de her ay hamile kalabilecekmiyim endişesi başladı..
benim çevremde böyle ilk bebeklerinde aynı sorunu yaşayan biçok insan var ve hepside 2. kez hamileliklerini sorunsuz atlatıp anne olabildiler..o yüzden kötü şeyler aklımız getirmemeliyiz..en azından hamile kalabiliyoruz.umarım en kısa zamanda hamilelik haberlerimizi paylaşırız

merhabalar bende aynı derten muzdarip biri olarak aranıza katılmak istiyorum
iki defa bebeklerimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum
ama drlar bana demediki bunun sebebini araştıralım
biri gel aşılama yapalım dedi biri gel yumurta takibiyle gebe kal dedi ben ısrar ettim genetik araştırma için ve yaptırdım sonuç üç gende mutasyon kan pıhtılaşması çıktı hala tedavim devam ediyor tekrar gebe kaldığımda iğne kullanmam şart inş üçüncü gebeliğimde bebeğime kavuşurum henüz korunmayı bırakmadım tedavim devam ettiği için ama sonuna geldik 1 ay sonra bırakıcam sanırım

cnm merhaba...bende genetik araştırma yaptırmak istiyorum..seni doktorunmu sevk etmişti yoksa üniversiteye gidip yaptırmak mümkün mü? bende soktoruma gidip araştırma yapılmasını istedim bazı testler verdi hıfzısıhhada yaptırmamı istedi ama ege üniversitesine de gitmek istiyorum açıkçası

kizlar merhaba,

bende 8+6 iken kalp atısı olmadıgı icin kurtaj olmak zorunda kaldım.
8 haziranda aşılama yapıldı bugun 10. günüm ama hiç bir belirtim yok.
biraz once idrarımı 2 saat tutup idrar testi yaptım ama ikinci cizginin golgesi bile cıkmadı..
cok istiyorum tekrar bebegim olmasını, asılamadan cok umutluydum henuz kanda baktırmadım
umutlarım tamamen kaybolmadı ama kafamda bir soru isareti olustu iste..

hepinize geçmiş olsn öncelikle aynı olay benm başımdan da geçti benm bıdıgımda 2 aylıktı kalp atışı olmadı ve kürtaj oldm. şubatta hamile kalmştım sadece 3 ay korundm hazirann 29 geri hamile kaldım şuan kızım 3 aylık oldu çok şükür iiyz yani demek istedgm bir kere böle bir olay yaşamış olsak bile bu böle devam edecek diye bişey yok tabi bunlar 2008 de yaşandı

merhaba kızlar bende 1 yıl önce 8 haftalık bebeğimi kaybettim.kalp sesini duyamadık.zaten ultrasanda 5 haftalık gözüküyomuş.tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum.benimde beklediğim adet tarihim 21 haziran.inşallah hamileyimdir...senağlama

geçmiş olsun .inşallah hamilesindir .ama ola ki değilsen sakın çok üzülme ümidimizi hiç kaybetmeyelim inşallah.
FİLİZ sen nasılsın 1 haftadır yoktum .hemen baktım sayfaya.görüşürüz
arkadaşlar

Arkadaşlar bende 10+4 iken bebek karnımda gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım, ilk gebeliğimdi hala çok üzgünüm.. doktor 2-3 ay korunmamızı önerdi. çok uzun geliyo 3 ay ve doktorum hiç bir test yaptırmamı önermedi 2.düşükten sonra bakarız onlara dedi ama benim içim rahat etmiycek yaptırsammı? aranızda yaptıran varsa bilgi verirmisiniz lütfen senağlama

Canım araştır ilk önce bence ondan sonra tekrar hamile kal.Geçmiş olsun..
Neden aşılama yapıldı canım?Normal yolla kalamıyormusun?

Evet canım öyle ama insan tedirgin oluyor işte ALLAH hayırlısını versin..

Geçmiş olsun canım.Şimdi nasılsın?Adet gördünmü?
Bende bakamıyorum canım ne zamandır ben bebek yapmayı bi kaç daha erteledim gibi..

Canım ilk gebelikte zaten önermiyorlar eğer tekrarlarsa yapıyorlar test.Çünkü artık herkesde olabiliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…