Doğuma Hazırlık Bebegi ters olanlar bebekleriniz ne zaman döndü?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ipek2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
5.031
5.460
198
Herkese merhaba
Son kontrolüne bir ya önce gitmiştim perşembe günü tekrar kontrolüm var en son gittigimde bebek tersti doktor yüzde 80 döner dedi.
Bu ikinci hamileligim ilki normal doğumdu o zaman döner diyorlar ama başına gelen varsa sizin bebekleriniz ne zaman döndü?

Herkese merhaba
Son kontrolüne bir ya önce gitmiştim perşembe günü tekrar kontrolüm var en son gittigimde bebek tersti doktor yüzde 80 döner dedi.
Bu ikinci hamileligim ilki normal doğumdu o zaman döner diyorlar ama başına gelen varsa sizin bebekleriniz ne zaman döndü?
İkizlere hamileydim ikisi de dönmedi 🤦

Herkese merhaba
32. Hafta gibi donmustu

Hayirlisi olsun, saglikla dogsub da gercekten normal sezaryen hic kafaniza takmayin. Hepsi gelip geciyor
Tabii ki önemli olan hayırlısı öncelikle ve bebeği sağlıkla kucağa almak
İlki normaldi ya o yüzden istiyorum ilki sezaryen olsaydı zaten hiç takmazdim

Herkese merhaba
38 haftalık doğum yaptım hiç dönmedi ve hep aynı yerde durdu sağ tarafta ☺️

36 dan sonra dönmez diyolar ama benimki 38 e kadar makat geliş di 38 de baş geliş oldu tabi yine de normal doguramadim o ayrı mesele 😂

36 dan sonra dönmez diyolar ama benimki 38 e kadar makat geliş di 38 de baş geliş oldu tabi yine de normal doguramadim o ayrı mesele 😂
O zaman nasip değilmiş demek ki
Ben de bir yerde doğum anında doğum sancisiyla bile döner diye okumuştum ama sanırım o pek doğru değilmiş
Benim şu an dönmüş çok şükür ama şimdi de suyu biraz az dedi doktor her gittiğimde başka sorun insallah sağlıkla doğarlar

O zaman nasip değilmiş demek ki
Ben de bir yerde doğum anında doğum sancisiyla bile döner diye okumuştum ama sanırım o pek doğru değilmiş
Benim şu an dönmüş çok şükür ama şimdi de suyu biraz az dedi doktor her gittiğimde başka sorun insallah sağlıkla doğarlar
Kaç haftalık havuç suyu çok iyi geliyor diyolar imkanın varsa dene

Geçen hafta (35 haftalikti) dönmemişti doktorum ben sana pat diye sezeryan diyemem bekleyelim dedi, çok şükür bu hafta döndü 36. haftayı bitiriyoruz

Back
X