- 19 Ekim 2022
- 2.275
- 6.192
- 88
- 30
- Konu Sahibi cileklipasta95
-
Bu zamana kadar bikaç defa anneme bıraktım bikaç saatliğine ve fırsat buldukça eşime bırakıp dışarı çıkıyorum, duruyor ama tamamen yabancı bi ortamda kalmadı daha önce hiç. Durur gibi geliyor, birazda ona güvenerek bu adımı attım.Benim kızım da 21 aylık acaba diyoeum ben de böyle 1-2 saatlik versem mi? Abileri okula gidiyor. Bilemedim. Sizin kaç saatlik? Durur mu sizsiz?
Bende sizin gibi diyordum hep ama kızımın buna ihtiyacı olduğunu hissetmeye başladım son zamanlarda, inşaallah pişman olmamÇok mecbur kalmadıkça bu kadar küçük çocukların kreşe verilmesine karşıyım asla vermem
Karşı komşum torununa bakıyor, 2 yaşındaki oğlunu kızı vermiş kreşe, annesi çok güzel bakmasına rağmen çocuk ağlayarak geliyor her gün kreşten gidip çocuğu alıyorlar çok ağladığı için yazık ya neden ihtiyacı olduğunu düşündünüz ki bu yaştaBende sizin gibi diyordum hep ama kızımın buna ihtiyacı olduğunu hissetmeye başladım son zamanlarda, inşaallah pişman olmam
Ilk zamanlarda ağlaması çok normal tabi ki, bunu göze alarak bu adımı attım zaten.. Yaşıtlarıyla, çocuklarla vakit geçirmeyi çok seviyor kızım, evde sıkılıyor bi zaman sonra.. En geç 2 buçuk yaşına kadar alışmış olması gerekiyordu, bende ufak ufak başlatmak istedim, bizim bakacak bi babanemiz, ananemiz yok maalesef :) Yurtdışında yaşadığımız içinde küçük yaştan dili öğrenmesi çok önemli.. Sabahtan akşama kadar bırakacak değilim zatenKarşı komşum torununa bakıyor, 2 yaşındaki oğlunu kızı vermiş kreşe, annesi çok güzel bakmasına rağmen çocuk ağlayarak geliyor her gün kreşten gidip çocuğu alıyorlar çok ağladığı için yazık ya neden ihtiyacı olduğunu düşündünüz ki bu yaşta
Çalışmıyorsanız küçücük çocuğu vermeye nasıl gönlünüz razı geldi tam güne anlamadım. Çok çok küçük.Merhaba anneler,
kızım bu ay 17 aylık olacak, tek çocuk. Evde sadece benimle olmaktan sıkıldığını düşündüğüm için bugün kreşe yazdırdım, yarın ilk günümüz. Yaşıtlarıyla bir arada olmak iyi gelecektir, ben annesiyim ama işlerini iyi yapan öğretmenlerininde çok şey katacaklarına inanıyorum. Yurtdışında olduğumuz için dili öğrenmesine de faydası olacak. Hem heyecanlıyım hemde içim buruk, ağlayasım geliyor nedense
Sizler nasıl yönettiniz bu süreci, abartıyor muyum acaba?
Tam gün vereceğimi yazmadım ki, nereden çıkardınız?Çalışmıyorsanız küçücük çocuğu vermeye nasıl gönlünüz razı geldi tam güne anlamadım. Çok çok küçük.
O kadarlık çocuk oyun grubu için dahi erkenTam gün vereceğimi yazmadım ki, nereden çıkardınız?
Farklı bakış açıları var bu konuya dair.. Çevremdekiler çok güzel geri dönüş aldılar, bu yüzden denemek istedim.. Çocuğumu zorlayacak değilimO kadarlık çocuk oyun grubu için dahi erken
Pozitif yorumunuz için teşekkür ederim, gönderdiğim yeri tavsiye üzerine seçtim. Iyi geleceğine inanıyorum ama içten içe üzülüyorumda. Kızımdan çok ben hazır değilmişim gibi hissediyorumTürkiye’de olsanız vermeyin daha erken derdim ama değilsiniz. Hangi ülkede olduğunuzu bilmiyorum ama bazı ülkelerde çocuk yaşını doldurunca okula gidiyor ve çok güzel yetişiyorlar çok güzel öğreniyorlar herşeyi. Bazen videolarda görüyorum çocuk 3 yaşında bile değil kıyafetini katlıyor düzgünce sebze seçmeyi biliyor yemeğini bulaşığa kaldırmayı biliyor. Benim 30 yaşında kardeşim yapamıyor onları
Siz gönderdiğiniz yere güveniyorsanız sorun yok kızınızı en iyi siz tanıyorsunuz yaşıtlarıyla olması güzel bence.
Çok teşekkürler. Moralim bozulmuştu yorumlardan sonraay herkes ne kadar olumsuz konuşmuş sanki cami duvarına bırakılıyor bebek!!
belki çok sosyal ve yaşıtlarıyla vakit geçirmekten keyif alıyordur belki anne de baba da çalışacaktır ne kadar meraklıyız heves kırmaya…
ben de sosyalleşmesini umarak 18 aylıkken oyun grubuna gönderiyordum eşim götürüp yanında kalıyordu. pek verim alamadık çünkü bireysel etkinlik yapıyorlardı biraz erteledik. bu süreçte şunu fark ettim oğlum o kadar da insan canlısı değil parkta sadece gözlemliyor hiç iletişim kurmuyor yaşıtlarıyla. büyüklerle daha iyi anlaşıyor. şu an ben çalışıyorken annem ve eşim baktığı için üstünde durmadık ama kardeşi geleceği zaman tekrar bir deneyeceğiz. kreşe öcü gibi bakmıyorum aksine çocuklarımız çok yalnız büyüyor.
Ordan mutlu geldiğini görünce rahatlar içinizPozitif yorumunuz için teşekkür ederim, gönderdiğim yeri tavsiye üzerine seçtim. Iyi geleceğine inanıyorum ama içten içe üzülüyorumda. Kızımdan çok ben hazır değilmişim gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?