Bebeği küçükken 2. Hamle olanlarrrr

Merhaba arkadaşlar
Benim de 13 aylık bir oğlum var ve 10 haftalık hamileyim.
Aslında plansız değil isteyerek oldu ama bazen korkmuyor değilim. Hakkımızda hayırlısı olsun

aramıza hoşgeldinn nasıl cesaret ettn ya benmki süprz oldu tabi istiyorum öğrennce önce çok ağladım ama rabbm nasip etmiş şimdi bebeğimi bekliyorum hayrlısıyla kucağımıza alalım inşallah

benim oğlum da 18 aylık çok hareketli. ama ben 2. ye hamile miyim bilmiyorum. boşuna umutlanıyorum biliyorum ama yine de umut işte. Allah bağışlasın yavrularınızı kızlar. testte yapamıyorum. benim oğlum tüp bebek ti o kadar çok tek çizgi gördüm ki. hiç elim gitmiyor teste yaklaşık 1 ay geçti adetim.

Canım benim ilki de tüp bebekti, tam doğum gününde ikinci kardeşi yola çıkmış. Tedavi sonra doğal yolla gebelik hikayeleri çok, inşallah sonuç beklediğin gibidir:)

merhabalar arkadaşlar...

Benim de 13 aylık bir kızım var ve 7 haftalık hamileyim... iki hafta oldu yaklaşık öğreneli... ilk günler şaşkınlık korku hepsi bir aradaydı çok erken dedim belki seneye diyordum ama beklemeden oluverdi... hamile kalıverdim hala da korkuyorum ama hem bakabilecek miyim korkusu hem de kaybetme korkusunu bir arada yaşıyorum... Allah hepimize hayırlısını versin ve yardımcımız olsun..

Merhabalar. Benim de 26 aylık oğlum var. İsteyerek oldu 2. bebeğimiz 9 haftalık hamileyim. Hepimiz sağlıcakla kavuşuruz inşallah meleklerimize.

Kislar benimde ilk kizim dokuz aylikti ikinci kizima hamile
Kaldim ikiz gibi buyuduler cokta iyi olmus hic arkadasa ihtiyaclari bile olmuyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X