Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkizlere hamileydim ikisi de dönmediHerkese merhaba
Son kontrolüne bir ya önce gitmiştim perşembe günü tekrar kontrolüm var en son gittigimde bebek tersti doktor yüzde 80 döner dedi.
Bu ikinci hamileligim ilki normal doğumdu o zaman döner diyorlar ama başına gelen varsa sizin bebekleriniz ne zaman döndü?
İkizlere normal doğum yapmıyorlar sanırım değil mi ?İkizlere hamileydim ikisi de dönmedi![]()
32. Hafta gibi donmustuHerkese merhaba
Son kontrolüne bir ya önce gitmiştim perşembe günü tekrar kontrolüm var en son gittigimde bebek tersti doktor yüzde 80 döner dedi.
Bu ikinci hamileligim ilki normal doğumdu o zaman döner diyorlar ama başına gelen varsa sizin bebekleriniz ne zaman döndü?
Benim de perşembe günü 32. Hafta insallah darısı başıma olsun dönsün32. Hafta gibi donmustu
Hayirlisi olsun, saglikla dogsub da gercekten normal sezaryen hic kafaniza takmayin. Hepsi gelip geciyorBenim de perşembe günü 32. Hafta insallah darısı başıma olsun dönsün
Tabii ki önemli olan hayırlısı öncelikle ve bebeği sağlıkla kucağa almakHayirlisi olsun, saglikla dogsub da gercekten normal sezaryen hic kafaniza takmayin. Hepsi gelip geciyor
Yapıyorlar fakat çoğu doktor bu riske girmek istemiyor. Ben normal doğum diye diretmistim fakat bebekler dönmeyince kabul ettimİkizlere normal doğum yapmıyorlar sanırım değil mi ?
Bebeklerin keyfine kalmış o zaman![]()
38 haftalık doğum yaptım hiç dönmedi ve hep aynı yerde durdu sağ taraftaHerkese merhaba
İkiz normal doğumlar zor oluyormus diye duymustum sizin için belki daha iyi olmuşturYapıyorlar fakat çoğu doktor bu riske girmek istemiyor. Ben normal doğum diye diretmistim fakat bebekler dönmeyince kabul ettim
Dun doktora gittim dönmüş çok şükür ☺38 haftalık doğum yaptım hiç dönmedi ve hep aynı yerde durdu sağ tarafta![]()
O zaman nasip değilmiş demek ki36 dan sonra dönmez diyolar ama benimki 38 e kadar makat geliş di 38 de baş geliş oldu tabi yine de normal doguramadim o ayrı mesele![]()
Kaç haftalık havuç suyu çok iyi geliyor diyolar imkanın varsa deneO zaman nasip değilmiş demek ki
Ben de bir yerde doğum anında doğum sancisiyla bile döner diye okumuştum ama sanırım o pek doğru değilmiş
Benim şu an dönmüş çok şükür ama şimdi de suyu biraz az dedi doktor her gittiğimde başka sorun insallah sağlıkla doğarlar
32Kaç haftalık havuç suyu çok iyi geliyor diyolar imkanın varsa dene
Az kalmış bişey olmaz inşallah sağlıkla kucağına alırsın32
Doktor da havuç ye ve çok su iç dedi
GöZün aydın o haldeDun doktora gittim dönmüş çok şükür ☺
Insallah teşekkür ederimAz kalmış bişey olmaz inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Cok tesekkurlerGöZün aydın o halde![]()