Bebeği kreşe başlayanlar 🥲

Oğlum 1 buçuk yaşındayken, kızım ise 1 yaşındayken başladı kreşe (yarım gün) elbette oryantasyon zaman alan bir süreç ama inanın tahmininizden daha hızlı alışıyorlar (elbette çocuğun karakteri önemli). Eklemek isterim ki şimdiye kadar hep avantajını yaşadık örneğin ilk aklıma gelen, bizde çoklu dil konuşulan bir ülkede yaşıyoruz oğlum hiç bir zaman dil problemi çekmedi kendini her zaman her yerde çok iyi ifade etti, kızım henüz küçük ama tahmin ediyorum ki oda öyle olacaktır. Ayrıca çocuğunuz kreşteyken hem fizyolojik hemde psikolojik olarak dinleneceğinizden eve döndüğünde yaşadığınız zamanlar daha verimli geçecektir tecrübe ile sabit.

Son düzenleme:
Merhaba,
Özel değilse neden 10 aylıkken verdiniz sorabilir miyim? Ben de 16-17 aylıkken vermeyi düşünüyorum. Şuan tam 1 yaşında. Güvendiğim bildiğim öğretmenlerini tanıdığım iyi köklü bir okul var yeğenim 3 yıldır gidiyor oradan biliyorum. Sadece endişelerim o yaşta da hala bezlenmesi ve gündüz uykusunun olması. Sizin kreşinizde nasıl ilerliyor süreç? Olumlu ve olumsuz deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

cünkü 1 yasina girdiginde calismam gerekiyor, uyum sürecini 10 aylikken baslattik ve güzel de oldu. Ordaki bütün cocuklar bezleniyor yani bu gayet normal birsey. Iki uyku yapiyor orda cocugum, bir sorun olmuyor.

ayyyynnnnen katiliyorum. Cocugum kresteyken eve gelip rahatca kahvalti yapabiliyorum, kahvemi sogumadan icebiliyorum. 2 saat sonra özlüyorum zaten artik ve onu gidip almak icin sabirsizlaniyorum. Sonraki vakti daha güzel
ve kaliteli geciriyoruz cünkü herkesin keyfi
yerinde oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…