Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

Kizlar size bebeginizi kaybettikten sonra test falan yapildi mi ya da benim gibi mol gebelik yasayan var mi

Canım geçmiş olsun. Ben bu mol gebeliği eşimin ablasında duymuştum. O evvelden yaşamış ilk hamileliğinde. Şimdi 3 tane evladı var. Rabbim şifanı versin sana da sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

Canım geçmiş olsun. Ben bu mol gebeliği eşimin ablasında duymuştum. O evvelden yaşamış ilk hamileliğinde. Şimdi 3 tane evladı var. Rabbim şifanı versin sana da sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
Cok var bekleme suresini doldurduktan sonra hamile kalan canim ama bazilarinin da tekrar ediyor benim bu kaybettigim bebegimin hic bir sikintisi yoktu haftasina gore ilerdeydi kalbi gumbur gumbur atiyordu ne oldu anlamadik rabbimden tek duam ins tekrarlamamistir mol simdi patolojiyi bekliyoruz

Kizlar size bebeginizi kaybettikten sonra test falan yapildi mi ya da benim gibi mol gebelik yasayan var mi
benimde hep öndeydibebeğimin gelişimi. benım drum ilk düşüğüm olmasına ragmen patolojiye gönderdi 7 yaşında bir oğlum var onda sorun yasamamıstım hiç. patoloji raporunda mol gebelik çıkmadı. korunma surem dolunca pıhtılasma testi hormon testi hepsini istedi dr

Gecmis olsun özelde de yapiliyor testler durumun varsa ve beklemek istemiyorsan 1000 lira tutar ve 1 ayda sonuc veriyorlar en gec. Ünjversitede baya uzuyor.
Devlet hastanesi yapmazsa eğer özelde yaptiricam . Bana özel den mesaj gönderebilir misin bildiğin bir özel hastane adı varsa eğer. Teşekkürler

Daha iki gun once kurtaj oldum canim 15 20 gune cikar herhalde bilmiyorum ki
Benim patoloji raporu iyi çıktı. Doktorum genetik araştırması istedi. Yaşım 40 a yaklaştığı için bir sorun varsa en baştan mudahale edebilmek için. Kan pıhtılaşması vs gibi bir daha bebeğimin bu tur sebeplerden olmemesi için. Ama çok zor bir daha kimseye yasatmasin Rabbim

Çok geçmiş olsun, Allah gönlünüze göre versin... yaşınızın 39 olmasi bebeğe tabiki engel değil, inşallah kucağıniza bu sefer yavrunuzu alırsınız,
Sağol arkadaşım. İnşallah. Yaş tan dolayı engel yok ama kolay hamile kalınmiyor birde genç yaşta olanlara benzemiyor daha ağır geçtiği için tedbirli olmakta fayda var yine de .

Devlet hastanesi yapmazsa eğer özelde yaptiricam . Bana özel den mesaj gönderebilir misin bildiğin bir özel hastane adı varsa eğer. Teşekkürler
Esim dun dr la görüşmeye gitmiş iki ay sonra tekrar dusunebilirsiniz demis esim de bu ikinci kaybimiz esimin psikoljisi cok kotu biz test yaptirmadan yeniden denemek istemiyoruz demis ozelde yaptirirsaniz 5 6 bini gozden cikarmaniz lazım demis devlet hastanelerinde 3 kayiptan once arastirmiyorlar demis esim de ne yapalim gerekirse arabayi satariz diyo korkuyorux çünkü onlara soylemek kolay benim canimdan can gidiyor

Hadi yaaa o kadar pahalimi . Esim ve ben çalışıyoruz ama bur yandan da ev taksidi oduyoruz. Bakalım bir ihtimal. Benim doktoruma dedi 3 taneden evvel devlet te yapılmadığı nı ama. Senin yaşın ileri olduğu için vede zor hamile kaldığın için belki yapar dedi. İşimiz zor anlaşılan

Kardeşim sen hangi sehirdesin bilmedigim baska testler mi var bilmiyorum ama trombofili paneli,lupus antikoagulani,kromozom analizi 5-6 bin tutmaz. 2000 lira ortalama bizim burda. Ben Izmirdeyim

Canim
Kardeşim sen hangi sehirdesin bilmedigim baska testler mi var bilmiyorum ama trombofili paneli,lupus antikoagulani,kromozom analizi 5-6 bin tutmaz. 2000 lira ortalama bizim burda. Ben Izmirdeyim
Canim malatyadayim dr demis yazmis isimlerini bilmiyorum hangileri ama triot kan pihtilasmasi genetik bazilarini da okuyamadim ama 5 _6 bin tutar demis

Canim

Canim malatyadayim dr demis yazmis isimlerini bilmiyorum hangileri ama triot kan pihtilasmasi genetik bazilarini da okuyamadim ama 5 _6 bin tutar demis
Tiroit gibi bazi hormon testlerini dahiliye bölümüne gitsen de bakarlar canim . Genetik testler pahali tabi orada nasil yapiyorlar bilmiyorum. Ben sgk anlasmali özel hast. Gidiyordum kadin doguma. Orada tiroit vs. Az bir miktar ödeyerek baktiriyordum. Pihtilasma icin 350 lira idi sgk anlasmali oldugu icin dr. Baktirmisti. Öyle bi yer varsa onu arastirin bosuna fazla para ödemeyin bulundugunuz yerdeki hastaneleri bilemiyorum tabi..

Kızlar merhaba uzun zamandır yazmak istiyordum anca fırsat bulabildim haziran ayında 9 hafya bebeğimin kalbi durması sebeniyle kürtaj ile alınmıştı, yapılan testler sonucu herhnsgi bir anomali olmaması sebebeiyle doktorumuz beklemek durumunda olmadığımızı belirtti biz de 40 ımız cıkıp ilk regli olduktan sonra yine korumasız ilişkiye devam ettik ve bir mucizeyle ilk regl sonrası yumurtlamada hamile kaldım. Bebeğimiz sağ salim dünyaya geldi elhamdülillah iki bucuk aylık oldı bile. En önemlisi doktorunuza güvenmek sonrasında her şey rabbimin nasip ettiği gibi oluyor zaten inanmak en önemlisi sizlere de umut olsun diye yazmal istedim doktorunuzun söylediği bekleme süresi bittiğinde umudunuzu kaybetmeden deneyin allahım hepinize bu mutluluğu yaşatsın dualarımdasınız...

Allah bebeğinizi size bağışlasin canım.testleri nerde ne kadara yaptırdınız canım.lütfen bu konuda bilgi ver biraz.benim bebegim de suan 8 haftalik kalp atisi yok.doktor haftaya kadar bekleyelim dedi.olmazsa alacaklar bebeğimi.bu süreçte neler yapmaliyim.yardim edermisin

Bende yaziyim.2 senelim evliyim 2 senede 3 tane bebegimi kalp atislaei durdugu ocin kaybettim.rabbim buyuktur ddik yilmadik.suan 3 uz hamileyim.rabbim sona kadar cikmayi nasip eder insallah.3 melek kaybettim 3 melek kazandim.rabbime siginn insallah tez zamanda isteyen herkese rabbim verir.cok zor atlatmasi yasamasi.ama toparlanip allaha sigindiktan sonra gerisi geliyo evvel allah.

ALLAH bağışlasın canim bebeklerini.bebeklerin kalbi neden durmuş arasturdıniz mı?

Canım Rabbim sana bağışlasın inşallah kuzularini. Yalnız aklında bulunsun kan pıhtılaşması olabilir sende. Bu sebeple önlem amaçlı coraspin kullan hiç olmazsa dr.una danışıp. Bir de 20.haftadan sonra her muayenede bebeklerini besleyen damarlardaki kan akımına baktir dr.una. bu dediğim çok önemli, atlama lutfen. Kan pıhtılaşması var ise sende bir süre sonra bebegi besleyen damarlar tıkanıyor ve bebek yeterli beslenemedigi için kalbi duruyor maalesef ki bu acıyı deneyimledigim için biliyorum bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…