Bebek Beslenmesi Bebeği "sabırtaşı yağı" ile memeden kesme

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benim oğlumda 21 aylık beinim gündüz emzirme sabah kalkınca emzirme olayları yok. bende kesmeyi düşünüyorum benim tek derdim emerek uyuyan bi çocuk olduğu için nasıl uyutacağım? doğdu doğalı memede uyur ve emzirmeyi kesersem nasıl uyuyacak bana yardımcı olun ne olur. bir de basakss arkadaşım göğsün süt dolma olayını nasıl çözdün bilgi verirsen çok sevinirim

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benim kızımda 23 aylık hala emiyor çalışan bir anneyim geceleri deliksiz uykuya hasret kaldım diyebilirim kızım hemen hemen her saat uyanıyor sürekli yanımda ağzında meme olsun istiyor ne yapacağımı nerden başlayacağımı şaşırdım sütten kesme konusunda herkes farklı birşey söylüyor kafam karıştı iyice forumada sırf bu yüzden katıldım sanırım sizler bu süreci aşmışsınız bana da yardımcı olursanız sevinirim ..görüşmek dileğiyle

Siz yine erken bitirmişsiniz, ben 28 aylıkken gündüz, 32 aylıkken gece kestim artık

Oyy kıyamam yaaa
Çalışıyormusun bide. Ne zordur çocuk için. Seni özler gün boyu.
Şimdi ne yaptınız merak ettim

Azaltarak başlamakta büyük marifet bence
Çünkü çocuk meme diye tutturunca elden hiç bişey gelmiyo. Bıraktınız mı artık

Aa ne kadar güzel bi yontemmiş. Tebrik ederim bilinçlisin bu mevzuda.
Lakin bu çok sabır isteyen bi konu gerçekten yavaş yavaş bıraktırmak büyük emek istiyor.
Ben yapamazdım heralde

Şu an ne yaptınız bilmiyorum ama bildiğim şuki 2 yaşına kadar emzirilmemeli
Çünkü bıraktırması psikolojilwolarak etkiliyor hem anneyi hem çocuğu
Bir dahaki çocuğumu en fazla 1.5 yaşında bıraltırcam kararlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…